Saç Ekimi Sonuçları
Bence asuman hanım konusunda kararsız kalmayın düsünmeyin bile işçiliği sonrasında ilgisi alâkası muhteşem yaptım bitti demiyor bildiğiniz süreci sizle atlatıyor
Daha yeni foto attım ve sayfanın gerisine git ilk saçım nasıldı yapıldıktan sonra ikinci ay üçüncü ay ve simdiki halinin bütün fotoları var sence çıkmamışmı asuman hanım çalışıp parasını bana getirmiyor ya ben olmayan bir şeyi niye burda söyleyeyim şöyle yediriyorlari bırak sen bu süreç ekimden sonraki süreç çok önemli bir sürü komplikasyon olabiliyor saçta iltihabından tutta dediğin gibi saçının çıkmamasına kadar vaya bilmediğim bir sürü şey ben yaşamadığım bilemicem ama birebir sizinle sonrasında bile ilgileniyor yaptım yüru git demiyor ve ayrıca ektirdin ve kurallara uydun sıkıntı yok ama ektirip hiç bir kurallara uymadın o zaman oda senin sorunun
anladım hocam değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ben serkan aygınla asuman hair arasında kararsız kaldım hayırlısı olsun biraz daha bekleyim
Şimdi ekimden önce foto var ama benim üst yanlar boştu üst ön tarafda seyrelmişti ama ben öyle bir şekil veriyordumki varmış gibi bütün fotolarım )) yani sürecin öncesinden anlayabilecegin bir fotom yok haines kaza foto çektirirken kelim cıkmış hemen silerdim o yüzden pek yardımcı olamayacağım bu konuda illa senngonder bem anlarım dersen yollarım bir fotomu
Asuman hanımla serkan aygın bey arasında kalanlar olarak grup kursak sayımız bi hayli fazla