Arkadaşlar merhaba,
Ben bu konu üzerinde baya bir düşündüm.
Finasterid tablet kullanabilirsiniz etki ya da yan etki konusunda bir şey diyemem. Kimine olur kimine olmaz, iyidir kötüdür, değer - kıyas kişiye göre değişir. Ben finasterid gel kullanma taraftarıyım. Peki neden?
Evet o da kana karışıyor, evet o da emiliyor vs. Arkadaşlar bu zamana kadar rahatsızlandığınız kaç adet olayda merhem kullandınız jel kullandınız? Yanıklar ya da büyük iltihaplar harici, hiç mideniz ağrırken karnınıza jel sürdünüz mü? Ya da başınız ağrıdığı zaman alnınıza jel mü sürüyorsunuz? Demeye çalıştığım şey şu, bir jel ile bir tabletin nasıl yan etkisi aynı olabilir, hatta yan etkiyi geçin, normal etkisi bile aynı olmaz. Bana kalırsa Xpecia ile birlikte finans gel kullanılmalı. Hatta bence en iyi tedavi yöntemi bu olmalı. Birisi saç için gereken vitamini diğeri saç için olmaması gereken hormonu önleme görevini üstleniyor. Ben hiç bu zamana kadar merhem sürdüğü için kuşu ölmüş diyen birini duymadım ve duyacağımı da sanmıyorum - tabi büyük konuşmak istemiyorum - tabi kuşa sürmediğiniz sürece. " o da emiliyor o da kana geçiyor" ya herhalde öyle olacak. Eline sürdüğün yumuşatıcı krem bile kana karışıyor. Bildiğin nivea ya da sakal traşın sonrası yüzüne sürdüğün arko losyon, nemlendirici kremler vs vs.. Hepsi kimyasal, o halde seri bir şekilde ölmemiz gerekiyor, bu mantığa göre nemlendirici kremi alıp ağzıma sıkmam ile ele sürmem aynı etkiyi gösteriyor olmalı?
Arkadaşlar trol değilim, hatta sizden bile korkak bi insanımdır bu konularda. Ama bana kalırsa en etkili yöntem gel ve Xpecia, - Finasterid tablet kullanmayacaksanız şayet- bilimsel olarak şöyle böyle demeyin, moleküler biyolog olmak gerekmiyor bazı şeylerde diye düşünüyorum ben. Teşekkürler.