Ekiminiz hayırlı olsun. Planlamayı siz mi böyle istediniz? Üçüncü bi ekim için fazla kök kalmamış çünkü. Orta kısmı sıklaştırmak yerine arka taraf kapatılmaya çalışılabilirmiş
Teşekkürler, belirttiğiniz gibi donör sıkıntısından dolayı, ben hocaya yorum yapma riskine giremedim.
Hocanın oldukça fazla vaka ile tecrübe edinmesinden dolayı şöyle ya da böyle yapalım demek istemedim. Zaten siz de hocayı tanıyorsunuz az çok.
3. ekim adına arka bölge için bir plan yaptı, bu planın fotoğrafını paylaşıyorum.
Ve eklemek gerekirse bu tür açıklığı kapatmaya çalışılan ekimlerde en nihayetinde donör bölgesini uzatmayınca zaten seyrek bir görüntü oluyor.
Muhtemelen seyrek donör/açık ekim alanı vakalarında her şey bittikten sonra bir ekimci donör bölgesinin 5 numaranın altına vurulmasını istemez ve planını buna göre şekillendirir. Kök kalmamış gibi görünmesi ya da hocanın kalmış olarak değerlendirmesi sanırım kısmen bununla ilgili
Şu an için gözlemlediğim;
Ön çizgi başarılı ama malum biraz geride,
Verteks açıkta,
Donör çok kısıtlı,
7-8. ayda ekilen saçların uzaması ile birlikte bir miktar dökülme durumu oluşması.
Sonuç olarak;
Aslına bakarsanız şu an için 8 aylık sürede ne olup biteceğini görmeden yorum yapmak istemiyorum.