Merhaba,
SAÇLARI BENİM GİBİ SEYREK OLUP EKİM YAPTIRMAYI DÜŞÜNEN KİŞİLERE YARARI OLMASI İÇİN HAZIRLADIM.
"bilimsel veri dışında yer yer egosantrik açıklamaları da içeriyor, bu nedenle değerli yorumlara açıktır. ".
21. gün
1) 3. hafta itibari ile vitamin desteklerine başlandı-b12, d eksiğim olduğu için. (en az 3 hafta beklenmesi gerekiyormuş-antibiyotiklerden dolayı olabilir?).
2) Alkol kullanmıyorum- Ekim öncesinde bir yıldır alkol kullanmadım. Sigara hiç kullanmıyorum. Sonuçların değerlendirilmesi için önemli bir detay olabilir.
3)1 nolu fotoğraf: 3. haftaya göre donör bölge kulak altı dışında ekim öncesi görünümünü aldı.
2 nolu fotoğraf: ekim öncesi beyaz daire ile işaretli bölgede diğer bölgelere göre daha az dökülme vardı, bu nedenle alınan bölgenin daha da sırıtmasına neden oldu. Beyaz bölgeden saç alınabiliyorsa bunu doktora söyleyeceğim bir sonraki ekimde.
3 nolu fotoğraf: okla belirtilen bölgedeki saçlar yavaşla ön taraftaki saçlarla birleşerek, Fenomen Ronaldo'nun 2002 yılındaki görünümünden biraz uzaklaşmamı sağlayabilir. siyah kare bölgede saçlarım hiç dökülmediğinden 2. maddede belirttiğim durumu daha net görmüş oluyoruz.
4 nolu fotoğraf: en az ilk ekimde yapılan ekim kadar bir saça ihtiyacım olduğu görülüyor. ikinci ekimde bu kadar saç çıkarsa sonrasında seyrekliğe en uygun olan ve aynı zamanda kellik çizgilerimi kapatabilmek için saçımı üsrekli olarak kaç numarada kestirmem gerektiğinin cevabını arayacağım.
4) Xpecia: bugün başladım; kullanımında tedirgin olar için; ilk kullanımda vücutta bazı değişikler yarattığını anlayabilirsiniz. Bir taraftan saçlı olmanın psikolojik avantajı, diğer taraftan İyi ya da kötü vücuda hapla müdahale ederek doğal dengeyi bozmuş oluyorsunuz. Birbiriyle kıyaslama yapmamakla birlikte "antibiyotiğe" olan inancın yıllara göre değişimi vs. gibi. Bu hapı ekilen saçların verimli çıkması ve bir sonraki ekim için gerekli olduğuna inanmasaydım, kesinlikle kullanmazdım.