Gönderen Konu: vertex kapaniyor mu  (Okunma sayısı 11308 defa)

Execuvite

• Hero Member
Ynt: vertex kapaniyor mu
« Yanıtla #76 : 13 Mart 2020, 14:32:55 »
Daha ne olsun saçlar hidrojen bombası gibi karışım vallaha helal olsun

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #77 : 07 Nisan 2020, 00:37:57 »
Bırakınca dökülme olur mu sizce arkadaşlar?

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #78 : 07 Nisan 2020, 01:10:45 »
Dokulur. Bu arara bu arkadasi da anmis olduk forumun fin-dut efsanesi saclardaki gelisime bak parmak isirtacak cinsten :D

ye2525

• Full Member
« Yanıtla #79 : 07 Nisan 2020, 21:49:07 »
Dokulur. Bu arara bu arkadasi da anmis olduk forumun fin-dut efsanesi saclardaki gelisime bak parmak isirtacak cinsten :D
Dokulme halen var ama sorun orada iste sacim minoxluk mu bilmoyorum tedavime dermapen ekledim onler seyreliyor cunku

ye2525

• Full Member
« Yanıtla #80 : 07 Nisan 2020, 21:53:19 »
Bioksin yerine bebek sampuani mi kullansam yaglanma problemi var sacimda

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #81 : 07 Nisan 2020, 22:11:17 »
Dutasterid kullanmiyor musun hala nasil yaglaniyor yav. Ketoral kullanmak istemiyo musun ben disari cikabildigim zaman alip eklicem rutinime haftada 2

ye2525

• Full Member
« Yanıtla #82 : 07 Nisan 2020, 22:13:19 »
Anlamis degilim bunu konazol kullaniyorum o kesiyor vazen onunda saci inceltme riski varmis

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #83 : 09 Nisan 2020, 03:22:09 »
Vay arkadaş biz 26 yaşında günde 1 mg fin almaya korkuyoruz iki senedir düşünüyoruz. Adam piyasada anti androjen ne varsa kullanmış birde geçmiş sayfalarda topikal tedaviden çekinip dut+ fin kullanıyordun o mesajı çok ilginç buldum topikal tedaviden görebileceğin yan etki yok en fazla tedaviyi kestiğinde yıkım hızlı oluyor 1 ay içinde 3 ay içinde giden yine gidiyor ne farkeder ki hızı. Yan etki görmemene sevindim önleri toplayabildin mi? Minox kullanacam diyordun en son
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 09 Nisan 2020, 21:39:44 »
Vay arkadaş biz 26 yaşında günde 1 mg fin almaya korkuyoruz iki senedir düşünüyoruz. Adam piyasada anti androjen ne varsa kullanmış birde geçmiş sayfalarda topikal tedaviden çekinip dut+ fin kullanıyordun o mesajı çok ilginç buldum topikal tedaviden görebileceğin yan etki yok en fazla tedaviyi kestiğinde yıkım hızlı oluyor 1 ay içinde 3 ay içinde giden yine gidiyor ne farkeder ki hızı. Yan etki görmemene sevindim önleri toplayabildin mi? Minox kullanacam diyordun en son

Ben de 26 yaşındayım, korkudan hiçbir şey kullanmadım. Kerozan var, vitamin, işe yaramaz diye onu bile denemedim hocam.

ye2525

• Full Member
« Yanıtla #85 : 10 Nisan 2020, 16:10:16 »
Dokulme durmadi ama sacim bundan 6 ay incesine gore dahq iyi vertex kapandi onler seyreliyor gibi geldi onun icinde 1.5mm dermastamp aldim minoxa baslamadim
Eger eylule kadar gelisme olmazsq spiro kullanicam oral ben zaten risk almistim dedigim gibi sac onemli  benim icin

Haftada 2 kez dermastamp yapiyorum kanlanma iyi alnimda kalsifikiye yok gibi igneler rahat goriyor

Keladayadayı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 10 Nisan 2020, 17:48:58 »
Doğrusunu siz iki arkadaş yapıyorsunuz. Saçım olacak saçım dökülmeyecek diye bu kadar ilacı şeker gibi kullanıp saç için bu vücuttaki diğer şeylerden feragat etmek çok çok yanlış. Şimdi bir yan etki görülmese bile ilerde muhakkak görülür bu kadar ilaca karşı. Umarım ben yanılırım arkadaşımız henüz 21 yaşında üstelik. Dediğim gibi umarım ilerde pişman olmazsın kardeşim ben yanılmış olurum

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 10 Nisan 2020, 18:15:41 »
Dokulme durmadi ama sacim bundan 6 ay incesine gore dahq iyi vertex kapandi onler seyreliyor gibi geldi onun icinde 1.5mm dermastamp aldim minoxa baslamadim
Eger eylule kadar gelisme olmazsq spiro kullanicam oral ben zaten risk almistim dedigim gibi sac onemli  benim icin

Haftada 2 kez dermastamp yapiyorum kanlanma iyi alnimda kalsifikiye yok gibi igneler rahat goriyor

Trans birey misiniz spiro almayı düşündüğünüze göre merak ettim ?

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #88 : 10 Nisan 2020, 18:54:44 »

Trans birey misiniz spiro almayı düşündüğünüze göre merak ettim ?
;D ;D ;D

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #89 : 10 Nisan 2020, 19:03:48 »
Translarin aldigi CPA oluyo sanirim ama Spiro da agir tabi bence de sacma dutas kullan ektir gitsin onleri de

Facebook Twitter Instagram