Saç Ekimi Sonuçları
Dökülmen genetik sebeptense yani babanda da dedende de veya dayında dökülme varsa aga tipii (erkek tipi) dökülme vardır.bunun için hairforte sprey ile xpecia kullanabilirsin. İlk etapta böyle gidersin ama ailende aga tipi dökülme yoksa senin saç dökülmen mevsimsel yada strese bağlı olabilir. O zaman çeşitli saç bakım yağları sürsen bile olur beslenmesi için saçına
Şu artık eczanelerdede satılmaya başlandığı söylenen mavi suyun ben Hairforte'den farklı olacağını düşünmüyorum gereksiz artık benim için böyle ürünlerMerdiven altı mavi losyonlara gelirsek ben içlerinde Finasterid, Dutasterid, Minoxil veya TRAVESTİ'lerin kullandığı vs haplardan olduğunu düşünüyorum bu kadar saç çıkardığına göre. Kullanmak senin tercihinAyrıca bildiğim kadarıyla bu tedavilerde bırakmamak şart. Belki ilerki zamanlarda azaltılır ama saçının var olmasını istediğin sürece kullanman lazım sanırım yoksa çıkanların hepsi dökülmesi olasıÖmür boyu içinde ne cacık olduğu belli olmayan bir karışımı kullanacaksan buyur kullan
Ya arkadaşlar hayatımız boyunca bir ton ilaç kullanıyoruz onlarinda içinde ne olduğunu bilmiyoruz böyle konuşmamak gerek. Şahsen ben kullanmadım ama böyle birşeyin olmasını isterim adamlar yüz naklini yapiyorda bunu nasıl yapamıyor ben zaten anlamıyorum
hair forte sprey kaç ay kullanım bıraksam tekrar saç zayıflarmı Dr da bana tavsiye etti aslında
Ya aslında ben etkisini gördüm hair forte xpecia tabletin benim dönör bölgeyi kapattı resmen istersen fotoda atarım bi bak duruma göre kullanırsın