Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: can29 - 01 Kasım 2016, 00:35:48Alıntı yapılan: Ustaca - 01 Kasım 2016, 00:31:55Alıntı yapılan: can29 - 01 Kasım 2016, 00:26:42Alıntı yapılan: 61laz - 01 Kasım 2016, 00:24:23bende ekim yaptırdım herkes gibi, yorumları gördükce psikolojim bozuluyor ozaman ozelden numaranı verıp ara donerımı gosterım dıye mılletın numarasını çözmeye çalışcagına buna bende dahil burada paylas ekımını kardesım geçıceksın bu işleri sizin yediginiz muz kadar bizim maymun .... neyse ayrıca bu yöntemle numarasına ulasıp arayıp tehtıt ettiniz kişileride bılıyoruzz bu sitedeBariz reklam yapip savunuyo üstüne bir de inkar ediyo elleme konussun av adam sıteye oldu ılk mesajı bana ozelden numara verıp ara donerımı gosterım demek oldu sımdı dostum herkes çakalda bız tavsanmıyız ustaca Dostum sana bir fıkra anlatmak istiyorum. Şimdi ben cok unlu bir ekim merkezinin sac ekim uzmanıyım ve ekim yaptigim bir cok kisi donorlerinden sikayetci her neyse kendi yanimda calisan ve asistanim olan kisiye ekim yapiyorum ve o asistanim da donorun sikayet ediyo ve benim ekim yaptigim hastalara soruyor donorun toparlamasi icin hangi ilaclari kullanmam lazim diye ve bu asistan hastalarla surekli iletisim halinda olan biri ve onlari neler yapmalari gerektigi hakkinda bilgilendiren kisi simdi ne dusunuyosun cok merak ediyorum
Alıntı yapılan: Ustaca - 01 Kasım 2016, 00:31:55Alıntı yapılan: can29 - 01 Kasım 2016, 00:26:42Alıntı yapılan: 61laz - 01 Kasım 2016, 00:24:23bende ekim yaptırdım herkes gibi, yorumları gördükce psikolojim bozuluyor ozaman ozelden numaranı verıp ara donerımı gosterım dıye mılletın numarasını çözmeye çalışcagına buna bende dahil burada paylas ekımını kardesım geçıceksın bu işleri sizin yediginiz muz kadar bizim maymun .... neyse ayrıca bu yöntemle numarasına ulasıp arayıp tehtıt ettiniz kişileride bılıyoruzz bu sitedeBariz reklam yapip savunuyo üstüne bir de inkar ediyo elleme konussun av adam sıteye oldu ılk mesajı bana ozelden numara verıp ara donerımı gosterım demek oldu sımdı dostum herkes çakalda bız tavsanmıyız ustaca
Alıntı yapılan: can29 - 01 Kasım 2016, 00:26:42Alıntı yapılan: 61laz - 01 Kasım 2016, 00:24:23bende ekim yaptırdım herkes gibi, yorumları gördükce psikolojim bozuluyor ozaman ozelden numaranı verıp ara donerımı gosterım dıye mılletın numarasını çözmeye çalışcagına buna bende dahil burada paylas ekımını kardesım geçıceksın bu işleri sizin yediginiz muz kadar bizim maymun .... neyse ayrıca bu yöntemle numarasına ulasıp arayıp tehtıt ettiniz kişileride bılıyoruzz bu sitedeBariz reklam yapip savunuyo üstüne bir de inkar ediyo elleme konussun
Alıntı yapılan: 61laz - 01 Kasım 2016, 00:24:23bende ekim yaptırdım herkes gibi, yorumları gördükce psikolojim bozuluyor ozaman ozelden numaranı verıp ara donerımı gosterım dıye mılletın numarasını çözmeye çalışcagına buna bende dahil burada paylas ekımını kardesım geçıceksın bu işleri sizin yediginiz muz kadar bizim maymun .... neyse ayrıca bu yöntemle numarasına ulasıp arayıp tehtıt ettiniz kişileride bılıyoruzz bu sitede
bende ekim yaptırdım herkes gibi, yorumları gördükce psikolojim bozuluyor
gördükce bende üzülüyorum baska seylere veriyorum kendimi bi girip bakıyım diyorum moraller sıfır oluyor bende de yayla cıkasım geliyor
Alıntı yapılan: Ustaca - 01 Kasım 2016, 00:46:05Alıntı yapılan: can29 - 01 Kasım 2016, 00:35:48Alıntı yapılan: Ustaca - 01 Kasım 2016, 00:31:55Alıntı yapılan: can29 - 01 Kasım 2016, 00:26:42Alıntı yapılan: 61laz - 01 Kasım 2016, 00:24:23bende ekim yaptırdım herkes gibi, yorumları gördükce psikolojim bozuluyor ozaman ozelden numaranı verıp ara donerımı gosterım dıye mılletın numarasını çözmeye çalışcagına buna bende dahil burada paylas ekımını kardesım geçıceksın bu işleri sizin yediginiz muz kadar bizim maymun .... neyse ayrıca bu yöntemle numarasına ulasıp arayıp tehtıt ettiniz kişileride bılıyoruzz bu sitedeBariz reklam yapip savunuyo üstüne bir de inkar ediyo elleme konussun av adam sıteye oldu ılk mesajı bana ozelden numara verıp ara donerımı gosterım demek oldu sımdı dostum herkes çakalda bız tavsanmıyız ustaca Dostum sana bir fıkra anlatmak istiyorum. Şimdi ben cok unlu bir ekim merkezinin sac ekim uzmanıyım ve ekim yaptigim bir cok kisi donorlerinden sikayetci her neyse kendi yanimda calisan ve asistanim olan kisiye ekim yapiyorum ve o asistanim da donorun sikayet ediyo ve benim ekim yaptigim hastalara soruyor donorun toparlamasi icin hangi ilaclari kullanmam lazim diye ve bu asistan hastalarla surekli iletisim halinda olan biri ve onlari neler yapmalari gerektigi hakkinda bilgilendiren kisi simdi ne dusunuyosun cok merak ediyorum vallahı hocam konu arenamed olunca gayet normal bır durum )
Alıntı yapılan: 61laz - 01 Kasım 2016, 00:47:06gördükce bende üzülüyorum baska seylere veriyorum kendimi bi girip bakıyım diyorum moraller sıfır oluyor bende de yayla cıkasım geliyorsenın donör ne durumda suan ? bana gayet ıyı telını ver resım atayım demıstın neden ıyıse üzülüyosun sımdı ?
ben kesin yaylaya cıkıcam 6 ay inmicem