Gönderen Konu: 28-29 EKİM ANTALYA ( SERKAN BEY & ESMA HANIM ) 3600 GREFT DHİ  (Okunma sayısı 28606 defa)

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 28-29 EKİM ANTALYA ( SERKAN BEY & ESMA HANIM ) 3600 GREFT DHİ
« Yanıtla #15 : 03 Kasım 2016, 13:09:09 »
Elbette ki karar senin saç senin. Sen memnun mutluysan gerisi teferruat. Ben sadece nacizane fikrimi belirttim. Birde şuna karşıyım benim şimdi saçım olmadiktan sonra gelecekte saçı ne yapayım. Birincisi saç her zaman lazım bunun yaşı yok ikincisi ekimi ileriyi de dusunerek yapmak gerekir. Guzel saclarla 10 sene gezersin kel kafayla 40 sene 50 sene.

esatdere

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 03 Kasım 2016, 13:56:23 »
Tabiki öyle :) Güzel yorumun için teşekkür ederim.

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 03 Kasım 2016, 14:30:21 »
Şimdi 1.cisi ; 21 Yaşında ekim yaptırmayı ben istedim ve en başta anlattığım gibi planımda 24-25 yaşına kadar protez kullanıp sonra ekim yaptırmaktı. Ama protez engel olunca kafamdan çıkarttım bir baktım ki saçlarım dahada seyrelmiş. Ben bu genç yaşımda kel dolaşacaksam ilerdede saç ektirmeme gerek yok anlatabiliyormuyum? Ayrıca bana diyorsun ki ilerdede dökülecek. Evet bunuda göze aldım minoxil proscar veya herne lazımsa ! :) Mevcut saçlarımı korumak için elimden geleni yapıcam.

2.cisi ; Sizin anlamak istemediğiniz şu. Ben istedim ön çizgimi BEN. Zaten ön çizgimin tam ortasında benim tüylenmelerim vardı yani öncedende saç çizgim ordaydı ! Sadece sağ ve sol şakaklar önde değildi gerideydi. Uzmanlarla alakası yok ki onlar bana çekeceğim sıkıntıdan bahsetti ama  koruyabilirsem mevcut saçlarımı sorun olmayacağıda söylendi.

ModelPros üslup dersi almalısın. Gereksiz konuşuyorsun. 1-2 Saatlik acı veya değil insanların ne derece canının yandığına sen karar veremezsin.

ben birşeye karar vermiyorum zaten ne alakası var söylediğimle.. yaşın daha küçük ondan nazlı olman normaldir ama biraz erkek olun saç ektiriyosunuz ;) neyse hadi bakalım

bonedriven

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 03 Kasım 2016, 15:43:22 »
model herkesin tabiati farkli haliyle agriya siziya karsi verdigi tepkide farkli oluyor. bence o yüzden aklina gelen ilk seyi yazmadan önce biraz daha vakit ayirirak kendini ifade edebilirsin.

ekim icin ise fikrim klasik. yas erken dökülme devam ediyor. o yüzden dökülmeyi durdurmadan bir ekime girmezdim.sac cizgisi önde ve bunu kendin istemissin.ama eken arkadaslar seni ileride olacaklar icin bilgilendirip ona göre daha gercekci bir planlama yapabilirler ve bunu sana kabul ettirebilirlerdi.gecti artik.umarim finansterid ile kalan saclarini canlandirabilirsin.hayirli olsun.

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 03 Kasım 2016, 15:57:26 »
model herkesin tabiati farkli haliyle agriya siziya karsi verdigi tepkide farkli oluyor. bence o yüzden aklina gelen ilk seyi yazmadan önce biraz daha vakit ayirirak kendini ifade edebilirsin.

ekim icin ise fikrim klasik. yas erken dökülme devam ediyor. o yüzden dökülmeyi durdurmadan bir ekime girmezdim.sac cizgisi önde ve bunu kendin istemissin.ama eken arkadaslar seni ileride olacaklar icin bilgilendirip ona göre daha gercekci bir planlama yapabilirler ve bunu sana kabul ettirebilirlerdi.gecti artik.umarim finansterid ile kalan saclarini canlandirabilirsin.hayirli olsun.

fazla acı cekebilir bunuda belirtebilir tabiki gayet doğal ama ben bu kadar acı cekceğimi bilsem yaptırmazdım demesine takıldım. bu kadar kolay vazgeçiyorsa ne işi var ekimle felan. ben istediğim saça kavuşmak için onun 1 saat çektiği acıyı 1 hafta çekerim hayat o kadar kolay değil her zaman win win olmaz

esatdere

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 08 Kasım 2016, 23:09:49 »
10.Gün - Keşke şok dökülme hiç olmasa :) Bu halimden bile çok memnunum. İnsanlar neden kısa kestirdin diyor direk.

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 09 Kasım 2016, 00:11:19 »
Ahaaa dur bakalım film yeni başlıyor.10. Gün daha başlangıç. Bi 4 ay tuaf bir saç şekli ile gün sayarak gezeceksin.Çok sabır etmen lazım.Hayırlı olsun tabiki bu arada.Saç çizgin çok iddealı olmuş,saçlarına ve bünyene iyi bak,yemene içmene dikkat et,saçlarını bol bol yıka..ben 2 şeyi anlamadım , 1. İğneleri biraz abartmışsın. 2. Olarak, hayatın boyunca biotin ve minox kullanmak ne demek? :) dökülecek saçı , hiçbir ilaç ve kimyasal yerinde tutmaz,vucuduna bence bu kadar yüklenme..
İğnler acıtmıyor o kadar :) yaptıracak arkadaşlarada buradan korku salmıyalım,sonuçda saçlı bir adam olarak gezmek var,iğne acıları bu düşüncenin yanında hafif kalır :)
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2016, 00:13:54 Gönderen: Staticx »

esatdere

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 09 Kasım 2016, 00:30:48 »
Yazın için çok teşekkür ederim. Daha yolun başındayım doğru söylüyorsun ama işte insan mutlu oluyor :) 1.Ömür boyu kullanırım derken gittiği yere kadar. Sonuçta o ilaçlar dökülmeyi kesmeyecek olsada erteliyor. 2.İnan bana o iğnelerdeki çektiğim acıyı bir Allah bir ben bilirim. Kimseyi korkutma amacım yok en başta şunu yazmıştım ( Bünyem çok hassas sivilcemi bile sıkamam ) Yani benim bünyemle alakalı bir durum. Ama işte o acıyı bile ben yarınları düşünerek azalttım , azaltmış halim bu bide ! :) :) :) Ön çizgim çok ama çok hoşuma gidiyor inanın bilmiyorum yarın öbürgün ne olur ama şuan mutluyum ya o bana yetiyor. İnşallah ilerdede sıkıntıları en alt seviyede yaşarım.

esatdere

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 23 Kasım 2016, 02:21:18 »
25.gün - 5 gün sonra minoxile başlayacağım.

xAw

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 23 Kasım 2016, 02:26:35 »
Hocam merhaba,ekiminiz gayet iyi gözüküyor hayırlı ile çıkar umarım saçlarınız.Acaba nerede yaptırdınız ? Nasıl ulaşabiliriz kendilerine ? Hangi hastanede çalışıyorlar bilgi verir misiniz

bonjurkes

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 29 Kasım 2016, 00:50:17 »
Saçlar gerçekten harika ve başarılı sonuç olacağı şimdiden belli sizden ricam ekim yaptırdığınız kişilere ulaşabileceğimiz telefonunu veya adreslerini verebilirmisiniz randevu almayı düşünüyorum.

ekimyaptıramam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 30 Kasım 2016, 23:52:47 »
Dostum umarım istediğin güzel sonuçları alabilirsin, ön çizgi çok iddaalı olmuş evet ama bence böyle de olmalı. Başkasının söylediğinin değeri yok önemli olan senin ne istediğin. konunun da takipçisiyim umarım arada foto atarsın.

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 01 Aralık 2016, 13:29:06 »
minoxidil'e kesinlikle başlama. bırakınca saçlar daha kötü dokuluyor. omur boyu kullanılacak birsey olmadıgından yarardan cok zararı olur sana

esatdere

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 03 Aralık 2016, 03:08:24 »
Selamlar , bir süre yoktum ,  teşekkür ederim öncelikle güzel yorumlarınız için.. Klinikde ekim gerçekleştirildi çok memnunum 1 yılın sonundada Allahın izniyle ne kadar doğru bir karar verdiğimin farkına varıcam

Ayrıca neden minoxile başlamıyım öyle bir dönemde okudum ki mesajını üstad tamda bugün başladım minoxile .. Ömür boyu neden kullanılmasın ? Yan etkilerimi mevcut
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2016, 14:31:53 Gönderen: esatdere »

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 05 Aralık 2016, 10:34:39 »
Selamlar , bir süre yoktum ,  teşekkür ederim öncelikle güzel yorumlarınız için.. Klinikde ekim gerçekleştirildi çok memnunum 1 yılın sonundada Allahın izniyle ne kadar doğru bir karar verdiğimin farkına varıcam

Ayrıca neden minoxile başlamıyım öyle bir dönemde okudum ki mesajını üstad tamda bugün başladım minoxile .. Ömür boyu neden kullanılmasın ? Yan etkilerimi mevcut

yan etkisi olmaz. ama uygulama olarak zor bişi olduğundan sürekli kullanmak imkansız. ben kullanırım dersen kendini kandırırsın. bende 20li yaşlarımda kullanmıştım ve hem sabah akşam uğraşması zor hemde onu saçına surdugunde şekil vermek için wax kullanamıyosun saçlarının olmasının bi anlamı kalmıyor. saçma sapan bişey bıraktığındada dokulme artıyor saçlar minoxidil'e alıştığı için.. bulaşma derim

Facebook Twitter Instagram