Gönderen Konu: 9 ARALIK 2019 - ASUMAN HAIR TRANSPLANT CLINIC - 5700 GREFT - 32 YAŞ  (Okunma sayısı 14802 defa)

umutvari

• Yeni üye
  • *
selamünaleyküm arkadaşlar. bir süredir saç ekimi için araştırma yaparken yine bu forumdan bi kaç kişinin Asuman hanıma ekim yaptırdığını gördüm. bir kaç merkez arasında kararsız kalmıştım ama benim işim biraz zor açıklıkta hayli fazla. telefonla bir kaç merkezle de konuştuk. gerek samimiyet gerekse ekim yaptığı kişilerin sonuçları Asuman hanıma ikna olmama yetti. ekim aşamalarına gelince, Asuman hanım her aşamada vardı saç çizgisini belirlemede ve kanal açımında. kök alım işlemlerini elif hanım ve sanırım adı sinem sinem hanım yaptılar. onlarda zannımca işinin gayet ehli insanlar sinem hanım 10 yıldır yapıyormuş elif hanımda sanırım 5. asuman hanım zaten 10 yıldır yaptığını söyledi. ekim işlemini de üçü birlikte yaptılar.sakaldan alım yapılmadı sadece saçın yanlarından ve arkalarından alım yapıldı. 9 saate yakın sürdü bir kaç kez lavabo için vs mola verildi ve öğle yemeği yendi. benim için beklemek acayip stresliydi ama verdikleri uğraşı görünce yoruldum demeye utanıyor insan. gerçekten fazlasıyla emek sarfettiler burdan yine teşekkür ederim kendilerine. 12 ay boyunca fotoğraf paylaşacağım buradan. inşaallah sonuç güzel olur benim için ve herkes için.

umutvari

• Yeni üye
  • *
4den fazla fotoğraf eklenmediğinden bunlarda diğer 4 fotoğraf

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayirli olsun.Umarim istediginiz sonuca ulasirsiniz...

umutvari

• Yeni üye
  • *
Ekiminiz hayirli olsun.Umarim istediginiz sonuca ulasirsiniz...

teşekkür ederim inşaallah herkes istediği sonuca ulaşır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Forumu neden üye olmadan takip ettiniz?

Saç ekimine gelince ekim güzel ve sık duruyor hayırlısını dilerim.
Global Moderator

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekimin hayırlı olsun
bu donör sahasından 6000 e yakın gref çıkmış ilginç
2. ekimi düşürsen sakaldan alımı düşünebilirsin

umutvari

• Yeni üye
  • *
Forumu neden üye olmadan takip ettiniz?

Saç ekimine gelince ekim güzel ve sık duruyor hayırlısını dilerim.

bir paylaşımım olmayacağı için üye olmamıştım. saç ekimini yaptırdım ben başkalarından fikir edindiğim için başkaları da benden fikir edinsin diye üye oldum.

teşekkür ederim herkes için hayırlısı olsun.

umutvari

• Yeni üye
  • *
ekimin hayırlı olsun
bu donör sahasından 6000 e yakın gref çıkmış ilginç
2. ekimi düşürsen sakaldan alımı düşünebilirsin

teşekkür ederim. bende şaşırdım gerçekten. sakaldan ihtiyaç olur diye düşünmüştüm ama Asuman hanım yeterli olur memnun kalırsın ekimden dedi.inşaallah 2. ekime de gerek kalmaz aynı safhalardan geçmek istemiyorum işin aslı.

umutvari

• Yeni üye
  • *
deneyimli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. 9 aralıkta ekim yapıldı ve bir kaç gündür koyuluk var orta kısımda.yıkamadan sonra peçete ile silerken o koyu yerden kan gelir gibi oldu akşam. peçete ile normal kurulamayı yaptım bende. bugün de kabuk kalktı ve kabuk kalkınca da bu şekilde hal aldı iki resmi de yüklüyorum bilgi verirseniz çok sevinirim tedirgin olmalı mıyım ? asuman hanıma sordum batikon sürün kurusun dedi sürdüm ama başka bişey yapmam gerekiyor mu ? kabuğu aldıktan sonra dikkatli bakınca saçlar duruyo o alanda.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şahsi fikrim yara iyileşir. Ekiminiz iyi olmus hayırlı olsun:)
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

umutvari

• Yeni üye
  • *
Ynt: 9 ARALIK 2019 - ASUMAN HAIR TRANSPLANT CLINIC - 5700 GREFT - 32 YAŞ
« Yanıtla #10 : 17 Aralık 2019, 16:36:52 »
Şahsi fikrim yara iyileşir. Ekiminiz iyi olmus hayırlı olsun:)

inşaallah iyileşir. tecrübeli arkadaşlarda içime su serperse daha iyi hissedeceğim. teşekkür ederim herkes için hayırlı olsun :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 17 Aralık 2019, 16:38:35 »
Çok minik bir nekroz kabuk kalkmasa daha iyi olurdu küçük bir yer olduğu için sorun olmaz
Global Moderator

umutvari

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 17 Aralık 2019, 16:42:18 »
Çok minik bir nekroz kabuk kalkmasa daha iyi olurdu küçük bir yer olduğu için sorun olmaz

inşaallah sorun olmaz ve bölgesel bi açıklık kalmaz. teşekkür ederim.

umutvari

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 21 Aralık 2019, 20:17:58 »
herkese iyi akşamlar. 19-20 aralık itibariyle kabuklar döküldü ama bu kısım önceki mesajda da belirttiğim gibi kaldı. zorlamadım bende 2 gündür rifocin sürüyorum asuman hanım demişti. ama geçmesi ne kadar sürer? daha da devam etmelimiyim sürmeye? yada tekrar antibiyotik mi yazdırayım doktora ? ayrıca kabuk dökümünden sonra ne sıklıkla yıkamam lazım başımı ? tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 21 Aralık 2019, 22:55:32 »
Hocam gecmis olsun.Cok kucuk bi alan oldugu icin kafaya takicak bisey yok.Emin olun saclar ciktiktan sonra o bolge gozunuze gelmeyecektir.Bu sorularinizi asuman hanimla paylasip , oradan aldiginiz cevaplar dogrultusunda ilerlemeniz daha saglikli olur diye dusunuyorum.

Facebook Twitter Instagram