Merhabalar. Öncelikle bu sayfanın yöneticisi hintell beye çok teşekkür ediyorum. Dünyada belkide benden daha titiz kimse yoktur diye düşünüyorum. Yaklaşık 5 yıldır saç ekmeyi düşünüyorum. Son bir yıldır da bu sayfayı takip ediyorum. Istanbulda yaşıyorum ve 38 yaşındayım. Kendim kuaförüm.
Uzun arayışlar ve uzun takipler sonucu Asuman hair transplantta karar kıldım. Nedenine gelince,istanbulda çoğu saç ekim firması sonuç takipleri çok da iyi olmadığını gördüm .Endişem arttı ve tek tek tabiri yerindeyse her firmayla iletişime geçtim.
Asuman hanımı ziyaret etmeden önce bu sayfa sayesinde sitesine ulaştım. Instegram sayfasından takip etmeye başladım. Hayatımda bu kadar doğal ve güzel sonuçlar görmedim. Ardından kedisiyle iletişime geçtim .Firmalara o kadar güvenim azalmıştı ki her firmaya görüşmeye gittiğim gibi buaraya da ön yargılarla gittim. Ama kafamdaki tüm sorulara tek tek cavap verdiler. Çok ilgilendiler.
Ardından karar verdim ve güven içinde saçımı asuman hanıma ektirdim. Kafamda en çok şu soru vardı.
Diğer firmalar heryerde reklam yayınlarken Asuman hanım hiç reklam vermeyi tercih etmiyordu. Açıkçası bende bunu ifade ettim hicbir yerde reklamınızı göremiyoruz dedim. Asuman hanım ise şunu ifade etti,Tamer bey biz referanslarımızla güven veren bir firmayiz. Açıkçası çok doğru bir tercih.Ben hiç bir zaman reklamlara aldanmadım taki gerçek sonucları görüp iletişime geçene kadar.Gun gün foto paylaşımı yapacağım. Güvenle saçınızı ektireceginiz bir firma, dediğim gibi benim gibi pimpirikli bir insan kolay kolay hiç-bir saç ekim merkezini beğenmezken asuman hanımı tercih ettim.ve inanılmaz güzel bir saç ekimi gerçekleştirdiler. Teşekkürlerimi sunuyorum. Operasyondan korkan biri olarak, operasyonda resmen uyudum. O derece elleri hafif ve hiç ağrı sızı hissetmedim. Igneden müthiş korkuyorum. Horul horul uyudum.
Yorumlarınızı bekliyorum.