Gönderen Konu: Ikinci Sac ekimim Sibel Ulusan  (Okunma sayısı 13041 defa)

MURAT K.

• Sr. Member
Ynt: Ikinci Sac ekimim Sibel Ulusan
« Yanıtla #90 : 18 Haziran 2020, 22:29:03 »
Tekrar görüştüm bugün merkezle. Daha çok erken 200 gün dediler . Sabırlı olup beklememi söylediler. Düzeleceğinden eminler. Sibel Hanımın ektikleri dayıma tutarmış. Daha henüz işlemin yarısındasındasın 1 sene sürüyor söylendi. Saçlarımı kısa kestigim için öyle duruyormuş

Tabi ki önümüzdeki bir iki ay daha çıkışlar olur diye umuyorum ama 200 ncü gün çok erken falan değil yalnız... 120. gündür o çok erken olan, bence kendileri de bunun farkındalar ama madem bu kadar emin konuştular hadi bakalım umarız dedikleri gibi olur ve yüzün güler.

Danismankemal

• Full Member
« Yanıtla #91 : 19 Haziran 2020, 00:28:28 »
arkadasim her zaman once doktoru dinle. burda yazilanlar tabii ki onemli hepimiz icin fikir edinmek icin. ama sibel hoca forumda en begenilen ekimcilerden. ekimin icin marka bi isimi tercih etmissin, simdi bunun rahatligiyla bence sabret ve zamana birak. stres etmenin bir faydasi olmayacak...

Sero3588

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #92 : 19 Haziran 2020, 07:59:47 »
arkadasim her zaman once doktoru dinle. burda yazilanlar tabii ki onemli hepimiz icin fikir edinmek icin. ama sibel hoca forumda en begenilen ekimcilerden. ekimin icin marka bi isimi tercih etmissin, simdi bunun rahatligiyla bence sabret ve zamana birak. stres etmenin bir faydasi olmayacak...

aynen haklısınız beklemekten başka yapcak bişey yok zaten şu an icin

Sero3588

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #93 : 19 Mart 2021, 00:26:36 »
Arkadaşlar bayadır girmedim. 1.5 sene Oldu. Beklenen Sonuç olmadı ne yazık ki. Sibel Hanımdan görüştüm. Bayadir itiraz ettiler ama sonunda ekipde tutmadiğı Saçları tekrar ekeceğini söyledi.  Ama salgın nedeniyle bi türlü gidemedim daha. Bakalim daha nasil bi hal Alcak.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 19 Mart 2021, 00:39:47 »
Hocam merhaba iyi geceler, konunuzu yeni gördüm. Öncelikle adınıza çok üzüldüm çünkü tam saçsızlığı kapatırsınız artık derken böyle bir sonuç olması çok can sıkıcı olmuş..

Ama söylemek istediğim bir şey var sizin vertex açıklığınız varmış ve asıl o açıklık İçin gitmiştim demişsiniz, buna rağmen ön taraf daha yoğun olmasına rağmen ekilen greft miktarı ön kısıma yoğun, tepeye ise seyrek bir Ekim olmuş.
Bu forum da ki genel kanı ne üzerine?
Tepe zor bölge, gerek yapısı gerekse de fire miktarı açısından zor sonuç alınıyor denilmiyor mu?
Bu yüzden asıl tepeye daha yoğun çalışılması gerekmez miydi?
Şahsen ben ilk Ekim fotolarını görünce baya şaşırdım. Çünkü tam tersini beklerdim, tepeye yoğun Ekim önlere ise daha az bi miktar Ekim beklerdim.
Çünkü ön kısım da gerçekten çok ciddi bir saçınız varmış.
Ancak hocanın vardır bir bildiği dedim.
Olmamasına cidden üzüldüm.

İtiraz edecek bir durum yok göz var nizam var yani. Ama sonunda revizyon kabul etmeleri iyi olmuş.
Umarım bu dertten bu sefer kurtulursunuz.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #95 : 19 Mart 2021, 00:43:53 »
Emin konuşmuşlardi  ektiklerı çıkarmış   sibel hanimin  yine olmadı  şimdi olacak     

eller günahkar keller günahkar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #96 : 07 Kasım 2021, 21:32:02 »
son durum nedir acaba tekrar ekim yaptırdınız mı?
  • Ekim Tarihi: 04.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Eskişehir Ümit Hastanesi Mehmet Sezgin
  • Greft Miktarı 3800
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi nature's bounty biotin 5000 (6 ay) - solgar saw palmetto (100 gün)

HTK

• Full Member
« Yanıtla #97 : 08 Kasım 2021, 00:19:15 »
200 gün olduğu halde henüz çok erken demişler ya. Saçlar 450.gün çıkıyor sanırım. Skandal.
  • Ekim Tarihi: 23.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 4800
  • Medikal Tedavi Xpecia

Sero3588

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #98 : 17 Şubat 2022, 11:30:24 »
Evet arkadaslar daha öncede yazdığım gibi 2 basarisız ekim yaptirdim Dr. Sibel Ulusanda. Saçekmide kısıtlı bir işlem olduğu için son şansımı iyi değerlendirmek  istyorum. Son bir ekime karar verdim.  Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şuan durum bu

Tokyo

• Sr. Member
« Yanıtla #99 : 17 Şubat 2022, 11:46:12 »
İyi bir planlamayla Asuman hair üstesinden gelir bence bu ekimin. Hikayenizi anlatın tabi belki belli başlı testler yaptırır

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #100 : 17 Şubat 2022, 13:46:53 »
Bence para iadesi isteyin hocam.
2 ekim yapılmış ve sonucunda memnun değilsiniz. İade alın ve aldığınız ücretle kesinlikle Muttalip keser e gidin.
Donor sınırlı olmasaydı şuraya gidin bu merkeze gidin demezdim ama Zaten donorunuz sınırlı, az kökle en iyi kapatıcılığı Muttalip keser sağlayacaktır.
Fiyatı pahalı olsa da ücret iadesi alırsanız Sibel hanımdan küçük bir ekimle tepeyi bu durumdan çok daha iyi hale getirebilirsiniz..

Sero3588

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #101 : 22 Şubat 2022, 01:53:00 »
Ücret iadesi yapcaklarını sanmıyorum. Tepe bölgesilni düzeltiriz dediler bidaha ekime gel diye Ben yalniz aynı hatayı tekrar yapmak istemedim.  Suan biraz daha bekleyip son bir ekimle kapatmak istiyorum

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #102 : 22 Şubat 2022, 06:32:21 »
Muttalip hocanin az donorlu hastayi kabul edecegini sanmiyorum.benim orman gibi donor vardi.ilk ekimim ona ragmen yok su kalin yok  bu ince surdan 1000 alirim burdan 2000 dedi yani cok secici davraniyor donor bolgedeki alimlarda. mikro motorla girilmis donorlere fazla yanasmiyor.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #103 : 22 Şubat 2022, 10:25:11 »
Çok geçmiş olsun. Seç ekiminde başarılı sonuç kim ekerse eksin hiç bir zaman garanti değil maalesef. Her merkezin başarısız ekimleri oluyor. Sonuca bakarsak ilgili merkezin bu durumu düzeltmek için sizin peşinizde koşması lazım. Para iadesi yapıldığını duymadım, sanırım hiç bir merkez yapmıyor. Bence önce kalan donör kapasitesini tespit ettirin ve ona göre karar verin. Hatta mümkünse biri tepe diğeri ön orta olmak üzere iki ayrı ekim yaptırın.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Sero3588

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #104 : 22 Şubat 2022, 10:57:52 »
Iki başarısız ekimden sonra tamamen soğdum saç ekiminden. Şuan gerçekden kafayı kazıp Kel kalmayi aklimdan geçiriyorum. Hayir peşimden koşmadılar Telafi etmek için Ben cok uğraştım doktordan defalarca görüştüm. Resimleri gösterdim ekim öncesi ve sonrası daha kötü olduğunu söyledim. Zar zor ikna ettim. En sonunda Sibel Hanım tamam gel sade tepeyi düzeltirim önler iyi duruyor dedi. Böyle isteksizce yanaştıklarından benimde güvenim Gitti ve iltibatı kestim. Bu yanaşımdan sonra ordan zaten düzeltceklerine dair bi güvenim kalmadı.

Facebook Twitter Instagram