Gönderen Konu: ASMED ama hangi ekip?  (Okunma sayısı 5655 defa)

siriusblack

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ASMED ama hangi ekip?
« : 09 Aralık 2019, 17:50:57 »
Merhabalar,

2 senedir saç ektirsem mi ektirmesem mi çelişkisini kafamda bitirip saç ektirmeye karar verdim. Saç ektireceğim merkezi de kesinleştirdim kafamda. Başlıkta belirttiğim gibi ASMED.

Fotoğraflarımı gönderdim, değerlendirmede ön, orta ve vertex bölgesine toplam 2 günde 5500 greft ekileceğini söylediler. Donör bölgemin 8000 greft verebileceğini, mükemmel sıklıkta bir saç için daha sonra ikinci bir seans ile ekimin 8000 grefte tamamlanabileceğini de eklediler.

Soruma gelirsek; Asmed’de Dr. Koray Erdoğan’a mı yoksa Dr. Alp Bayramoğlu ile birlikte baş cerrahi asistan Dilek Çakır’a mı yaptırmalıyım diye düşünüyorum. Düşünmemdeki asıl etken fiyat farkı elbette. Neredeyse yarı yarıya bir fark çıkıyor.

Koray Hoca için verilen rakamı da karşılayabilirim ama aradaki fark da az değil.

Sizlerin düşüncesi nedir?

Not: Saçlarımın durumu ve planlama çizimi aşağıdadır.

Hassectear

• Full Member
Ynt: ASMED ama hangi ekip?
« Yanıtla #1 : 09 Aralık 2019, 18:26:42 »
Hocam bende sizin gibi düşünme aşamasındayım fotolarımı gönderdim bana finasterid önerdi tekrar foto istedi arkadan bi dönoru görebilir miyiz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Aralık 2019, 18:55:26 »
2 ekim olucaksa

Alp hoca ve Dilek çakırı seçerim senin yerinde olsam
Global Moderator

siriusblack

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 09 Aralık 2019, 19:46:41 »
Hocam bende sizin gibi düşünme aşamasındayım fotolarımı gönderdim bana finasterid önerdi tekrar foto istedi arkadan bi dönoru görebilir miyiz

siriusblack

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 09 Aralık 2019, 19:50:47 »
2 ekim olucaksa

Alp hoca ve Dilek çakırı seçerim senin yerinde olsam

Aslında 5500 ile yeterli kapatma olursa ikinci ekimi düşünmeyebilirim. Ama belli de olmaz elbette.

Benim tek endişem alacağım sonuç açısından alp  hoca ve dilek hanım ile koray hoca arasında bir fark olup olmayacağı...

Hassectear

• Full Member
« Yanıtla #5 : 09 Aralık 2019, 19:58:37 »
Saçlarınız kaliteli iyi duruyor tepede minyatürleşmiş saçlarınız cok fazla daha önce tedavi yöntemi denediniz mi

siriusblack

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 09 Aralık 2019, 20:37:56 »
Saçlarınız kaliteli iyi duruyor tepede minyatürleşmiş saçlarınız cok fazla daha önce tedavi yöntemi denediniz mi

Hayır hiçbir tedavi yöntemi denemedim. Finasteride diyorsanız açıkçası onu kullanmayı pek istemiyorum.

Hassectear

• Full Member
« Yanıtla #7 : 09 Aralık 2019, 20:40:01 »
Alp hocanın bi kaçtane konusu var onları takip edin isterseniz bende Alp hocayı düşünüyorum bakalım kısmet artık

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 09 Aralık 2019, 20:56:54 »
Aslında 5500 ile yeterli kapatma olursa ikinci ekimi düşünmeyebilirim. Ama belli de olmaz elbette.

Benim tek endişem alacağım sonuç açısından alp  hoca ve dilek hanım ile koray hoca arasında bir fark olup olmayacağı...
Hocam sizinle birebir aynı sorular benim de kafamı kurcalıyor . Aynı merak içindeyim araştırıyorum ama bir taraftan karar da vermem gerekiyor
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

siriusblack

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 09 Aralık 2019, 23:31:49 »
Hocam sizinle birebir aynı sorular benim de kafamı kurcalıyor . Aynı merak içindeyim araştırıyorum ama bir taraftan karar da vermem gerekiyor

Bir iki konu var Alp hocanın. Baktım sonuçlar gayet tatmin edici. Klasik Asmed kalitesi belli oluyor. Bence tercih edilebilir.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Aralık 2019, 09:42:14 »
Artık duyduğum kadarıyla kanal açımını koray hoca alp hoca ve dilek hanım yapmıyormuş?(ön çizgi ve kritik yerler hariç)
Bunu teyit edebilir miyiz bilmiyorum. Bilen varsa paylaşabilir mi. Genel olarak operasyonu asistanlar mı gerçekleştiriyor?
Asmed ekimim için:

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg

siriusblack

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 10 Aralık 2019, 11:06:28 »
Artık duyduğum kadarıyla kanal açımını koray hoca alp hoca ve dilek hanım yapmıyormuş?(ön çizgi ve kritik yerler hariç)
Bunu teyit edebilir miyiz bilmiyorum. Bilen varsa paylaşabilir mi. Genel olarak operasyonu asistanlar mı gerçekleştiriyor?

E o zaman ne manası var ki ASMED’i tercih etmenin. Koray hocanın veya Alp hocanın orada durması, kliniğin havalı olması değil ki mesele. Ben parayı asmed’in ismine değil işlemi yapacak kişinin yeteneğine vermek istiyorum.

siriusblack

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 10 Aralık 2019, 11:37:25 »

Asmed’e mail attım gelen cevap;

Operasyon esnasında Çıkarma işlemi ve Ekim işlemi cerrahi asistanlarımız tarafından yapılmaktadır. Kanal açma işlemi ise Doktor Koray Bey veya ASMED Ekibi (Dr.Alp Bayramoglu veya Dilek Çakır) tarafından yapılır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 10 Aralık 2019, 12:14:44 »
Asmed’e mail attım gelen cevap;

Operasyon esnasında Çıkarma işlemi ve Ekim işlemi cerrahi asistanlarımız tarafından yapılmaktadır. Kanal açma işlemi ise Doktor Koray Bey veya ASMED Ekibi (Dr.Alp Bayramoglu veya Dilek Çakır) tarafından yapılır.

Her zaman böyledir Asmed de özel yetişmiş saç alan 5 kişi var dilek hoca da alır onun dışında
Planlmayı kanal açmayı ön çizgi vs her şeye koray hoca karar verirdi Dilek hanımla
Artık Koray hoca alp hoca ve Dilek hoca
Global Moderator

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 10 Aralık 2019, 14:43:48 »
E o zaman ne manası var ki ASMED’i tercih etmenin. Koray hocanın veya Alp hocanın orada durması, kliniğin havalı olması değil ki mesele. Ben parayı asmed’in ismine değil işlemi yapacak kişinin yeteneğine vermek istiyorum.
Haklısın aynı sekilde dusunuyorum
Asmed ekimim için:

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg

Facebook Twitter Instagram