Anket

Paylaşımları yararlı buluyor musunuz?

Evet.
111 (97.4%)
Hayır.
3 (2.6%)

Toplam Oy Verenler: 114

Oylama kapandı: 19 Ekim 2021, 23:15:57

Gönderen Konu: DOC.DR. SERDAR GÖKREM 07.11.2019 ekim süreci  (Okunma sayısı 61934 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: DOC.DR. SERDAR GÖKREM 07.11.2019 ekim süreci
« Yanıtla #225 : 07 Mart 2021, 22:36:13 »
Donör durumu çok rahatsız ediyor mu?  Bu arada malum duruma göre donör görüntüsü çok normal. Açıkcası mantıklı bir insansın durumuna göre sonucunu forumda çok mantıklı değerlendiriyorsun senin mutlu olmanı Çok isterim.

Boogeyman

• Sr. Member
« Yanıtla #226 : 07 Mart 2021, 22:46:36 »
Ilk önce hayırlı olsun özetle Saç kısmından donor alımını sakin düşünmeyin bence orası tamam benden bu kadar demiş çok zayıflamış illa görkem bey sakal alımı yapmıyorsa yapan  baska bir ekim yeri düşünebilirsin sakal +göğüs ten 3 ekim düşünebilirsin sıklaştırma ve verteks oda illa yaptiracaksan
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #227 : 07 Mart 2021, 23:27:40 »
Akşam oda ışığında cekimler
İkinci ekim 7. Ay

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #228 : 07 Mart 2021, 23:29:00 »
Akşam oda ışığında cekimler
7. Ay

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #229 : 07 Mart 2021, 23:52:17 »
Neresi sağlıklı abi haşat etmişler
Taraf tutmayı bırakın

Teşekkürler.

Bu saçı ciddi uzun kullanmak lazim . 3. Ekimden sonra daha iyi olur İnşallah . Eldeki malzemeyle ancak bu kadar oluyor 2 ekimde

Teşekkürler, En uygun saç uzunluğu ile kullanmaya çalışacağım. Kısayken donör, uzunken ekilen bölge iyi durmamaya başlıyor.

dağıtım 10 üzerinden 10 sonucu beklenicek ekim surec dolunce sokakta gun ışığındada cekersin

Sabah çektiğim fotoğraflar direkt camın önünde çekimdi.

Serdar gökrem ekimlerinin en büyük sıkıntısı çizgide düzgün saç çıkışı olmaması yoksa ekim fena değil bence saç kalitesi zayıf olmasına rağmen çıkışlar fena değil.
Serdar gökrem anlaşılan donerden güzel greft alıyor ama özellikle çizgi planlaması ve ön tarafta ekim yaparken  hatalar var onların düzeltilmesi lazım yoksa ekim sonuçları orantısız başka açıklaması yok bence.

Teşekkürler.

daha saç dönüründen greft aldırmamanı tavsiye ediyorum eğer 3. ekimi yaptıracaksan.

şu hali ile kısa saç kesimi sana gayet yakışıyor gibi (3 numara tarzı bir kısalık)

tepeye sakaldan 3. ekimi düşünebilirsin ama dediğim gibi 3 numara ile de güzel gider gibi görünüyor şu hali ile.

açıklık ve saç tellerinin ince olması gibi etkenler var yoğun bir saç hacmi zor olur ama kısa saçla iyi bir görüntüsü var.

Teşekkürler

Ilk önce hayırlı olsun özetle Saç kısmından donor alımını sakin düşünmeyin bence orası tamam benden bu kadar demiş çok zayıflamış illa görkem bey sakal alımı yapmıyorsa yapan  baska bir ekim yeri düşünebilirsin sakal +göğüs ten 3 ekim düşünebilirsin sıklaştırma ve verteks oda illa yaptiracaksan

Teşekkürler, değerlendirmenizi dikkate alacağım.

Donör durumu çok rahatsız ediyor mu?  Bu arada malum duruma göre donör görüntüsü çok normal. Açıkcası mantıklı bir insansın durumuna göre sonucunu forumda çok mantıklı değerlendiriyorsun senin mutlu olmanı Çok isterim.

Çok teşekkürler, Mantık dersleri almıştım, Şafak Ural Hoca'dan. Ayrıca sizler gibi böyle farkında olan kişilere yararlı olması için önemli bir kaynak bırakmaya çalışıyorum. Donör durumu genellikle çevremdekilere "ekimden memnun musun?" sorularını sordurtturuyor. Sol taraftan memnun olduğumu söyleyemem, ayrıca sol tarafta tepedeki açık bölgenin birleştiği yerde ekilmemiş bölge var, dikiş izi gibi duruyor. Şu an ekim yapsalar önce o bölgeyi bir miktar saçla kapattırmak isterim.Ekimin ilk yapıldığı gün ön taraftaki geriliği sorun ediyordum ancak şu an ekilen bölgenin boş olan verteks ile birleştiği bölgenin orta sıklıktan seyreğe doğru en az saç kullanarak (bir miktar bölgenin açık kalacağının farkında olarak) doğal bir ekimle sonuçlanmasını isterdim. Çünkü saç uzunken de kısayken de hala oldukça yapay bir çizgi var. Genellikle hoca ile konuşmak istediğim konular bunlar.

Ali Kemal

• Sr. Member
« Yanıtla #230 : 08 Mart 2021, 11:15:17 »
Ön çizgi güzel olsa saçları uzatınca iyi bir kapatıcılık olabilirdi ama malesef ön çizgi biraz sorunlu onun haricinde ekim başarılı sayılır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #231 : 08 Mart 2021, 11:23:49 »
Teşekkürler dostum

Evet çizgi çok önemli saç çizgisi.
Global Moderator

Illusion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #232 : 09 Mart 2021, 01:38:47 »
Ön çizgi güzel olsa saçları uzatınca iyi bir kapatıcılık olabilirdi ama malesef ön çizgi biraz sorunlu onun haricinde ekim başarılı sayılır.

Üstad bu ön cizgi iyi olması için sence nasıl olmalıydı?
  • Ekim Tarihi: 04.11.2021 (2.Ekim)
  • Ekim Merkezi ismi Serdar Gökrem
  • Greft Miktarı 3.000 civarinda (?)
  • Yaşınız 47

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #233 : 10 Mart 2021, 01:32:35 »
Uzatırsanız saçlarınızı iyi bir görüntü oluşacak gibi görünüyor. İkinci ekiminizde başarılı ilerlemiş gözüküyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #234 : 11 Mart 2021, 23:19:53 »
Uzatırsanız saçlarınızı iyi bir görüntü oluşacak gibi görünüyor. İkinci ekiminizde başarılı ilerlemiş gözüküyor.

Teşekkürler

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #235 : 11 Mart 2021, 23:21:51 »
Biraz daha uzayinca Akşam goruntuler

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #236 : 11 Mart 2021, 23:27:07 »
Akşam 2. Seri

aydinkoylu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #237 : 12 Mart 2021, 02:23:20 »
hocam tepeyi kapatmak yerine 3. ekimde orta ve ön sıklaştırma yapılsa daha iyi olmaz mı görüntü açısından

geçmiş olsun bu arada, inşallah bu ekilenler de tutar

arkadaşa katılıyorum. Açık alanınız çokmuş. Heryere serpiştirmek hata olur. Vertexden vazgeçin. Yaşınız gençse ora daha dökülecek. Artı şunu kimse hesaba katmıyor. ekilen 6000 kökünüzün 1000 i önümüzdeki 5 senede dökülecek. Çünkü saç dökülmesi hiç durmaz sadece yavaşlar. Ensedeki saçlarda yavaşta olsa dökülür. Hele yer değiştirdiyse ömrü daha kısalabilir. Yaşlılara bakın 50 ile 70 yaş arasında onlarında enseleri seyrekleşiyor.
Hemen sonuç istiyoruz ama 3. ekim için bence 2 sene bekleyin. Ve artık yeni alanları doldurmaya kıymetli donörünüzü harcamayın. 6000 ekilen bu bölgeye 2-3 sene sonra 1000-2000 sıklaştırma yaparsanız daha doğal ve güzel durur diye düşünüyorum. Sıfır tepeye göre çok iyi bir yarı kellik oluşturulmuş. Bizim gibi kişiler saç ektirerek anca Yarı kel olabilirler ki bence bu yeterli. Konunuz Serdar Hocaya gitme noktasında bana umut verdi. 3. günde Antibiyotiği neden kullandınız. Enfeksiyon mu oluştu. Sarı renk enfeksiyon kremi mi?

KonyaliMemo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #238 : 12 Mart 2021, 02:57:36 »
Selam kardesim, oncelikle ekimin hayirli olsun insallah hersey gonlunce olur. Konunu bastan sonra kadar buyuk zevkle okudum tesekkurler.
Ama keske hic ekim isine bulasmasaydin. Sonucun kotu demiyorum, ekimden oncesine gore kesinlikle fark var! Ama.. donor bolgen ve ekilen yerler gercekten cok seyrek ve zayif duruyor maalesef. Bence 3. Sakin yapmayin donor hic kalmaz valla.

Saygilar sevgiler

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #239 : 12 Mart 2021, 13:33:47 »
arkadaşa katılıyorum. Açık alanınız çokmuş. Heryere serpiştirmek hata olur. Vertexden vazgeçin. Yaşınız gençse ora daha dökülecek. Artı şunu kimse hesaba katmıyor. ekilen 6000 kökünüzün 1000 i önümüzdeki 5 senede dökülecek. Çünkü saç dökülmesi hiç durmaz sadece yavaşlar. Ensedeki saçlarda yavaşta olsa dökülür. Hele yer değiştirdiyse ömrü daha kısalabilir. Yaşlılara bakın 50 ile 70 yaş arasında onlarında enseleri seyrekleşiyor.
Hemen sonuç istiyoruz ama 3. ekim için bence 2 sene bekleyin. Ve artık yeni alanları doldurmaya kıymetli donörünüzü harcamayın. 6000 ekilen bu bölgeye 2-3 sene sonra 1000-2000 sıklaştırma yaparsanız daha doğal ve güzel durur diye düşünüyorum. Sıfır tepeye göre çok iyi bir yarı kellik oluşturulmuş. Bizim gibi kişiler saç ektirerek anca Yarı kel olabilirler ki bence bu yeterli. Konunuz Serdar Hocaya gitme noktasında bana umut verdi. 3. günde Antibiyotiği neden kullandınız. Enfeksiyon mu oluştu. Sarı renk enfeksiyon kremi mi?

Teşekkürler, antibiyotik ödem atmak için kullanılıyor 15 adet hergun. Sarı enfeksiyon kremi.

Facebook Twitter Instagram