Saç Ekimi Sonuçları
oda senin fesatlığın ne diyim
Alıntı yapılan: 61laz - 01 Kasım 2016, 00:24:23bende ekim yaptırdım herkes gibi, yorumları gördükce psikolojim bozuluyor ozaman ozelden numaranı verıp ara donerımı gosterım dıye mılletın numarasını çözmeye çalışcagına buna bende dahil burada paylas ekımını kardesım geçıceksın bu işleri sizin yediginiz muz kadar bizim maymun .... neyse ayrıca bu yöntemle numarasına ulasıp arayıp tehtıt ettiniz kişileride bılıyoruzz bu sitede
bende ekim yaptırdım herkes gibi, yorumları gördükce psikolojim bozuluyor
Alıntı yapılan: can29 - 01 Kasım 2016, 00:26:42Alıntı yapılan: 61laz - 01 Kasım 2016, 00:24:23bende ekim yaptırdım herkes gibi, yorumları gördükce psikolojim bozuluyor ozaman ozelden numaranı verıp ara donerımı gosterım dıye mılletın numarasını çözmeye çalışcagına buna bende dahil burada paylas ekımını kardesım geçıceksın bu işleri sizin yediginiz muz kadar bizim maymun .... neyse ayrıca bu yöntemle numarasına ulasıp arayıp tehtıt ettiniz kişileride bılıyoruzz bu sitedeBariz reklam yapip savunuyo üstüne bir de inkar ediyo elleme konussun
sanki ülkeyi ele geciriyorum şüpeli hareketler diyorsun herseyin zamanı var
ben cakal değilim valla da siz öylesiniz
cok zekisin ya sen valla helal olsun nasıl cözdün lazım ama salak değil
haklısın tamam birsey demedim ki bekliyorum bende sadece
Alıntı yapılan: Ustaca - 01 Kasım 2016, 00:31:55Alıntı yapılan: can29 - 01 Kasım 2016, 00:26:42Alıntı yapılan: 61laz - 01 Kasım 2016, 00:24:23bende ekim yaptırdım herkes gibi, yorumları gördükce psikolojim bozuluyor ozaman ozelden numaranı verıp ara donerımı gosterım dıye mılletın numarasını çözmeye çalışcagına buna bende dahil burada paylas ekımını kardesım geçıceksın bu işleri sizin yediginiz muz kadar bizim maymun .... neyse ayrıca bu yöntemle numarasına ulasıp arayıp tehtıt ettiniz kişileride bılıyoruzz bu sitedeBariz reklam yapip savunuyo üstüne bir de inkar ediyo elleme konussun av adam sıteye oldu ılk mesajı bana ozelden numara verıp ara donerımı gosterım demek oldu sımdı dostum herkes çakalda bız tavsanmıyız ustaca