31 yaşındayım, 4-5 yıl içerisinde saçlarımın neredeyse tamamı döküldü. Dökülme tepeden başladı. Şimdiye kadar hiç bir ilaç kullanmadım.
Forumda bir çok arkadaşın tavsiyesi ile ekimi 05.12.2019 tarihinde Dr. Bilgehan'da yaptırdım.
Ekim yapan ekip (Oğuzhan, Cansu, Aslı ve Derya) gerçekten çok ilgilendiler ve başarılı bir sonuç çıkardılar. Benim ve bir çok görüştüğüm yerin tahmini 3500-3800 greft iken toplam 4650 greft ile ekim yapıldı. Bu konuda ekibe ayriyetten teşekkür etmek istiyorum.
Saç ekmeyi düşünen, iğneden veya ağrıdan korkan arkadaşlar, benim sonuç ne olacak şuan bilmiyorum ama benim ekim günü için konuşabilirim, benim hiç bir ağrım sızım olmadı. Kendinizi bu ekibe teslim edebilirsiniz.
1. yıkama ve diğer yıkamalar ilgili yapılması gerekenler çok detaylı bir şekilde anlatılıyor.
Ayrıca Almanyada yaşadığım için 7 aylık bir sürü şampuan, losyon ilaç filan aldım.
Yarın İGF konusunu konuşacağız onunda detaylarını yarın anlatırım.
Aklınıza takılan, bilmek istediğiniz bir konu/soru olursa lütfen yazın. Ben çok tereddütdeydim ve bu forum sayesinde kararımı verdim. Onun için herkese yardımcı olmak isterim.