Merhaba arkadaşlar, 1 seneye yakındır ziyaretçi olarak girdiğim bu sayfaya geçte olsa üye oldum
yakın arkadaşım İzmirde clinchair de saç ekimi yaptırdı ve gayet iyi oldu kendisi de baya memnun kaldı bende onda 1 sene boyunca yakından süreci takip edince bende aynı yerde saç ekimi yaptırma kararı aldım. Burada clinchair ile ilgili bazı olumsuz yorumlar gördüm, hatta bu işin en iyi İstanbulda yapıldığı çoğunluklu fikrini de gördüm, İzmirde sadece Dr. Sibel hanım ın bu işte en iyisi olduğunu söyleyen yorumlar da okudum, Sibel hanımın kliniğini arayarak onlardan da randevu ve ekim hakkında bilgi de aldım. Sibel hanımın da işini çok iyi yaptığını da tahmin ediyorum, fakat Sibel hanımın fiyat bütçe ve randevu durumunun dolu olması, bütçemin elvermemesinden dolayı ve özellikle yakın arkadaşımın clinchair den gözlerimle birebir görerek memnun kaldığını görerek saç ekiminde clinchair i tercih ettim... 04.11.2019 da operasyon gerçekleşti ve gayet sorunsuz bir şekilde işlem bitti. Sonucun nasıl olacağını bilmiyorum, kötü veya iyi olsa bile ekimi yapan ve takip eden tüm çalışanların ilgisi ve güleryüzlü samimi olmaları bile benim için yeterli oldu. Sağolsunlar
İlk yıkama ve son yıkama işlemimi klinikte yaptırdım. Son yıkamadan sonra Sebamed günlük şampuan, zade vital biotin 2500 mcg verdiler. Fotoğrafları şimdi paylaşıyorum