Bünye sağlam derken doktor kontrolü yaptırıyor musunuz? Yada daha önceden bir doktora kontrol yaptırdınız mı? Çok ağır takviyeler kullanıyorsunuz ve üstüne spiro kullanmayı da düşünüyorsunuz. Bence ileri de kalıcı problemler yaşayabilirsiniz. Eğer libido durumuna göre karar veriyorsanız bu ilaçları kullanmayı bana göre hata yapıyorsunuz. Size bu ilaçları kullanırken olumlu motivasyon sağlayanların hiçbiri böyle takviyeleri bir arada kullanmaya cesaret etmez bunu da söylemek isterim. Saç bu forum da herkes için önemli ama sağlığınız saçınızdan önce gelmeli. Eğer bu tarz takviyeler kullanacaksanız iyi araştırın lütfen, anlık psikolojik kararlarla kullanmayın derim...
Ben ilk önce saçım saçım derdim. Başkada bir kelime bilmezdim. Ama şimdi sağlıklı düşününce sağlık herşeyden daha önemli. Saçlar insanın canını alabilecek kadar travmaya sokabiliyor. Bunu 1. Dereceden yaşayan biriyim. Tattım o halleri.
Belki de atlattiğım için bana şimdi basit geliyor.
Ancak sağlıklı düşününce. Bir el, bir göz, bir kulak ve en önemlisi bir kalp kadar önemli değil. Ve yine ancak kalp, kulak, el, göz yerli yerindeyse ki saçlar yoksa onlardan daha beter edebiliyor. Ne zamanki insan hayatı bir uzvunu kaybetse bence o zaman EİKİCHİ şu anda bize yazdıklarını tam anlayabilir. Dizine vurup eyvah diyecek, senin dediğin gibi ilerde bunu farkederse o zaman geri adım atabilir.
PEKİ YA GEÇ KALIRSA? Rabbim duygularla değil akılla hareket etmeyi nasip etsin her birimize