Gönderen Konu: Arkadaşlar saçlarım için ne yapmam lazım  (Okunma sayısı 6969 defa)

Kelolucamgibi

• Yeni üye
  • *
Ynt: Arkadaşlar saçlarım için ne yapmam lazım
« Yanıtla #15 : 15 Nisan 2020, 16:33:01 »
Arkadaşlar saçımı 3 e vurdum ve minox kullanmaya başladım hata mı yaptım bilmiyorum çok hızlı kaybediyorum kafana takma filan diyenleri anlayamıyorum 20 yaşındayım 40 yaşında adamlar gibi saçım çıkıyor

Kelolucamgibi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 15 Nisan 2020, 16:33:44 »
Saçlarımı nasıl geriye getirebilirim

Kelolucamgibi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 15 Nisan 2020, 16:35:42 »
Tepe bölgem bu şekilde orada bir açılma yok şakaklardan aşırı bi açılma var keşke şakaklarım dursaydı da tepem açılsaydı

yeesuzcries

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 15 Nisan 2020, 17:26:42 »
Hocam fin başla bence işe yarar erken başlarsan saçlar güçlenir dökülmez
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

Kelolucamgibi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 15 Nisan 2020, 17:36:54 »
20 yaşında başlamak uygun mudur

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 15 Nisan 2020, 17:41:12 »
Tepe bölgem bu şekilde orada bir açılma yok şakaklardan aşırı bi açılma var keşke şakaklarım dursaydı da tepem açılsaydı

Bence dua edin sakak açılması olmuş tepe açılmadı en kotusu bence çok şükür benimde sakal kisimlarimda açılma var en azından ekimin en verimli olduğu alan tepe çok zor kapanıyor çünkü ne kadar ekimde yapsan aciiklik belli oluyor o yüzden dua etmeniz lazım tepe den acilma olmasin diye : ) 20 yaşında Fin başlamak ne kadar mantık li ama insan psikolojisi işte konu saç olunca yaşda dinlemiyor ama finasterid için yaşın çok genç bence .bu yasda hiç bir doktor finasterid onermez.

yeesuzcries

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 15 Nisan 2020, 17:42:36 »
20 yaşında başlamak uygun mudur

17 18 yaşında başlayıp 20 yıl kullanan var 20 yalındayım başladım
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

Kelolucamgibi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 15 Nisan 2020, 17:45:47 »
Nasıl alabilirim fin i eczaneden direk isteyebiliyor muyum fiyat nedir

yeesuzcries

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 15 Nisan 2020, 17:52:23 »
Nasıl alabilirim fin i eczaneden direk isteyebiliyor muyum fiyat nedir
Propecia 1mg var 200 lira civarı
Proscar 5mg var 5 e veya 4 e bölüceksin oda 32 lira
Proscar daha mantıklı aynı şey zaten proscarda devlet desteği falan var diye ucuz forumdan okumuştum
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

Kelolucamgibi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 15 Nisan 2020, 17:58:03 »
Tamam da direk eczaneye gidip proscar isteyebilir miyim

Kelolucamgibi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 15 Nisan 2020, 18:01:02 »
Bence dua edin sakak açılması olmuş tepe açılmadı en kotusu bence çok şükür benimde sakal kisimlarimda açılma var en azından ekimin en verimli olduğu alan tepe çok zor kapanıyor çünkü ne kadar ekimde yapsan aciiklik belli oluyor o yüzden dua etmeniz lazım tepe den acilma olmasin diye : ) 20 yaşında Fin başlamak ne kadar mantık li ama insan psikolojisi işte konu saç olunca yaşda dinlemiyor ama finasterid için yaşın çok genç bence .bu yasda hiç bir doktor finasterid onermez.
[/

Tepe direk dikkat çekmiyor gibi ya şakaklar direk yüze aşırı etkisi var

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 15 Nisan 2020, 18:09:35 »
Olabilir ama tepe dökülmesi çok kotudur bence ekimle onler hallediliyor çok iyi bir şekilde ama tepe olunca çok zor finasterid kullanacaksanız bırakmamaniz lazım bırakınca daha kötü dökülür ama söyle uzun vadede kullanıp bırakırsan daha kötü dokuleblir o yüzden malesef minoxda finasterid de basladinmi bırakmamak gerekiyor .finasterid konusunda dediğim gibi kimsenin yorumlarıyla hareket etmeyin doktor kontrolünde yapın yaşın gerçekten çok genç başka yerdede söyledim Allah korusun bir yan etki olduğunda burdakiler size yardım edemez çareyi yine doktorda bulacaksın.

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 15 Nisan 2020, 18:11:31 »
Hem sakak hem tepe onemli

Kelolucamgibi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 15 Nisan 2020, 18:16:42 »
Olabilir ama tepe dökülmesi çok kotudur bence ekimle onler hallediliyor çok iyi bir şekilde ama tepe olunca çok zor finasterid kullanacaksanız bırakmamaniz lazım bırakınca daha kötü dökülür ama söyle uzun vadede kullanıp bırakırsan daha kötü dokuleblir o yüzden malesef minoxda finasterid de basladinmi bırakmamak gerekiyor .finasterid konusunda dediğim gibi kimsenin yorumlarıyla hareket etmeyin doktor kontrolünde yapın yaşın gerçekten çok genç başka yerdede söyledim Allah korusun bir yan etki olduğunda burdakiler size yardım edemez çareyi yine doktorda bulacaksın.

Dostum doktora gittim minox verdi gönderdi ben o tepe muhabbetini dökülmemi göstermek için söyledim yoksa her türlüsü kötü zaten

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 15 Nisan 2020, 18:26:50 »
Her türlüsü kötü tabi ama en kötü gidecekse sakakdan gitsin derim onu diyorum hakkında hayırlısı umarım iyi sonuç alırsınız ama minox konusuddada bir kaç doktor görüşü alın derim öyle başlayın bazıları hiç incelemeden birsey yapmadan direk yazip gönderiyorlar.zamanında bende kullandım çok iyi geldi minox bırakınca dökülme olmadı bende ama saçlarımın çıkacağı varmış demekki diyorum çünkü ne kullanırsan kullan bırakınca geri dökülür .

Facebook Twitter Instagram