Arkadaslar Merhaba ,
2.Ekim ve konu ile tekrar karsinizdayim
sacekimisonuari.com sayesinde sac ekimi hakkinda bilgilenmemize katki saglayan hintell kardesimize ne kadar tesekkur etsek azdir.Sloccer ustadin da tarafsiz , esprili
yorumlari icin de ayrica bir tesekkuru hak ediyor.Bir cok insani yanlisdan dogruya yonelten forumumuz ve yorumcu arkadaslar olmasaydi bugun bir cok uye sac ekim magduru olabilirdi.
Rutin surecler hakkinda yazip sizleride cok fazla sıkmam istemem.Kisaca bilgi vermek gerekirse , asuman hanim ve ekibi medical park pendik hastanesinde ekimlerini yapmaktadir.Tabiri caizse fabrikasyon , gunde 4/5 kisiyi eken bir ekim merkezi olmadigi icin kendilerini tercih ettim.İkinci
ve zor bir operasyon olacagindan yaptigim gorusmelerde kendisi bana o guveni verdi.Kendisine buradan da cok tesekkur ederim.Sac alimi , kanal acimi ve sac ekiminde bastan sonra butun sureclerde kendisi bulundu.Ve bir cogunu kendisi yapti.
Sabah 9.30’da baslayan operasyonumuz , aksam 20.30’da bitti.Son 200 graftte ben bile yeter artik onlarda ekilmesin bitsin kalkayim dedim icimden.Kendisi sagolsun hic sıkılmadan , ince iscilikle tabir edecegimiz bir calisma gerceklestirdigini dusunuyorum.İnsallah kendisinin emegi ve benimde cektigimin bu acilarin karsiligini almis oluruz
Ekim merkeziyle ilgili soracaginiz her soruyu memnuniyetle cevaplayabilirim.Cizilmis alandan one dogru bir ekim yapildi.Herkese iyi forumlar dilerim...
İlk Ekim :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=5301.msg120940#msg120940