Gönderen Konu: zekeriya kul saç ekimi  (Okunma sayısı 13584 defa)

wessy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
zekeriya kul saç ekimi
« : 29 Temmuz 2015, 22:59:13 »
arkadaşlar iyi akşamlar dilerim ..... geçen hafta sonu zekeriya hoca ile randevum vardı ...yapılan konuşmayı aktarıyorum.....ücret olarak greftin 1 eur olduğunu 3500 üstü ekilecek  greft varsa 3500 üstü için para talep etmeyeceğini  yani hocamız 4500 greft ekse bile 3500 euro talep edeceğini söyledi. bir ekimin başarılı olabilmesi için birçok faktör olduğunu ancak en önemlisi donör bölgesinde ki köklerin 2 li yada 3 lü sayısının fazla  ve saçların kalın telli olması gerektiğini belirtti ve donör bölgesinde ki köklerin tekli mi ikili mi yoksa 3 lü mü olduğunu ancak alım esnasında anlayabileceğimizi( köklerin dışarıdan nasıl olduğunu hiç bir doktorun anlayamayacağını iletti çünkü deri altında tek tek olan kökler deri üstünde 2 li yada 3 lü görünebilir bu da insanları yanıltır dedi )  bu sebeple operasyon sırasında hastaya ekimden ne beklediğini yani hastaya beklentisini düşürmesini ya da iyi bir ekim olacağını söylediğini iletti. bu süreçte toplam 9 tane ekim merkezi ile görüştüm 2 tanesi ankara 7 tanesi istanbulda olmak üzere..... anladığım kadarıyla hocanın ekim mantığı ön ve üst bölge ye sık ekim yapmak vertex bölgesine dokunmamak insanların görünümünü değiştiren bölgelerin saç çizgisi ve üst bölge olduğunu vetrex bölgesini ise çıkan saçlarla kamufle edilebileceğini belirtti donör bölgesinde türk insanında ortalama 4000 greft  olduğunu araplarda daha fazla olabileceğini iletti gerçek yoğun bir saç ekimi için ise 4000 greftten  çok daha fazla greft gerektiğini bunun mümkün olamayacağı için ön ve üst bölgeye ekimin insanları mutlu etmeye yettiğini iletti. ön ve üst bölgeye ekim yapıldıktan sonra ön ve üst bölgede  varolan saçların geçen süreç içinde 1 yıl gibi  saç ekiminden kaynaklı %80 ihtimalle kaybedileceğini saç ektiren kişinin ön ve üst bölgesinde ki saçları yokmuş gibi kabul etmesi gerektiğini iletti kendisi saç ekimini yaparken en nazik teknikle iğne ile yaptığını bu teknikle bile varolan saçların kaybedileceğini slit yöntemiyle yapılan ekimlerde ise kesinlikle varolan saçların kaybedileceğini iletti bunu hastasına söylemeyen doktorların işi ticarete döktüğü düşüncesinde .... daha önce gittiğim yerlerde hiç bir doktor varolan saçların kaybedileceğini söylemedi sadece ilhan serdaroğlu pek emin olmamakla birlikte kaybedilebileceğini söyledi bu sebeple açıkcası ekim işinden biraz soğudum. zekeriya hoca ya ektiren arkadaşlara da sormak istiyorum size de böyle bir uyarı yaptımı ve alım esnasında ekimin nasıl olacağını sizinle paylaştımı???yorum yaparsanız çok sevinirim bu hafta karar vermem gerekiyo ekim  yaptırmalımıyım diye....resimlerimi de en kısa sürede paylaşıcam ...

wessy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: zekeriya kul saç ekimi
« Yanıtla #1 : 29 Temmuz 2015, 23:11:28 »
arkadaşlar resim nasıl yükleniyor??

uA_bartin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 30 Temmuz 2015, 06:23:58 »
arkadaşlar resim nasıl yükleniyor??

Ekler ve diğer seçenekler'e tikla ordan resimleri yükleyebilirsin..

wessy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 30 Temmuz 2015, 07:47:25 »
Resimler umarım yüklenmiştir

wessy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 30 Temmuz 2015, 07:52:14 »
Yakından çekildi

wessy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 30 Temmuz 2015, 19:50:11 »
😞 yorum yapan yok mu arkadaşlar??? Kafam gerçekten çok karıştı

Pardon21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 30 Temmuz 2015, 19:52:28 »
Arkadaşım ben zekeriya kulda yaptım aynı şekilde ve bana da ayni seyleri soyledi . Yalnz fotolarına baktgm zaman dökülmen devam ediyo edebilir bu skntı yaratmayacaksa yap . Sitede zekeriya kul ekim sonuclari var inceleyebilirsin

Pardon21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 30 Temmuz 2015, 19:54:35 »
Dönor bölgen gayet iyi yaş kaç ve de ekimden sonra dökülecekleri ilaclarla koruman lazm

wessy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 30 Temmuz 2015, 20:03:27 »
Canım kardeşim yaşım 35 şuanda Dediğin gidi birazda olsa dökülme var ancak saç ekiminden sonra varolan saçların ilaç yada başka bişeyle korunacağını düşünmüyorum çünkü hoca ön ve üst bölgedeki Saçları unut dedi binlerce kez kafana iğne girecek ve belki 1 yıl sonra ekimden Kaynaklı travma nedeniyle onları kaybedeceksin dedi. Saç sıkılaştırma yapanlar nasıl yaptırıyor madem Varolan saçlarımı kaybediyorsak?

Pardon21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 30 Temmuz 2015, 20:28:31 »
Onu bilmiyorum da yapabilirsin bence ama ilerde dökülme olursa ortada veya baska yerde sıkıntı eder ama sanmyrm dokülmen durmus gibi dönor bolge baya saglam gözüküyo

wessy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 30 Temmuz 2015, 20:35:39 »
😞 karar veremiyorum ektirmek mi ektirmemek mi? Senin durum nasıl?

uA_bartin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 30 Temmuz 2015, 20:36:47 »
Canım kardeşim yaşım 35 şuanda Dediğin gidi birazda olsa dökülme var ancak saç ekiminden sonra varolan saçların ilaç yada başka bişeyle korunacağını düşünmüyorum çünkü hoca ön ve üst bölgedeki Saçları unut dedi binlerce kez kafana iğne girecek ve belki 1 yıl sonra ekimden Kaynaklı travma nedeniyle onları kaybedeceksin dedi. Saç sıkılaştırma yapanlar nasıl yaptırıyor madem Varolan saçlarımı kaybediyorsak?

O dedigi dogru olsaydi Koray Erdoganin tüm hastalari ekimden sonra kel kalirdi.

wessy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 30 Temmuz 2015, 20:37:56 »
Reciproc seninde yorumlarını merak ediyorum müsait olduğunda yazabilirsen sevinirim

wessy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 30 Temmuz 2015, 20:40:31 »

O dedigi dogru olsaydi Koray Erdoganin tüm hastalari ekimden sonra kel kalirdi.

Benimde Aklımı o karıştırdı acaba yanlış mı anladım die tekrar sordum yine aynı cevabı verdi

wessy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 30 Temmuz 2015, 20:48:03 »
En iyisi Hoca'yı arayıp tekrar sormak

Facebook Twitter Instagram