HERKESE önce merhaba yaklaşık 3 yıl önce başlayan saç dökülme sorunum artık fotolarda olsun gündelik hayatta aynaya baktığım da saçlarıma şekil vermek istediğimde beni üzüyor özgüvenimi düşürüyor önümüzde ki şubat mart gibi saç ekitirmek istiyorum. Uzun süredir araştırıyorum ve
1. İlhan serdaroğlu ( nekroz yaptığı birçok hasta var korkutuyor ama çok iyi sonuç aldığı hastalarıda var ve fiyatı uygun he bide sürekli ikinci ekim yaptırıyor hastaları oda biraz bana ters geldi)
2. Alp aslan ( ekimleri iyi gibi duruyor fakat sanki sık ekim yapmıyor biraz da niyeyse içimde tereddüt var)
3. Alper tuncel ( görüşme fırsatı buldum çok cana yakın iyi ilgili alakalılar ama önemli olan ektiği misafirliğe gitmiyorum sonuçta ve internette kendisi çok övülmesine rağmen hiç sonuçlarını paylaşana denk gelemedim)
4. Doğan turan ( 2 3 ekimini gördüm gayet başarılı duruyor hemde DHİ ama onunda iyi ekim yapan ekibi gitti deniyor)
5. Serkan aydın arenamed ( içimden en çok gitmek istediğim fakat yine terddütlerim olan yer çünkü konuştum seyrek saçıma 4500 greft denildi ve abartı geldi kendileri biz tek seferde ediyoruz dediler ama bütün sonuçları harika)
Bana akıl verin yardımcı olun ama çok bütcem yok ve üniv öğrencisiyim zaten 1 sene ektirdikten sonra çilesini çekicm sonuç hüsran olursa yıkıcı olur
(maximum 5 bin lira bütçe çıkarabiliceğimi düşünüyorum) değerli yorumlarınızı bekliyorum