Anket

Paylaşımları yararlı buluyor musunuz?

Evet.
111 (97.4%)
Hayır.
3 (2.6%)

Toplam Oy Verenler: 114

Oylama kapandı: 19 Ekim 2021, 23:15:57

Gönderen Konu: DOC.DR. SERDAR GÖKREM 07.11.2019 ekim süreci  (Okunma sayısı 61894 defa)

KaiserSS

• Hero Member
Ynt: DOC.DR. SERDAR GÖKREM 07.11.2019 ekim süreci
« Yanıtla #61 : 02 Şubat 2020, 17:10:53 »
Son durum?
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #62 : 02 Şubat 2020, 17:16:10 »
Birinci ekimin 62. gün hiç kesilmemiş saç fotoğrafları ve dermatolog sonuç ve önerileri ile paylaşıma devam edeceğim. 08.02.2020 randevu aldım. detaylı fotoğraf ve bilgi paylaşımını haftaya yapacağım.

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #63 : 09 Şubat 2020, 13:45:51 »
62. GÜN

SAÇLARI BENİM GİBİ SEYREK OLUP EKİM YAPTIRMAYI DÜŞÜNEN KİŞİLERE YARARI OLMASI İÇİN HAZIRLADIM.
"bilimsel veri dışında yer yer egosantrik açıklamaları da içeriyor, bu nedenle değerli yorumlara açıktır. ".

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DERMATOLOG SONUÇLARI:

Cilt ve saçlarım yağlı kategoride olarak belirlendi.

1)Ekim sonrası ekilen bölge kızarıklığı için advantan-m 15 gün boyunca akşamları
2)Androvium %5 (karışım minoksidil içeriyor. 1. ekim sonrası ve 2. ekim öncesi önemli olduğu zamanla azaltarak bırakılması önerildi.
3)Ekim doktorumun xpeciayı önerdiğini belirttim. Dht nin sadece saça olan etkisini azaltması için kullanıldığını belirtti. Xpecia ya devam etmemi istedi. Sonrasında AGA e tablet önerildi.
4)Şampuan alpecin caffeine shampoo önerildi; yağlı saç dökülmesini engellemek için.
5)Cilt için yaşım itibariyle herhangi bir şey önerilmedi, dove sıvı sabun ile yüz, el, duş yıkamamın yeterli olabileceği, kış aylarında neutrogena yüz kremi kullanılabileceği önerildi.

Bu cildiye merkezi bir tıp doktoru tarafından 18 yıl önce Bakırköy'de kurulmuş. Çoğunlukla bayanların cilt ve saç sorunlarıyla ilgilenmiş bir merkez.

Notlar:

uzun zamandır cildiyeciye gitmemiştim. yüz için hacı şakir yerine dove sıvı sabuna döneceğim. Saçımın yağlı saç olduğu bilgisini edinmem ve vichy densi solutionun bunun için uygun olduğu, alternatif olarak alpecin şampuan kullanabileceğimin bilgisini almış oldum. Belki Alpecin Black'le devam edebilirim. Bunun dışındaki takviyeleri kulanmayı düşünmüyorum.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BESİN TAKVİYELERİ

Mikrobesinler

demir: ORGANİK SÜT, ORGANİK YUMURTA, organik pekmez
folik asit: Fındık, CEVİZ, BROKOLİ, ORGANİK YUMURTA, Geleneksel olarak yaptığımız salatalar
e vitamini: BADEM, BROKOLİ
c vitamini: greyfurt, kivi, BROKOLİ.
B12: ORGANİK SÜT, ORGANİK YUMURTA, Kuruyemiş.
Biyotin: ORGANİK YUMURTA, BADEM, CEVİZ
A vitamini: ORGANİK YUMURTA, ORGANİK SÜT, ORGANİK HAVUÇ
Çinko: Bakliyat Kabak çekirdeği
Protein: ORGANİK SÜT, ORGANİK YUMURTA, BADEM

Testesteron düşürücü gıdalar: Nane, Soya sütü

DİYETİSYEN SONUÇLARI: 8 kilo fazlam olduğu, bundan sonraki süreçte mevcut beslenmeden ödün vermeden, daha fazla spor ihtiyacım olduğu için iki ayda normal kiloya düşme hedefim olacak. Sahilde hafif tempolu yürüyüş ile spor yapacağımdan Saç ekimine olumsuz etkisi olacağını düşünmüyorum.

62. güne kadar toplam genellikle ikiye bölerek ve akşamları alacak şekilde 12 adet xpecia hap kullandım. (bir kutunun 3 te birine tekabül ediyor.)
21. günden sonra vichy dercos densi solution şampuan kullandım. (elimle önden arkaya doğru saçımı tarar gibi gezdiriyorum, hiç saç dökülmüyor.)

Notlar:

Xpecia: Uyandığımda vücudumun eklem ve uç bölgelerinde uyuşma yaptığını farkettim. Sigara, alkol, iş stresi yok. Günde veya gün aşırı çeyrek olarak kullanmaya devam edeceğim.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fotoğraflar: Pencerenin önünden çekim yaparak paylaştım.

Notlar:

Serdar Hoca ile dönem dönem fotoğraf paylaşımı yaparak süreç konusunda destek alacağım. Olumlu olumsuz bir gelişme olmadığı sürece muhtemelen bir anlam ifade etmesi için 180. gün fotoğrafları ile paylaşıma devam edeceğim.

2 ekim daha olacak. Bu ekim sadece ön bölge ekimini içeriyor.
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2020, 13:57:38 Gönderen: anonymous0 »

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 09 Şubat 2020, 14:41:25 »
Açıklama güzel olmuş, saç çıkışların bariz belli oluyor, 2.ekim içğn süreç sonunda karar vermelisin, önce sonu gör,gayet iyi gidiyor.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 09 Şubat 2020, 15:01:41 »
62. GÜN

SAÇLARI BENİM GİBİ SEYREK OLUP EKİM YAPTIRMAYI DÜŞÜNEN KİŞİLERE YARARI OLMASI İÇİN HAZIRLADIM.
"bilimsel veri dışında yer yer egosantrik açıklamaları da içeriyor, bu nedenle değerli yorumlara açıktır. ".

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DERMATOLOG SONUÇLARI:

Cilt ve saçlarım yağlı kategoride olarak belirlendi.

1)Ekim sonrası ekilen bölge kızarıklığı için advantan-m 15 gün boyunca akşamları
2)Androvium %5 (karışım minoksidil içeriyor. 1. ekim sonrası ve 2. ekim öncesi önemli olduğu zamanla azaltarak bırakılması önerildi.
3)Ekim doktorumun xpeciayı önerdiğini belirttim. Dht nin sadece saça olan etkisini azaltması için kullanıldığını belirtti. Xpecia ya devam etmemi istedi. Sonrasında AGA e tablet önerildi.
4)Şampuan alpecin caffeine shampoo önerildi; yağlı saç dökülmesini engellemek için.
5)Cilt için yaşım itibariyle herhangi bir şey önerilmedi, dove sıvı sabun ile yüz, el, duş yıkamamın yeterli olabileceği, kış aylarında neutrogena yüz kremi kullanılabileceği önerildi.

Bu cildiye merkezi bir tıp doktoru tarafından 18 yıl önce Bakırköy'de kurulmuş. Çoğunlukla bayanların cilt ve saç sorunlarıyla ilgilenmiş bir merkez.

Notlar:

uzun zamandır cildiyeciye gitmemiştim. yüz için hacı şakir yerine dove sıvı sabuna döneceğim. Saçımın yağlı saç olduğu bilgisini edinmem ve vichy densi solutionun bunun için uygun olduğu, alternatif olarak alpecin şampuan kullanabileceğimin bilgisini almış oldum. Belki Alpecin Black'le devam edebilirim. Bunun dışındaki takviyeleri kulanmayı düşünmüyorum.

BESİN TAKVİYELERİ

Mikrobesinler

demir: ORGANİK SÜT, ORGANİK YUMURTA, organik pekmez
folik asit: Fındık, CEVİZ, BROKOLİ, ORGANİK YUMURTA, Geleneksel olarak yaptığımız salatalar
e vitamini: BADEM, BROKOLİ
c vitamini: greyfurt, kivi, BROKOLİ.
B12: ORGANİK SÜT, ORGANİK YUMURTA, Kuruyemiş.
Biyotin: ORGANİK YUMURTA, BADEM, CEVİZ
A vitamini: ORGANİK YUMURTA, ORGANİK SÜT, ORGANİK HAVUÇ
Çinko: Bakliyat Kabak çekirdeği
Protein: ORGANİK SÜT, ORGANİK YUMURTA, BADEM

Testesteron düşürücü gıdalar: Nane, Soya sütü

DİYETİSYEN SONUÇLARI: 8 kilo fazlam olduğu, bundan sonraki süreçte mevcut beslenmeden ödün vermeden, daha fazla spor ihtiyacım olduğu için iki ayda normal kiloya düşme hedefim olacak. Sahilde hafif tempolu yürüyüş ile spor yapacağımdan Saç ekimine olumsuz etkisi olacağını düşünmüyorum.

62. güne kadar toplam genellikle ikiye bölerek ve akşamları alacak şekilde 12 adet xpecia hap kullandım. (bir kutunun 3 te birine tekabül ediyor.)
21. günden sonra vichy dercos densi solution şampuan kullandım. (elimle önden arkaya doğru saçımı tarar gibi gezdiriyorum, hiç saç dökülmüyor.)

Notlar:

Xpecia: Uyandığımda vücudumun eklem ve uç bölgelerinde uyuşma yaptığını farkettim. Sigara, alkol, iş stresi yok. Günde veya gün aşırı çeyrek olarak kullanmaya devam edeceğim.

Fotoğraflar: Pencerenin önünden çekim yaparak paylaştım.

Notlar:

Serdar Hoca ile dönem dönem fotoğraf paylaşımı yaparak süreç konusunda destek alacağım. Olumlu olumsuz bir gelişme olmadığı sürece muhtemelen bir anlam ifade etmesi için 180. gün fotoğrafları ile paylaşıma devam edeceğim.

2 ekim daha olacak. Bu ekim sadece ön bölge ekimini içeriyor.

hayret bir dermatıloğun bunları bilmesi ve doğru önerilerde bulunması çok şaşırttı beni bence bu doktor saç ile ilgili konulara hakim ve bu yönden kendisine gelen hastaları var yoksa dermatolog dediğin tırt yani saçtan falan anlamaz.
yalnız hem expeciaya devam et demesi hemde üstüne aga e tablet kullan demesi biraz mantıksız değilmi dostum ,her iki tablet içeriğide aynı sayılır .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 09 Şubat 2020, 15:16:50 »
beni de şaşırttı ilk defa adam gibi açıklama yapan dermatolog gördüm  ne işe yaradıklarını zaten bir türlü anlayamadığım doktor türü..

süreç normal seyrinde donör gayet sağlıklı ve sorunsuz toparlamış hayırlısı
Global Moderator

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #67 : 09 Şubat 2020, 15:57:39 »
2000 li yılların başında instagram, facebook youtube öncesi dönemde bazı tv programlarına da çıkmış ana haberlerden bir kaçında. O dönemde doktor piyasasını iyi bilen bir aile dostu vasıtasıyla gitmiştim. 

O dönemlerde tenimi göstermeye gitmiştim. tenim için kendisi özel karışım yapmıştı, şaşırmıştım. çünkü o dönem herkes reklamlarda ne çıkarsa onu öneriyordu sivilce için ve hiçbiri etkili olmamıştı. Bu karışım etkili olmuştu. Belki direkt saç için de böyle bir karışım önerebilir, ne var ne yok diye gittim. Sanırım saç için gelinen en son nokta belli. minoksidil tedavisi, dht, mikrobesin, şampuan, bunlardan da bir kaç firma denenip hepsinde bariz olumlu sonuçlar gözlemleniyor ortalama olarak kısa ve orta vadede, o yüzden tüm doktorlar farklı farklı markaların kendi setlerini öneriyor.

Doktor kontrolünde fıs fıs olarak minoksidil içerikli olarak uzun yıllar devam etsem saçlar ne kadar katlanır çelişkili sonuçlar var. Sitedeki sonuçlara göre bırakınca dökülüyor tamam ama bırakmadan da dökülmeler olmuş, bunlar benim veya benim gibi sıkıntı kişilerin başına gelirse o zaman çözüm üretilemezse yine sorun olabilir. Benim için Amaç sadece ekilen saçlar verimli çıksın saçlar besinsiz susuz kalmasın.

aga ya xpecia yı bitirdikten sonra devam etmemi önerdi. cümleler fazla olunca yer yer anlam kayması olabiliyor. Bu dermatolog prp ve mezoterapi de önerdi, dönemleri ise ekim dönemi ayda veya 3 ayda bir gibi. ekim sonrasında yılda bir olarak.

Serdar hoca ile önerileri paylaşacağım, son sözü ona bırakacağım. Şu an için prp, mezoterapi ve minoksidil tedavisi düşünmüyorum.

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #68 : 10 Şubat 2020, 21:19:32 »
Serdar hoca ile dermatolog sonuçlarını paylaştım.

1)Ekim sonrası ekilen bölge kızarıklığı için advantan-m 15 gün boyunca akşamları KENDİLİĞİNDEN GEÇECEĞİNİ BELİRTTİ.
2)Androvium %5 (karışım minoksidil içeriyor. 1. ekim sonrası ve 2. ekim öncesi önemli olduğu zamanla azaltarak bırakılması önerildi. ÖNERMEDİ
3)XPECİA KONUSUNA GİRMEDİM HENUZ TAMAMEN BIRAKMADIĞIM İÇİN
4)Şampuan alpecin caffeine shampoo önerildi; yağlı saç dökülmesini engellemek için. ALPECIN BLACK EDITION A GEÇEBİLECEĞİMİ BELİRTTİ.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #69 : 11 Şubat 2020, 02:36:43 »
ALPECIN şampuan  yağlı  kaşıntili saçlar  için     çok iyi .

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #70 : 16 Şubat 2020, 23:59:32 »
71. gün ilk traş- sıfır numara

Hassas şekilde sıfır numaraya vurdum.

Donör bölgede bir sorun görmedim.

Ekimden sonra 0'dan 3 numaraya doğru uzarken sol tarafta daha fazla olmak üzere her iki tarafta da kısmi seyreklik mevcuttu. 5 numaraya geldiğinde kısmen kapanmıştı.

İlaç çok nadir kullanıyorum. Haftada 2-3 adet xpecia maksimum. Dengeli beslenme var, Sigara, alkol, stres yok.

Çok önemli olumlu/olumsuz bir gelişme olmadığı sürece kritik olarak gözlemlediğim 180. gün ile devam edeceğim.

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #71 : 23 Şubat 2020, 14:53:41 »
78. gün

Donör bölgesi sağ taraf daha homojen, ancak sol taraf henüz toparlamadı.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 23 Şubat 2020, 16:30:41 »
Toparlar yakında eşitlenir donör alımı güzel
Global Moderator

KaiserSS

• Hero Member