Saç Ekimi Sonuçları
Toplam Oy Verenler: 114
Oylama kapandı: 19 Ekim 2021, 23:15:57
Sizin konunuzda gelişmeleri sürekli takip ediyorum. Açıkmalarınız, paylaşımlarınız benzer açıklığa sahip olan kişiler için ışık olacak nitelikte. Ben saçlarınızdaki gelişmeleri de oldukça başarılı buluyorum. 1 sene tamamlandıktan sonra ekim bölgesinde gelişmeler tamamlanmış olacak sanırım seneye ikinci ekiminizi yaptırmış olacaksınız.
kesinlikle güzel sonuç
Süper bir ekim, bu kadar kötü bir donöre ve açık alana sahipken nerdeyse hepsi firesiz çıkmış. Serdar hocanın ekimlerini gerçekten beğeniyorum. Greft performans olarak çok başarılı bir ekimci.
Açıkçası 2500 greft ile verteks seyrek ama saçlı bir görüntüye ulaşır. 1500-2000 greft ile en öne ve ön ortaya sıklık ekimi olursa memnun olacağınız bir sonuç elde edersiniz.
Fena değil dostum daha iyisi için zaten planlamışsın inşallah istediğin olur😉
Gayet sabırla güzel anlattınız konunuzu artık umarım yaptıracağınız 2. ekimden de bu ekim kadar iyi bir sonuç alırsınız. Sanıyorum 3 ekim yaptırmayı düşünüyordunuz, 2. ekim planınız nasıl olacak?
8. ay doldu, ikinci ekime gireceğimden dolayı ilk ekimin son fotoğraflarını paylaşıyorum. ışık altından çekim yaptım. -diğer fotoğraflar