Ok Dr Kul ile Demirsoya yazdim. Bakalim geri dönüs yapacaklar mi. Dr Kul un tepe bölgesine ekim
Yapmamasi beni rahatsiz ediyor. CoguDr hakkinda olumlu ve olumsuz referans mevcut. Insan kime gidecegini sasiriyor. Bazen cevremdeki arkadaslara bakiyorum (Arenamed,Femmeplast ve Dora) hic düsünmeden gittiler. Fena da olmadi, sanirim arastirdikca insanln tereddütleri artiyor
Mailden ziyade Kula ektirenlerden asistanin nosunu alip watsap üzerinden ulasirsan daha cabuk cevap alirsin.demirsoy icinde yurtdisindan ona hasta baglayan adama ulasirsan (nizin sayfasinda vardi bir yerde) yine cabuk cevap alirsin.
ben senin yerinde olsam öyle düsünmeden bodaslama gitmezdim.cünkü elinde avuncunda olani alip, sana bastan yalnis umut verip sonra seni rezil bir sonucla basbasa birakacak ve psikolojini bozacak cok yer (kasap) var.bunlardan kacinman icin uyariyorum seni.(sac ekiminde onarim operasyonu diye bir sey var.daha önceki ekim ya da ekimleri basarisiz gecen insanlara yapilan) o yüzden tekrar söylüyorum.dökülmeni durdurmadan ekim yapmayi düsünme.hata edersin.
mesela dora hastanesi demissin.su allta verdigim linki bir incele.yani o donöre neyle girmisler.sanki deriyi yüzmüsler gibi.arti planlama yanlis.bir de video cekmisler o kafaya.allahim yarabbim.
arenamedin ekimleri zaten malum.bugün watsaptan yazsan, yarin gel ekelim derler. ucaktan indikten sonra, karsilama otale yerlestirme ve ekim sonrasi muhtemelen 4-5 ay kelaynak gibi gezmen buna dahil.ne ön hatta tekli greft ekerler.ne dogru düzgün bir planlama ve sac cizgisi yaparlar.ama baksan inst resimlerine her sey sahane.
diger ekim merkezini ilk senden duydum.zaten istanbul 100lerce var.