Gönderen Konu: vertex kapaniyor mu  (Okunma sayısı 11326 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: vertex kapaniyor mu
« Yanıtla #31 : 27 Aralık 2019, 22:39:55 »
Dutas+finas xpecia bioksin genesis balik yagi

Yan etkki gormedim

Böyle bir dht baskılama olmaz! %100 dht baskılaması yapıyorsunuz daha 10 gün olmuş yanetki görmemiş olabilirsiniz ama ilerleyen dönemde kalıcı hasar bile bırakabilir. Dutasterid kendi başına bile ağır bir takviye yanında finasterid bir de Xpecia alıyorsunuz. İnsanlardan bu 3 takviyeden birisini seçip kullanıyorlar 3'ünü aynı anda kullanmak çok yanlış! Yol yakından bırakın derim saçlar zaten inanılmaz değişim göstermiş bir takviye kullanacaksanız en azından birisini seçip kullanırsanız sizin yararınıza olacaktır.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

ye2525

• Full Member
« Yanıtla #32 : 27 Aralık 2019, 23:28:24 »
Onler su anki hali

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 27 Aralık 2019, 23:33:45 »
Adam 3 lü kombo yapmış iyi cesaret 👍

ye2525

• Full Member
« Yanıtla #34 : 27 Aralık 2019, 23:43:29 »
Böyle bir dht baskılama olmaz! %100 dht baskılaması yapıyorsunuz daha 10 gün olmuş yanetki görmemiş olabilirsiniz ama ilerleyen dönemde kalıcı hasar bile bırakabilir. Dutasterid kendi başına bile ağır bir takviye yanında finasterid bir de Xpecia alıyorsunuz. İnsanlardan bu 3 takviyeden birisini seçip kullanıyorlar 3'ünü aynı anda kullanmak çok yanlış! Yol yakından bırakın derim saçlar zaten inanılmaz değişim göstermiş bir takviye kullanacaksanız en azından birisini seçip kullanırsanız sizin yararınıza olacaktır.
Ya dokulme dursun diyr yapiyorum ondan sobra sadece dutas alicam verteksin tam kapanmasini bekliyorum

ye2525

• Full Member
« Yanıtla #35 : 27 Aralık 2019, 23:44:18 »
Yasima gore seyrelme fazlaydi zor toparladim saclarimi

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 27 Aralık 2019, 23:56:30 »
Onler su anki hali
Evet önlerde pek işe yaramamış gibi ben bir farm göremedim ama yinede korur tabiki hiç yoktan iyidir

Sana gelirsek dutu bırak fin ile devam et fin tepede işe yarıyor ayrıca dut zaten %99 baskılıyor fin+dutun bir etkisi yok.
Genç yaştayız saçlarımızı korumamız lazım başka seçeneğimiz yok fin kullan saçını koru

ye2525

• Full Member
« Yanıtla #37 : 28 Aralık 2019, 00:07:11 »
Evet önlerde pek işe yaramamış gibi ben bir farm göremedim ama yinede korur tabiki hiç yoktan iyidir

Sana gelirsek dutu bırak fin ile devam et fin tepede işe yarıyor ayrıca dut zaten %99 baskılıyor fin+dutun bir etkisi yok.
Genç yaştayız saçlarımızı korumamız lazım başka seçeneğimiz yok fin kullan saçını koru
Bebeksi tuy cok dokulme durdu onlerde ona da sukur

ye2525

• Full Member
« Yanıtla #38 : 28 Aralık 2019, 00:09:37 »
Dutas icin onlerde iyi demislerdi obyuzden basladim

Bi de minox dediler ama topikal kullanmak istemiyorum sacimi mahveder ve ilk basta dokuyor topikal o da sikinti

Kullansam bile kadin dogum hapi kullanmam gerekecek ki onu da bana eczanede vermezler yani o da sikinti bu yasta o kadar da olmaz yanni

ye2525

• Full Member
« Yanıtla #39 : 28 Aralık 2019, 00:15:04 »
Onlerde kalsifiye sorunu yok herhalde deriyi cekistirdigimde eski haline donuyor hemen

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 28 Aralık 2019, 00:39:06 »
Ya dokulme dursun diyr yapiyorum ondan sobra sadece dutas alicam verteksin tam kapanmasini bekliyorum

Zaten finasterid olumlu yönde tepki vermiş saçlarınıza böyle dht'u baskılamanın manası yok. Ciddi anlamda yanetki yaşayabilirsiniz! Vucüt bir de alışırsa bu takviyelere tek başına alacağınız takviyelerde ilerde yetersiz olabilir. Çok büyük risk! Tüm samimiyetimle kullanmayın derim bu şekilde ilaçları.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

ye2525

• Full Member
« Yanıtla #41 : 28 Aralık 2019, 01:20:02 »
Zaten finasterid olumlu yönde tepki vermiş saçlarınıza böyle dht'u baskılamanın manası yok. Ciddi anlamda yanetki yaşayabilirsiniz! Vucüt bir de alışırsa bu takviyelere tek başına alacağınız takviyelerde ilerde yetersiz olabilir. Çok büyük risk! Tüm samimiyetimle kullanmayın derim bu şekilde ilaçları.

O zaman bi gun dutas bigun finas mi yapayim x pecia vitamin takviyesu diye kullaniyorum onu

ye2525

• Full Member
« Yanıtla #42 : 28 Aralık 2019, 01:37:14 »
Yazinki halim uzun ve 3 numara
En sonki simdiki hali
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2019, 01:45:08 Gönderen: yet2525 »

ye2525

• Full Member
« Yanıtla #43 : 28 Aralık 2019, 01:46:21 »
Simdiki halimin kisa gibi gozukuyor solu ama fark ederseniz saci saga dogru taradim seyrek olan yer hic gozukmesin diye

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 28 Aralık 2019, 03:01:39 »
O zaman bi gun dutas bigun finas mi yapayim x pecia vitamin takviyesu diye kullaniyorum onu

Hayır ya finasterid ya dutasterid ya da Xpecia'dan birisini seçin. Eğer finasterid ve dutasterid kullanılacaksa Xpecia'a bile gerek yok. Xpecia'nın içeriğinde de Saw Palmetto var bir nevi doğal dht baskılayıcı. Aslında vitaminleri de eksiklik varsa kullanmak lazım. Tahlil yaptırdınız mı? Eksiklik yoksa vucütta biotin kullanmanız yeterli olur. Ben ilk kullandığımda finasterid ile birlikte Solgar Biotin kullanmıştım etkisi oldukça güzel olmuştu. Ayrı ayrı günler finasterid, dutasterid kullanıp hormon dengenizi bozmayın. Faydası olmaz öyle zararı bile olabilir.

Facebook Twitter Instagram