Gönderen Konu: 9 ARALIK 2019 - ASUMAN HAIR TRANSPLANT CLINIC - 5700 GREFT - 32 YAŞ  (Okunma sayısı 15993 defa)

umutvari

• Yeni üye
  • *
3. ay resimleri. 1. resim gölgede dışarda. diğerleri normal kapalı alanda. daha çok erken olduğunun farkındayım ara ara boşluklar ve verteks harici sıkıntı yok sanırım. e açıklığı da düşününce sanırım normal. yine de tecrübeli arkadaşlar fikrini belirtir ve yapılması gerekenler konusunda bilgilendirirse sevinirim. herkese iyi akşamlar.

umutvari

• Yeni üye
  • *
devamı

umutvari

• Yeni üye
  • *
derin bir nekroz değilmiş demek ki atlatmışsınız hayırlısı olsun

evet sanırım. iz kalmadı şükür. teşekkür ederim.

alicandesouza

• Yeni üye
  • *
Umarım başarılı olur ekimin hocam. Henüz daha uzun bir süreç var önünde.Paylaşımlarına devam edersen seviniriz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saçlarını sürekli kısa mı kestiriyorsun ?

Gelişimi görmek bu kadar kısa kestirirsen zor olur
Global Moderator

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geliyor saçlar ama çok kısa kestirmişsiniz

umutvari

• Yeni üye
  • *
Umarım başarılı olur ekimin hocam. Henüz daha uzun bir süreç var önünde.Paylaşımlarına devam edersen seviniriz.
elimden geldiğince aylık paylaşmayı düşünüyorum zaten herkesin başarılı olur umarım

umutvari

• Yeni üye
  • *
Saçlarını sürekli kısa mı kestiriyorsun ?

Gelişimi görmek bu kadar kısa kestirirsen zor olur

evet kısa seviyorum bi sene sonra da kısa tutarım diye düşünüyorum daha çok yakıştırıyorum. gerçi uzatacak saçta yok gerçi daha inşaallah süreç sonunda sık olurda biraz daha uzun tutarım:)

umutvari

• Yeni üye
  • *
Geliyor saçlar ama çok kısa kestirmişsiniz

inşaallah gelir beklemek sıkıntı ama kısa seviyorum ya. bi sene sonra belki biraz daha uzun tutarım

umutvari

• Yeni üye
  • *
evet kısa seviyorum bi sene sonra da kısa tutarım diye düşünüyorum daha çok yakıştırıyorum. gerçi uzatacak saçta yok gerçi daha inşaallah süreç sonunda sık olurda biraz daha uzun tutarım:)

asuman hanım prp yaptırsan iyi olur demişti aylık ona da atıyorum resimleri. faydası varmı prp nin ?

maystry

• Yeni üye
  • *
Son durum nedir

brk_41

• Full Member
asuman hanım prp yaptırsan iyi olur demişti aylık ona da atıyorum resimleri. faydası varmı prp nin ?
Aynen son durum ne dostum.

umutvari

• Yeni üye
  • *
4. ay resimleri. gelişme bana yavaş gibi geldi asuman hanımla paylaştım oda öyle düşündü proscar kullanmamı tavsiye etti. şimdilik evlilik çocuk düşünmediğim için sıcak baktım bende ama yine kullanıp kullanmama konusunda kararsın kaldım. 4 ay kullanmamı söyledi asuman hanım

umutvari

• Yeni üye
  • *
devamı

Facebook Twitter Instagram