Gönderen Konu: ASMED ama hangi ekip?  (Okunma sayısı 5654 defa)

siriusblack

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED ama hangi ekip?
« Yanıtla #16 : 17 Aralık 2019, 10:08:03 »
Alp hoca ve Dilek hanım’dan oluşan ekipten Mart ayına randevumu aldım. Artık bekleme sürecine girildi.. Allah hayırlısını versin inşallah.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 17 Aralık 2019, 11:23:50 »
Alp hoca ve Dilek hanım’dan oluşan ekipten Mart ayına randevumu aldım. Artık bekleme sürecine girildi.. Allah hayırlısını versin inşallah.
Bende o tarihlerde orda olacagım mart ortası gibi:)
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

siriusblack

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 18 Aralık 2019, 14:44:20 »
Bende o tarihlerde orda olacagım mart ortası gibi:)

Ben de Mart ortası gibi :) siz Koray hocadan mı randevu aldınız?

siriusblack

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 19 Şubat 2020, 21:10:42 »
Vay be günler hızla geçiyor.. Başlığı açtığımda aylar vardı, şimdi 3 hafta kaldı neredeyse...

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 20 Şubat 2020, 04:51:08 »
Bi de beni kabul etseydi şu asmed artık

klintz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 06 Mayıs 2020, 14:19:52 »
Selamlar, ben de yakın zamanda Asmed'de ekimimi gerçekleştireceğim ve hala koray hoca ve alp hoca arasında kararsızım. 2 günlük bir seansla 5.000 greft önerildi bana da. İndirimli fiyatlardan sonra hangi seçeneği seçmemi önerisiniz?

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 08 Mayıs 2020, 23:31:12 »
bence büççeniz hangisine yetiyor ise onu değerlendirin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 14 Mayıs 2020, 02:41:59 »
Bi de beni kabul etseydi şu asmed artık

asmed sana takmış kafayı :D
Global Moderator

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 14 Mayıs 2020, 13:58:10 »
asmed sana takmış kafayı :D
Valla abi banada öyle gelmeye başladı 😄 saçların uzamasını bekliyorum biraz daha uzasın göndercem fotoğraf kabul ederlerse ektiririm etmezlerse zaten 30 yaşından sonra saçı ne yapayım ben

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 14 Mayıs 2020, 14:20:01 »
Kaç defa denedim abi iki defa kendim gönderdim fotoğraf kabul etmediler bi defa sen konultun yine kabul etmediler sonra tekrar ben konuştum Bilge hanım la yine kabul etmediler 10 aydır finansterid kullanıyorum zaten bana gelip hala bir yıl kullan derlerse zaten artık asmedle ilgili farklı düşüncelere gircem hasta mı seçiyorlar zor olan ekimleri yapmıyolar mı gibi eğer saç ekimine uygun değilsem bana açıkca de bende boşuna vücuduma zarar vermeyeyim ilaç kullanarak 10 ay olmuş iki ayın hesabını yapmazlar heralde üstüne ben xpecia ve biotin de kullanıyorum 5 aydırda daha ne yapayım en azından bi canlı randevuyu kabul etse Koray bey fotoğraf la olmuyo çünkü yanılma oluyo fotoğraf la ben baktım araştırdım benden bin beter adamlara ekim yapmış Koray hoca cokda güzel olmuş

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 15 Mayıs 2020, 00:29:09 »
Kaç defa denedim abi iki defa kendim gönderdim fotoğraf kabul etmediler bi defa sen konultun yine kabul etmediler sonra tekrar ben konuştum Bilge hanım la yine kabul etmediler 10 aydır finansterid kullanıyorum zaten bana gelip hala bir yıl kullan derlerse zaten artık asmedle ilgili farklı düşüncelere gircem hasta mı seçiyorlar zor olan ekimleri yapmıyolar mı gibi eğer saç ekimine uygun değilsem bana açıkca de bende boşuna vücuduma zarar vermeyeyim ilaç kullanarak 10 ay olmuş iki ayın hesabını yapmazlar heralde üstüne ben xpecia ve biotin de kullanıyorum 5 aydırda daha ne yapayım en azından bi canlı randevuyu kabul etse Koray bey fotoğraf la olmuyo çünkü yanılma oluyo fotoğraf la ben baktım araştırdım benden bin beter adamlara ekim yapmış Koray hoca cokda güzel olmuş

Forumda konunuz var mı çok merak ettim .

Ben asmedde Ekim yaptırsam Alp beyi seçerdim çünkü alımı yine asistanlar yapacak . Kanal açma işinde Alp beyin de yeterli seviyede olduğunu düşünüyorum . Yani o paraya değmez bence ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 15 Mayıs 2020, 02:16:32 »
Forumda konunuz var mı çok merak ettim .

Ben asmedde Ekim yaptırsam Alp beyi seçerdim çünkü alımı yine asistanlar yapacak . Kanal açma işinde Alp beyin de yeterli seviyede olduğunu düşünüyorum . Yani o paraya değmez bence ...
Var knk

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 15 Mayıs 2020, 17:18:06 »
Var knk

Link var mı acaba ? Knk nedir ? Kanka falan mı ? Inşallah öyle değildir . Ciddi anlamda cıvık bir tabirin daha da rezili
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 15 Mayıs 2020, 17:41:06 »
Link var mı acaba ? Knk nedir ? Kanka falan mı ? Inşallah öyle değildir . Ciddi anlamda cıvık bir tabirin daha da rezili
Niye ya kötü bi kelime değil ki kanka kan kardeş demektir bunun nesi rezil kötü bi kelime anlayamadım 😄

Facebook Twitter Instagram