Herkese selamlar , ancak konuyu açmak nasip oldu.
Aylardır saç ekimini araştırıyordum yaşım henüz 21. Yaklaşık olarak saç dökülmem 3-4 senedir var ancak son dönemlerde fazlalaşmıştı 12-13 yaşımdan beri fön + spreysiz okulada gitmez dışarıda çıkmazdım ancak babamdada saç olmadığı için tamamiyle kelliğe gidiyordum , benim fön ve spreyim sadece süreci hızlandırmıştı
Fazlasıyla saça takıntılı bir insandım küçükken halada öyleyim... Geçen sene saç protezi taktırmaya karar verdim düşüncem şuydu ; 3-4 sene takar sonra tamamiyle saçlarım dökülünce saç ektiririm.
Ancak dökülme süreci tahmin ettiğim gibi devam etmedi çünkü protezin yapışkanları ve havasız bırakması kalan 3-4 parça saçımı dahada hızlı döktü
Bunun böyle olmayacağını düşündüm oysa protezin görünüşünden fazla memnundum çünkü kimse anlıyamıyordu bendeki protezi. Ama spor yapmama , terlememe , denize girmeme fazlasıyla engel olmaya başlamıştı bende ekime karar verdim.
İlk önce sık saç ekimi istediğim için sibel ulusanda karar kılmıştım ancak sonra forumda bir kaç konu gördükden sonra ve o konuları açanların tavsiyesinden sonra rotamı Serkan bey ve Esma hanıma çevirdim.
28-29 Ekimde randevu aldım ve Antalyaya gittim sağolsunlar serkan bey ve esma hanım fazlasıyla ilgilendiler ve işlerini çok iyi yaptıklarını düşünüyorum.
Yaklaşık 1 yıl bu forumda olacağım size fotoğraflarımı paylaşacağım ve durumu beraber analiz edeceğiz.