Gönderen Konu: 28-29 EKİM ANTALYA ( SERKAN BEY & ESMA HANIM ) 3600 GREFT DHİ  (Okunma sayısı 28609 defa)

esatdere

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese selamlar , ancak konuyu açmak nasip oldu.

Aylardır saç ekimini araştırıyordum yaşım henüz 21. Yaklaşık olarak saç dökülmem 3-4 senedir var ancak son dönemlerde fazlalaşmıştı 12-13 yaşımdan beri fön + spreysiz okulada gitmez dışarıda çıkmazdım ancak babamdada saç olmadığı için tamamiyle kelliğe gidiyordum , benim fön ve spreyim sadece süreci hızlandırmıştı :)
Fazlasıyla saça takıntılı bir insandım küçükken halada öyleyim... Geçen sene saç protezi taktırmaya karar verdim düşüncem şuydu ; 3-4 sene takar sonra tamamiyle saçlarım dökülünce saç ektiririm.
Ancak dökülme süreci tahmin ettiğim gibi devam etmedi çünkü protezin yapışkanları ve havasız bırakması kalan 3-4 parça saçımı dahada hızlı döktü :)
Bunun böyle olmayacağını düşündüm oysa protezin görünüşünden fazla memnundum çünkü kimse anlıyamıyordu bendeki protezi. Ama spor yapmama , terlememe , denize girmeme fazlasıyla engel olmaya başlamıştı bende ekime karar verdim.
İlk önce sık saç ekimi istediğim için sibel ulusanda karar kılmıştım ancak sonra forumda bir kaç konu gördükden sonra ve o konuları açanların tavsiyesinden sonra rotamı Serkan bey ve Esma hanıma çevirdim.
28-29 Ekimde randevu aldım ve Antalyaya gittim sağolsunlar serkan bey ve esma hanım fazlasıyla ilgilendiler ve işlerini çok iyi yaptıklarını düşünüyorum.
Yaklaşık 1 yıl bu forumda olacağım size fotoğraflarımı paylaşacağım ve durumu beraber analiz edeceğiz.

esatdere

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 28-29 EKİM ANTALYA ( SERKAN BEY & ESMA HANIM ) 3600 GREFT DHİ
« Yanıtla #1 : 02 Kasım 2016, 21:21:46 »
1.Ekim günü

esatdere

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Kasım 2016, 21:22:21 »
2.Ekim günü ve bitiş

esatdere

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Kasım 2016, 21:22:49 »
Ekim bitişi ışıklı

ayı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Kasım 2016, 21:40:23 »
Ekimin icin, geçmiş olsun ve hayırlısı olsun öncelikle. Saç çizgin tabi çok önde ama sen zaten bunu istiyorsun bence seni tatmin eder:)
Bir de saç protezine rağmen dökülmüş hali buysa, kalan saçlarının fazlalığı da cok cok iyi bence. Yani kullanmasan, normal kalsa, dökülmen daha az olurmus. ekilenlerle kendi saçlarının uyumu daha iyi olacaktır bu yüzden. Aşamalarını merakla bekliyorum. 3. Aydan sonra esas şekillenme başlar.  Geçmiş olsun tekrardan.

ayı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 02 Kasım 2016, 21:43:07 »
Başkaları sormadan ben sorayım. Finasterid minoxil vb. bir şey kullanacak mısın? Tavsiye ettikleri bişey oldu mu?

esatdere

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 02 Kasım 2016, 22:00:17 »
Teşekkürler güzel yorumların için valla iyi şeyler bekliyorum yalan yok :) Protez kadar sık olmayacağı kesin bu imkansız ama kendi saçlarımı biotin , minoxil ile destekliyeceğim. Güzel sonuçlar bekliyorum. Ayrıca ön çizgim tam yerinde ama sağ ve sol şakak geride olması gerekti doğuştan gerideydi ama ben düz istedim :) Kendi isteğimle. Yoksa serkan bey ve esma hanım şakakları arkaya çekmek istedi.
2. Soruya geleyim 1 kutu proscar kullanıcam yani yaklaşık 3-4 ay gidecek 4 e bölerek. Biotini ömür boyu kullanmayı düşünüyorum. 1 Ay sonrada minoxile başlayacağım onuda ömür boyu kullanmayı planlıyorum.

frequency21

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 02 Kasım 2016, 22:19:01 »
Selam kardeşim ekimin güzele benziyor ama tam yorum yapabilmek için henüz erken..operasyon sürecinden bahsedermiain biraz??kaç saat sürdü,agrı sızın filan oldumu??

esatdere

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Kasım 2016, 22:25:32 »
Aleyküm selam hocam. Ben yalan söylemeyi sevmem resmen anam ağladı :) Dürüstçe söylüyorum o iğnelerin bu kadar canımı yakacağını bilseydim asla saç ekimi yaptırmazdım (Buarada canım çok tatlıdır sivilcemi bile sıkamam) Ama hakkını yemiyim esma hanım ve serkan bey ellerinden geleni yaptılar acımı azaltmak için. Çok titiz sakin ve işinin ehleriler. Ben saç ekimimden memnunum ve garip bir şekilde bana yeteceğini düşünüyorum.. Ama birşeyler söylemek için henüz çok erken

frequency21

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Kasım 2016, 22:31:06 »
Hadi ya benimde yarın ekimim var şimdi sen böle söleyince bende baya tırstım😀😀 ama artık geri dönüş yok...acı dayanılmıcak gbimi?? Bide ne kadar sürdü??

scorp16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 02 Kasım 2016, 23:56:54 »
ekimin hayırlı olsun kardeşim umarım istediğin sonuçları alırsın saç protezi kullanmana rağmen yinede durumun iyi gözüküyor kendimle kıyasladığımda keşke hiç protez kullanmasaydın ekimden daha fazla verim alırdın bence. yine de çok temiz bir ekim olmuş gibi duruyor Esma hn. yine bütün hünerlerini sergilemiş.tekrar hayırlı olsun....

Kadsro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 03 Kasım 2016, 10:24:22 »
Aleyküm selam hocam. Ben yalan söylemeyi sevmem resmen anam ağladı :) Dürüstçe söylüyorum o iğnelerin bu kadar canımı yakacağını bilseydim asla saç ekimi yaptırmazdım (Buarada canım çok tatlıdır sivilcemi bile sıkamam) Ama hakkını yemiyim esma hanım ve serkan bey ellerinden geleni yaptılar acımı azaltmak için. Çok titiz sakin ve işinin ehleriler. Ben saç ekimimden memnunum ve garip bir şekilde bana yeteceğini düşünüyorum.. Ama birşeyler söylemek için henüz çok erken

21 Yasindasin 3-4 ay protez kullandim diyorsun ve simdide sac ektirmissin 1. sana bu yasta sac ekmeleri yanlis 2. sac cizgin cok ama coook idaali. yani senin genetik olarak saclarin dokulecek simdi aradan 1 kac sene gectikten sonra ekilen yerler tutsada diger saclarin dokulurse nasil kotu bir goruntu olacagindan bahsettiler mi ? bu planlamayi yapan doktorlar sana bu yasta ekim icin ne dediler? bak sac ekimin icin olumsuz bir sey soylemiyorum gayet iyi bir ekime benziyor cok yogun ekim olmus ama ilerde problem yasayacaksin bunu soylemek icin doktor olmaya gerek yok. gecmis olsun...

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 03 Kasım 2016, 10:49:45 »
Hadi ya benimde yarın ekimim var şimdi sen böle söleyince bende baya tırstım😀😀 ama artık geri dönüş yok...acı dayanılmıcak gbimi?? Bide ne kadar sürdü??

ulan saçınızla o kadar takıntılısınız forumlarda aylarca yer araştırıp o kadar para veriyosunuz sonra 1 2 saatlik acıdan bahsediyosunuz :) herkes bi enteresan valla

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 03 Kasım 2016, 10:56:34 »
Moralini bozmak istemem ama ileride ön saç cizginden dolayı çok pişman olacaksın yaptirdigina. Bunun dışında su aşamada guzel gorunuyor.
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2016, 10:59:46 Gönderen: volkarizma90 »

esatdere

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 03 Kasım 2016, 12:34:18 »
Şimdi 1.cisi ; 21 Yaşında ekim yaptırmayı ben istedim ve en başta anlattığım gibi planımda 24-25 yaşına kadar protez kullanıp sonra ekim yaptırmaktı. Ama protez engel olunca kafamdan çıkarttım bir baktım ki saçlarım dahada seyrelmiş. Ben bu genç yaşımda kel dolaşacaksam ilerdede saç ektirmeme gerek yok anlatabiliyormuyum? Ayrıca bana diyorsun ki ilerdede dökülecek. Evet bunuda göze aldım minoxil proscar veya herne lazımsa ! :) Mevcut saçlarımı korumak için elimden geleni yapıcam.

2.cisi ; Sizin anlamak istemediğiniz şu. Ben istedim ön çizgimi BEN. Zaten ön çizgimin tam ortasında benim tüylenmelerim vardı yani öncedende saç çizgim ordaydı ! Sadece sağ ve sol şakaklar önde değildi gerideydi. Uzmanlarla alakası yok ki onlar bana çekeceğim sıkıntıdan bahsetti ama  koruyabilirsem mevcut saçlarımı sorun olmayacağıda söylendi.

ModelPros üslup dersi almalısın. Gereksiz konuşuyorsun. 1-2 Saatlik acı veya değil insanların ne derece canının yandığına sen karar veremezsin.

Facebook Twitter Instagram