Neresi sağlıklı abi haşat etmişler
Taraf tutmayı bırakın
Teşekkürler.
Bu saçı ciddi uzun kullanmak lazim . 3. Ekimden sonra daha iyi olur İnşallah . Eldeki malzemeyle ancak bu kadar oluyor 2 ekimde
Teşekkürler, En uygun saç uzunluğu ile kullanmaya çalışacağım. Kısayken donör, uzunken ekilen bölge iyi durmamaya başlıyor.
dağıtım 10 üzerinden 10 sonucu beklenicek ekim surec dolunce sokakta gun ışığındada cekersin
Sabah çektiğim fotoğraflar direkt camın önünde çekimdi.
Serdar gökrem ekimlerinin en büyük sıkıntısı çizgide düzgün saç çıkışı olmaması yoksa ekim fena değil bence saç kalitesi zayıf olmasına rağmen çıkışlar fena değil.
Serdar gökrem anlaşılan donerden güzel greft alıyor ama özellikle çizgi planlaması ve ön tarafta ekim yaparken hatalar var onların düzeltilmesi lazım yoksa ekim sonuçları orantısız başka açıklaması yok bence.
Teşekkürler.
daha saç dönüründen greft aldırmamanı tavsiye ediyorum eğer 3. ekimi yaptıracaksan.
şu hali ile kısa saç kesimi sana gayet yakışıyor gibi (3 numara tarzı bir kısalık)
tepeye sakaldan 3. ekimi düşünebilirsin ama dediğim gibi 3 numara ile de güzel gider gibi görünüyor şu hali ile.
açıklık ve saç tellerinin ince olması gibi etkenler var yoğun bir saç hacmi zor olur ama kısa saçla iyi bir görüntüsü var.
Teşekkürler
Ilk önce hayırlı olsun özetle Saç kısmından donor alımını sakin düşünmeyin bence orası tamam benden bu kadar demiş çok zayıflamış illa görkem bey sakal alımı yapmıyorsa yapan baska bir ekim yeri düşünebilirsin sakal +göğüs ten 3 ekim düşünebilirsin sıklaştırma ve verteks oda illa yaptiracaksan
Teşekkürler, değerlendirmenizi dikkate alacağım.
Donör durumu çok rahatsız ediyor mu? Bu arada malum duruma göre donör görüntüsü çok normal. Açıkcası mantıklı bir insansın durumuna göre sonucunu forumda çok mantıklı değerlendiriyorsun senin mutlu olmanı Çok isterim.
Çok teşekkürler, Mantık dersleri almıştım, Şafak Ural Hoca'dan. Ayrıca sizler gibi böyle farkında olan kişilere yararlı olması için önemli bir kaynak bırakmaya çalışıyorum. Donör durumu genellikle çevremdekilere "ekimden memnun musun?" sorularını sordurtturuyor. Sol taraftan memnun olduğumu söyleyemem, ayrıca sol tarafta tepedeki açık bölgenin birleştiği yerde ekilmemiş bölge var, dikiş izi gibi duruyor. Şu an ekim yapsalar önce o bölgeyi bir miktar saçla kapattırmak isterim.Ekimin ilk yapıldığı gün ön taraftaki geriliği sorun ediyordum ancak şu an ekilen bölgenin boş olan verteks ile birleştiği bölgenin orta sıklıktan seyreğe doğru en az saç kullanarak (bir miktar bölgenin açık kalacağının farkında olarak) doğal bir ekimle sonuçlanmasını isterdim. Çünkü saç uzunken de kısayken de hala oldukça yapay bir çizgi var. Genellikle hoca ile konuşmak istediğim konular bunlar.