selamünaleyküm arkadaşlar. bir süredir saç ekimi için araştırma yaparken yine bu forumdan bi kaç kişinin Asuman hanıma ekim yaptırdığını gördüm. bir kaç merkez arasında kararsız kalmıştım ama benim işim biraz zor açıklıkta hayli fazla. telefonla bir kaç merkezle de konuştuk. gerek samimiyet gerekse ekim yaptığı kişilerin sonuçları Asuman hanıma ikna olmama yetti. ekim aşamalarına gelince, Asuman hanım her aşamada vardı saç çizgisini belirlemede ve kanal açımında. kök alım işlemlerini elif hanım ve sanırım adı sinem sinem hanım yaptılar. onlarda zannımca işinin gayet ehli insanlar sinem hanım 10 yıldır yapıyormuş elif hanımda sanırım 5. asuman hanım zaten 10 yıldır yaptığını söyledi. ekim işlemini de üçü birlikte yaptılar.sakaldan alım yapılmadı sadece saçın yanlarından ve arkalarından alım yapıldı. 9 saate yakın sürdü bir kaç kez lavabo için vs mola verildi ve öğle yemeği yendi. benim için beklemek acayip stresliydi ama verdikleri uğraşı görünce yoruldum demeye utanıyor insan. gerçekten fazlasıyla emek sarfettiler burdan yine teşekkür ederim kendilerine. 12 ay boyunca fotoğraf paylaşacağım buradan. inşaallah sonuç güzel olur benim için ve herkes için.