Kendi ekim merkezim yok kardeşim olsa buralarla ugraşmam ekim sonrası garanti belgesini veriyorlar zaten bide bu ekim bana yabancı gelmedi demişsin o nasıl bir cevap ☺ ben ekim yaptiracaklara yardmci olmak istedim gidin direk ektirin demiyorum zaten okadar kötü bi hale gelmişizki insanlar birbirlerine yardimci olurken altinda bişey arar olmuş aciktanda söyleyebilirsin demişsin ya hani ben orda ekim yaptirdigim için benim tavsiyemle gidecek kişilere yada orda başka birinin tavsiyesi uzerine gidecek birisine daha iyi yardimci oluyorlar yani 1 yillik danismaninla irtibat halinde olunca arasinda daha iyi bir samimiyet oluyor bişey sorcakken saçma bişey sormuyum komik duruma dusmuyum dusuncesiyle rahat sarabilir umarim acik bir şekilde anlatabilmişimdir burdan ekim merkezi ismi yazanlar duyduklarini videolarini izlediklerini yaziyorlar ama videoyla yada cok iyi ekim merkezi diye orda burda yazılanlara gore tavsiye etmekle o ekimin guzel olcagi anlaşılmıyor herkesin metebolizmasi saç teli farklidir ben gerçekten aklinda ne soru varsa hic sorun yaşamadan net bilgi alsinlar diye kendi numarami bırakıtim ekim merkezi benim olsa buralarda ugraşmam elimden geldigince yardimci oluyum guzel bir saç ektirsinlerde nerde olursa olsun çok merdiven alti yerler var onlara denk gelmesinler istiyorum yoksa nerde ektirirlerse ektirebilirler arkadaşlar ben guzel bir yer buldum bilgi alsinlar orayi araştirsinlar düşüncesiyle ilerledim