Gönderen Konu: Sac ekimi sonrası anestezi sıvısı (Lütfen yardim)  (Okunma sayısı 1960 defa)

iberks

• Yeni üye
  • *
Sac ekimi sonrası anestezi sıvısı (Lütfen yardim)
« : 06 Aralık 2019, 23:06:01 »
Arkadaslar herkese merhaba, 3 Aralik tarihinde (4 gun once) Esteworld Altunizade sibesinde sac ekimi gerceklestirdim. Sac cizgisi ve ekim surecinden son derece memnunum fakat 2 gundur kafa derisi altina enjekte edilen anestezi sivisiyla mucadele ediyorum. Ekim yapilan ust bolgede surekli iceri dogru bir akinti hissediyorum ve kafami her oynattigimda bu akinti şelale gibi iceride o yone dogru akmaya basliyor. Ayni zamanda akinti olurken inanilmaz bir kasinti ve karincalanma olusturuyor. Bu durumu yasayan kimse oldu mu aranizda ve ne kadar surede gecti? Ne agri ne de sızı vat fakat bu hissiyat tam bir işkence. Cevabiniz icin tesekkurler simdiden.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sac ekimi sonrası anestezi sıvısı (Lütfen yardim)
« Yanıtla #1 : 07 Aralık 2019, 00:52:30 »
Arkadaslar herkese merhaba, 3 Aralik tarihinde (4 gun once) Esteworld Altunizade sibesinde sac ekimi gerceklestirdim. Sac cizgisi ve ekim surecinden son derece memnunum fakat 2 gundur kafa derisi altina enjekte edilen anestezi sivisiyla mucadele ediyorum. Ekim yapilan ust bolgede surekli iceri dogru bir akinti hissediyorum ve kafami her oynattigimda bu akinti şelale gibi iceride o yone dogru akmaya basliyor. Ayni zamanda akinti olurken inanilmaz bir kasinti ve karincalanma olusturuyor. Bu durumu yasayan kimse oldu mu aranizda ve ne kadar surede gecti? Ne agri ne de sızı vat fakat bu hissiyat tam bir işkence. Cevabiniz icin tesekkurler simdiden.

Fazla basmışlar sıvıyı kafayı 45 derecelik açı ile tavana bakarcasına tutmaya çalış.. bandaj falan kullanma, ödem sökücü iç, bol su iç.

iberks

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 07 Aralık 2019, 02:06:53 »
Tesekkurler @sloocer . Antodepresan kullandıgım icin uyusma biraz zor oluyor ve ağrı eşiğim de düşük olduģu icin bi an önce uyuşturmak adına 2 kişi aynı anda bastılar sıvıyı fakat enteresan olan bu sıvı yukarda hapsoldu sankine öne ne arkaya gidiyor. Bandi bugun sabah komple cikardim 3 gunluk odem sokucuyu de bugun bitirdim. Tahminen ne kadar surede atar vücut bu sıvıyı?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Aralık 2019, 02:11:31 »
Tesekkurler @sloocer . Antodepresan kullandıgım icin uyusma biraz zor oluyor ve ağrı eşiğim de düşük olduģu icin bi an önce uyuşturmak adına 2 kişi aynı anda bastılar sıvıyı fakat enteresan olan bu sıvı yukarda hapsoldu sankine öne ne arkaya gidiyor. Bandi bugun sabah komple cikardim 3 gunluk odem sokucuyu de bugun bitirdim. Tahminen ne kadar surede atar vücut bu sıvıyı?

3 gün bant takmıssın su buharlaşacak degil ya... ilk günden sonra bant çıkarılmalı idi.
Ödem sökücü al 1 kutu ucuz bişy.. basını dediğim gibi tavana bakar vaziyette tut ki o sıvı enseye insin... yüzüne inerse balon gibi olursun gözler morarır.
6-7 günü bulur şişliğin cıkması

Mert060444

• Full Member
« Yanıtla #4 : 07 Aralık 2019, 09:59:22 »
Bant takmaman gerekiyordu çogu ekim.merkezleri bant takmıyor önermiyorda ama o sıvılat herkesde oluyor seninkisi biraz fazla olmuş oda  bant takmandan dolayı olmuş ama korkacak bir durum yok  ilerde sefasını çekecegin işin şimdilerde biraz cefasını çekeceksin yeterki ekim merkezinle en basit konuda bile iletişime geç ve en ufak bişey olmaz dedigin şeyi bile fazlasıyla gözünde büyüt

iberks

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 07 Aralık 2019, 22:37:18 »
Tesekkurler arkadaslar. Doğrusu doktorun önerisiyle 3 gün boyunca kullandim. Umarim kisa sure icinde bu iskence biter. Bu arada daha önce 6 ay kadar Xpecia kullanıp epey faydasını görmüştüm. Saç tellerini güzel kalınlaştırıyor. Ekimden sonra kullanan arkadaşlar var mı? 10 günlük sürenin ardından 1-2 kutu başlamayı düşünüyorum.

Harun Güne?

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 21 Ekim 2021, 18:34:47 »

Aynı durumu yaşıyorum suan, süreç içinde ne oldu sonuç?

Facebook Twitter Instagram