Gönderen Konu: SAÇ EKİM MERKEZİ TAVSİYESİ  (Okunma sayısı 1624 defa)

Mert060444

• Full Member
SAÇ EKİM MERKEZİ TAVSİYESİ
« : 05 Aralık 2019, 17:51:59 »
Saç ektirmek isteyen arkadaşlar ankara ve istanbulda oturan arkadaşlar bende saç ektirdim 20. Günümdeyim sadece kafası karışan kararsız kalan arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum  ömür boyu garanti veriyorlar ararsanız detaylı anlatırım

Karakutu

• Hero Member
Ynt: SAÇ EKİM MERKEZİ TAVSİYESİ
« Yanıtla #1 : 05 Aralık 2019, 18:54:13 »
Saç ektirmek isteyen arkadaşlar ankara ve istanbulda oturan arkadaşlar 0541 974 06 04 ararsanız bilgi verebilirim bende saç ektirdim 20. Günümdeyim sadece kafası karışan kararsız kalan arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum  ömür boyu garanti veriyorlar ararsanız detaylı anlatırım
Açıktanda yazabilirsin,yardımcı olmak istiyorsan, saç ektirecekler zaten bu sitede çok rahat yardım ve fikir alıyorlar. Bu ömür boyu garanti verenleri çok gördük. Bu ekim bana pek yabancı gelmedi. Kendi ekim merkezinizin reklamınımı yapacaksınız yoksa?. Hadi hayırlısı bakalım.

Mert060444

• Full Member
« Yanıtla #2 : 05 Aralık 2019, 19:32:46 »
Kendi ekim merkezim yok kardeşim olsa buralarla ugraşmam ekim sonrası garanti belgesini veriyorlar zaten bide bu ekim bana yabancı gelmedi demişsin o nasıl bir cevap ☺ ben ekim yaptiracaklara yardmci olmak istedim gidin direk ektirin demiyorum zaten okadar kötü bi hale gelmişizki insanlar birbirlerine yardimci olurken altinda bişey arar olmuş aciktanda söyleyebilirsin demişsin ya hani ben orda ekim yaptirdigim için benim tavsiyemle gidecek kişilere yada orda başka birinin tavsiyesi uzerine gidecek birisine daha iyi yardimci oluyorlar yani 1 yillik danismaninla irtibat halinde olunca arasinda daha iyi bir samimiyet oluyor bişey sorcakken saçma bişey sormuyum komik duruma dusmuyum dusuncesiyle rahat sarabilir umarim acik bir şekilde anlatabilmişimdir burdan ekim merkezi ismi yazanlar duyduklarini videolarini izlediklerini yaziyorlar ama videoyla yada cok iyi ekim merkezi diye orda burda yazılanlara gore tavsiye etmekle o ekimin guzel olcagi anlaşılmıyor herkesin metebolizmasi saç teli farklidir ben gerçekten aklinda ne soru varsa hic sorun yaşamadan net bilgi alsinlar diye kendi numarami bırakıtim ekim merkezi benim olsa buralarda ugraşmam elimden geldigince yardimci oluyum guzel bir saç ektirsinlerde nerde olursa olsun çok merdiven alti yerler var onlara denk gelmesinler istiyorum yoksa nerde ektirirlerse ektirebilirler arkadaşlar ben guzel bir yer buldum bilgi alsinlar orayi araştirsinlar düşüncesiyle ilerledim

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 05 Aralık 2019, 20:50:37 »
Kendi ekim merkezim yok kardeşim olsa buralarla ugraşmam ekim sonrası garanti belgesini veriyorlar zaten bide bu ekim bana yabancı gelmedi demişsin o nasıl bir cevap ☺ ben ekim yaptiracaklara yardmci olmak istedim gidin direk ektirin demiyorum zaten okadar kötü bi hale gelmişizki insanlar birbirlerine yardimci olurken altinda bişey arar olmuş aciktanda söyleyebilirsin demişsin ya hani ben orda ekim yaptirdigim için benim tavsiyemle gidecek kişilere yada orda başka birinin tavsiyesi uzerine gidecek birisine daha iyi yardimci oluyorlar yani 1 yillik danismaninla irtibat halinde olunca arasinda daha iyi bir samimiyet oluyor bişey sorcakken saçma bişey sormuyum komik duruma dusmuyum dusuncesiyle rahat sarabilir umarim acik bir şekilde anlatabilmişimdir burdan ekim merkezi ismi yazanlar duyduklarini videolarini izlediklerini yaziyorlar ama videoyla yada cok iyi ekim merkezi diye orda burda yazılanlara gore tavsiye etmekle o ekimin guzel olcagi anlaşılmıyor herkesin metebolizmasi saç teli farklidir ben gerçekten aklinda ne soru varsa hic sorun yaşamadan net bilgi alsinlar diye kendi numarami bırakıtim ekim merkezi benim olsa buralarda ugraşmam elimden geldigince yardimci oluyum guzel bir saç ektirsinlerde nerde olursa olsun çok merdiven alti yerler var onlara denk gelmesinler istiyorum yoksa nerde ektirirlerse ektirebilirler arkadaşlar ben guzel bir yer buldum bilgi alsinlar orayi araştirsinlar düşüncesiyle ilerledim
Neresi olduğunu açıktan yaz herkes yararlansın ozaman, burda kimse gizli saklı birşey paylaşmıyor. Yaz nereyse bizde yararlanalım ozaman. Çünkü burda neler yaşandı sayfa yöneticisi arkadaşta iyi biliyor. Bekliyoruz yararlanacak arkadaşlarda yararlanır. İsmini buraya yazmak zor değil bu merkezin.

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Aralık 2019, 21:55:00 »
Nerde ektirdin bilmiyorum ama çok seyrek bir ekim olmuş bence şimdiden kimseye tavsiyede bulunma öncelikle kendi saçların olacakmı onu düşün.

Mert060444

• Full Member
« Yanıtla #5 : 05 Aralık 2019, 22:11:32 »
Numarami verdim arayabilirsiniz bide bu sacin neresi seyrek bence gayet sık ekilmiş bir saç ne saçlar gördüm dogrudur belki bu sayfada çok şey yaşanmisdir bilemem ama ben burdan degil telefondan yardimci olmak gereken sorulari yanitlamak istiyorum bidr seyrek olmuş diyen arkadaş aynaya baktigmda gayet memnunum ve o saclarin cikacagindan eminim cunku yapan kişinin islemleri cok başarili

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Aralık 2019, 22:20:01 »
Bu ekim tutmaz bence aramayın...

Mert060444

• Full Member
« Yanıtla #7 : 05 Aralık 2019, 22:37:43 »
😂

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Aralık 2019, 22:37:58 »
senin gibilere bilerek seyrek ekiyorlar her halükarda memnun kalacağını bildikleri için .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 05 Aralık 2019, 23:07:53 »
Kime ektirdin?
Global Moderator

Mert060444

• Full Member
« Yanıtla #10 : 06 Aralık 2019, 00:40:53 »
W

Mert060444

• Full Member
« Yanıtla #11 : 06 Aralık 2019, 00:42:05 »
Seyrek ekilmiş diyen arkadaş 1. Ben o resimdede kendimdede seyrek ekilmiş biryer görmüyorum 2.si o fotoda şok dökülme başlamıştı ☺

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 06 Aralık 2019, 00:54:36 »
?
Global Moderator

Mert060444

• Full Member
« Yanıtla #13 : 06 Aralık 2019, 01:00:12 »
Hintellbey emphair ekim yaptirdim  bir durum daha paylaştim şok dokulmede önemli nokta diye onada bakarmsiniz ekimimi emphairhairtransplant da yaptırdım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 06 Aralık 2019, 01:01:14 »
Hintellbey emphair ekim yaptirdim  bir durum daha paylaştim şok dokulmede önemli nokta diye onada bakarmsiniz ekimimi emphairhairtransplant da yaptırdım

Anladım dostum ama rica edicem durmadan konu açma bu konuda ne sorucaksan paylaş
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram