Gönderen Konu: 30.11.2019 Bnish Hair Wellnes Bilgehan Aydin  (Okunma sayısı 1600 defa)

endernadir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
30.11.2019 Bnish Hair Wellnes Bilgehan Aydin
« : 06 Aralık 2019, 15:18:37 »
Herkese merhabalar,

Oncelikle bu siteyi kurup yonetenlere, ardindan paylasim yapan herkese cok tesekkur ederim. Sizlerin sayesinde bilgi sahibi olup, sac ektirmeye karar verdim.
Bu is ciddi bir is, bu yuzden ciddi arasitrma yapmak gerekiyor. Arastirirken de ilk once sosyal medyadan arastirmaya basliyoruz ve gordugumuz sadece oncesi ve sonrasi fotograflar. Bu siteden sonra oncesi sonrasi fotograflarin gercekleri yansitmadiginin farkina vardim. Cunku her merkez oncesi sonrasi fotograf paylasiyor ve hepsi bu iste mukemmel gorunuyor, halbuki isin ic yuzu oyle degil.

Daha once 2 yer belirlemistim kafamda, ama buradaki sonuclari inceleyince direk vazgectim. Memnuniyet gercekten de cok onemli. Olabilir her insan ayni degil, birinin sonucu iyi iken bir baskasi iyi sonuc vermez. O kadar hayal kur, herseyin guzel olacagini vadetsinler, sonra sonuc kotu olsun. Giden onlarca paraya mi yanarsin, hayallerinin yikildigina mi yanarsin. Ustelik sac ekimi yapilan merkez size gereken ilgi alakayi gostermeyip basindan savsa ve sizi tatmin edici tutum icinde olmazlarsa bir de psikolojiniz bozulur. Kimse bunu haketmiyor.

Ben de butceme uygun 2 yer belirledim. Biri X firmasi digeri de Bilgehan Aydin. Gercekten de guzel sonuclar alan kisilerin paylasimlari sayesinde bu iki merkezle iletisime gectim. Fotograf istediler, yolladim.

X firmasinin cevabi sadece su oldu; "2 seans yapilabilir"
Dedim ki bu kadar mi? Hangi yontem kullaniyorsunuz, ucret nedir, biraz daha bilgilendirebilir misiniz acaba?
Gelen cevap: Fue yonetimi kullaniyoruz, ucret Y lira.
Sanki laflari kerpetenle aliyoruz, istedigimiz sadece biraz ilgilenilmesi.

Sonra Bilgehan aydinla iletisime gectim. Asistanlari beni aradi direk ve surecin basindan sonuna herseyi bana anlattilar. Yani normal olmasi gereken bu zaten ama, diger taraftan ilgisizlik gorunce, biraz ilgi karsisinda guven duyuyor insan.

Isim geregi Subat ayi gibi yaptirmak istedigimi soyledim. Cunku bir 10 gun dinlenmek ara vermek gerekiyor. Masabasi bir is oldugu icin 3 gun sonra isime donebilecegimi soylediler. Ben de tarihi erkene alip 30 kasimda yaptirdim.

Gercekten de hic bir sikinti cekmedim, sadece odemleri atmam 3 degil 5 gun surdu, ama isime engel olmadi.

Operasyon surecini anlatayim biraz.
Sabah 07.30 gibi vardim. Yine ilgi alaka ust duzeydeydi. Aciklik cok oldugu icin 2 seansa karar verdik. Sac cizimim yapildi. Ardindan 2 saat kadar donor toplandi. 3500 greft cikti.
Donor bolgeye verilen anestezi ciddi acitiyor. Ama her igne 2-3 saniye acitiyor. Sonrasinda zaten birsey hissetmiyorsunuz. Toplamda 2-3 dakika aci hissediyorsunuz diyebilirim.
Ardindan 1 saat kadar kanal acildi. Ve yemek arasi verildi. (Nusretten burger menu geliyor). Sonra da 2 saat boyunce 3 kisi tarafindan ekim yapildi. Sargi bandaj, ekim sonrasi yapilacaklarin anlatilmasi, kullanilacak ilaclarin bilgilendirilmesi derken, 16.00 gibi islem bitti.

Ilk 10 gun agir kaldirmak yok, cinsel iliski yok, kisacasi kan dolasimini hizlandiracak birsey yapmak yok. Mumkunse ilk 3 gun sadece sirt ustu yatilacak. Yoksa alin bolgesine odem birikebiliyor. Birikse bile o da 2-3 gun icinde gidiyor. C yastik veriyorlar, cok rahat degildi ama benim onceden seyahatlerde kullandigim daha rahat bir C yastigim vardi onu kullandim, siz de daha rahat birsey temin edebilirsiniz. Bu yastik saga sola donmenizi engelliyor.

Ertesi gun bandaji kendiniz cikariyorsunuz, sadece bir makas kesigi sayesinde aciliyor bandaj. Bir sonraki gun ise ilk yikama icin gidiyorsunuz. 10 gun boyunca yikama icin gidebilirsiniz ama merkeze uzaktaysaniz kendiniz de yapabilirsiniz, ben kendim yapiyorum. Gerekli bilgilendirmeleri yapiyorlar.

Ilac olarak 1 mide koruyucu, 2 antibiyotik, 2 vitamin, bir agri kesici, bir odem sokturucu, bir de kan sulandirici kullaniyorsunuz.

Ben su an 7. gunumdeyim. 10.gunde kabuk dokumu icin gidecegim. Asagida fotograflarimi paylasacagim, sorusu veya tavsiyeleri olanlar varsa yazabilirler, tesekkur ederim.

endernadir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 30.11.2019 Bnish Hair Wellnes Bilgehan Aydin
« Yanıtla #1 : 06 Aralık 2019, 15:20:15 »
Ekimde once

endernadir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Aralık 2019, 15:22:42 »
Ilk gun

endernadir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Aralık 2019, 15:24:58 »
7. gun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Aralık 2019, 15:27:04 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz açıklığınıza göre çok mantıkllı bir planlama olmuş umarım sonucunuz sizi çok mutlu eder.
Global Moderator

endernadir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Aralık 2019, 15:32:24 »
Tesekkur ederim Hintell,

Benim hic bir gorusum olmadi, tamamen onlara biraktim. Onlar da onlere sik ekim, arkalara dogru seyrek ekim olacagini soylediler. Muhtemelen seneye 2. seansta diger tum bolgenin kapanmasi icin biraz daha seyrek ekilecek. Bakalim hayirlisi olsun.

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 06 Aralık 2019, 15:45:21 »
hayırlı olsun Açık alan fazlaymış ekim güzel duruyor eğer bu ekim güzel sonuçlanırsa inşallah tepeyı de saç sakal kapatırsınız biraz çok güzel görüntünüz olur

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 06 Aralık 2019, 15:51:15 »
Tesekkur ederim Hintell,

Benim hic bir gorusum olmadi, tamamen onlara biraktim. Onlar da onlere sik ekim, arkalara dogru seyrek ekim olacagini soylediler. Muhtemelen seneye 2. seansta diger tum bolgenin kapanmasi icin biraz daha seyrek ekilecek. Bakalim hayirlisi olsun.

ekim başarılı olur umarım ve ikinci ekimlede tepede kapacılık sağlarsın
Global Moderator

endernadir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 06 Aralık 2019, 15:59:04 »
hayırlı olsun Açık alan fazlaymış ekim güzel duruyor eğer bu ekim güzel sonuçlanırsa inşallah tepeyı de saç sakal kapatırsınız biraz çok güzel görüntünüz olur

Tesekkur ederim, bana da 2 seanslik planlama icin ilk seans 3500 greft az gibi geldi, az bir alana ekim yapilmis gibi duruyor. Geri kalan kisim 2. seansta kapanir mi, kapansa bile seyrek mi olur tam emin degilim.

byflamingo

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 06 Aralık 2019, 23:29:26 »
Hayırlı olsun detaylı bilgiler için teşekkürler .Ekiminiz ve özellikle çizginiz güzel görünüyor umarım en güzel sonucu alırsınız.

Laroxil

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 31 Ocak 2020, 15:54:37 »
Süreç nasıl gidiyor Hocam

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #11 : 31 Ocak 2020, 16:48:15 »
Geçmiş olsun

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 02 Şubat 2020, 13:15:11 »
merhabalar, saç ekiminiz hayırlı olsun. saç ekim merkezi dönor bölgeniz için ne dediler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Şubat 2020, 13:31:45 »
Son durum nedir ?
Global Moderator

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları