Saç Ekimi Sonuçları
Haklısın aynı sekilde dusunuyorum
Alp hoca ve Dilek hanım’dan oluşan ekipten Mart ayına randevumu aldım. Artık bekleme sürecine girildi.. Allah hayırlısını versin inşallah.
Bende o tarihlerde orda olacagım mart ortası gibi:)
Bi de beni kabul etseydi şu asmed artık
asmed sana takmış kafayı
Kaç defa denedim abi iki defa kendim gönderdim fotoğraf kabul etmediler bi defa sen konultun yine kabul etmediler sonra tekrar ben konuştum Bilge hanım la yine kabul etmediler 10 aydır finansterid kullanıyorum zaten bana gelip hala bir yıl kullan derlerse zaten artık asmedle ilgili farklı düşüncelere gircem hasta mı seçiyorlar zor olan ekimleri yapmıyolar mı gibi eğer saç ekimine uygun değilsem bana açıkca de bende boşuna vücuduma zarar vermeyeyim ilaç kullanarak 10 ay olmuş iki ayın hesabını yapmazlar heralde üstüne ben xpecia ve biotin de kullanıyorum 5 aydırda daha ne yapayım en azından bi canlı randevuyu kabul etse Koray bey fotoğraf la olmuyo çünkü yanılma oluyo fotoğraf la ben baktım araştırdım benden bin beter adamlara ekim yapmış Koray hoca cokda güzel olmuş
Forumda konunuz var mı çok merak ettim . Ben asmedde Ekim yaptırsam Alp beyi seçerdim çünkü alımı yine asistanlar yapacak . Kanal açma işinde Alp beyin de yeterli seviyede olduğunu düşünüyorum . Yani o paraya değmez bence ...
Var knk
Link var mı acaba ? Knk nedir ? Kanka falan mı ? Inşallah öyle değildir . Ciddi anlamda cıvık bir tabirin daha da rezili