Anket

Paylaşımları yararlı buluyor musunuz?

Evet.
111 (97.4%)
Hayır.
3 (2.6%)

Toplam Oy Verenler: 114

Oylama kapandı: 19 Ekim 2021, 23:15:57

Gönderen Konu: DOC.DR. SERDAR GÖKREM 07.11.2019 ekim süreci  (Okunma sayısı 61884 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: DOC.DR. SERDAR GÖKREM 07.11.2019 ekim süreci
« Yanıtla #45 : 29 Aralık 2019, 00:51:34 »
Güzel anlatımınız için teşekkürler gerçekten yararlı bilgiler paylaşmışsınız.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
Farklı Saç Ekimi Sonuçları

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #46 : 05 Ocak 2020, 16:46:09 »
1. ay fotoğrafları-şok dökülme süreci

İlgilenenler için psikolojik süreçten bahsedeyim.

ön tarafa ekim yapıldığı için tuhaf bir görüntü tabi
https://www.sporx.com/ronaldo-2002deki-sac-stilini-neden-yaptigini-acikladi-SXHBQ695372SXQ

Çevrenizdeki insanlar alışıyor duruma bu nedenle düşündüğüm kadar zor geçmedi. Şok dökülme ile beraber saçlar eski haline geri döndü görüntü olarak biraz rahatladım.
Genelde kimse sizin saçınızla ilgilenmiyor zaten. Olumsuz bir şey söyleyen de olmuyor. Bir hafta sonra sizde alışıyorsunuz duruma. Bu nedenle ekimi part part olacaklar endişe etmesin bence.
Muhabbet açılınca toplamda 3 ekim olacağını söylüyorum sürekli, ilk ekim ne zaman olacak diyenler de oluyor :)

Xpecia b12 ve d vitaminlerine devam ediyorum.
Şampuan vichy dercos densi solition- Serdar hocanın tavsiyesi ile başladım. Şampuandan kısa vadede yan etki yapmadığı için memnunum.

Bu arada vichy ile ilgili bir anımı anlatayım. Lisede çok fazla sivilce vardı yüzümde o dönem vichy normaderm en iyi sivilce ilacı olarak pazarlanıyordu. Kullandığımda sivilcelerim artmıştı. Dermatoloğa gittiğimde kadın 3 yılda geçiremediğim sivilceleri 4 ayda geçirdi. Bir sonraki kan tahlilimi yaptırdığım zaman yine o bayanın yanına gideceğim.

Saçdaki yağ oranı, yıpranma durumu, kepek oranı, varsa hastalık bütün bunlara uygun bir ilaç, şampuan seçtireceğim arkadaşlar.

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #47 : 09 Ocak 2020, 19:42:47 »
Xpeciayı neden kullanıyoruz?

1) Bıraktığımızda çıkan ya da hacimlenen vs. saçlar dökülüyor mu minoxil vs. ürünlerdeki gibi?
2) Eğer ekimden 6 ay sonra tamamen bırakıp beslenme ve doğal besleyicili şampuan kullansak ekilen saçlarda zayıflama dökülme vs. oluyor mu?
3) Ekim sonrası ve ekim öncesinde kullanmanın "saçların tutması açısından" ciddi anlamda bir artısı olur mu?

Eğer 3. madde için katkısı yok, 1. ve 2. maddeler için kullanıyor isek ilaca ısınamadığımdan devam etmenin çok bir anlamı yok benim için, merakımdan soruyorum bu nedenle özellikle 3. maddeyi bilen biri var mı?

Konuyu Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler kısmında da takip edebiliriz.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=11936.0
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2020, 20:01:54 Gönderen: anonymous0 »

Tiesto

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #48 : 10 Ocak 2020, 09:45:15 »
Xpeciayı neden kullanıyoruz?

1) Bıraktığımızda çıkan ya da hacimlenen vs. saçlar dökülüyor mu minoxil vs. ürünlerdeki gibi?
2) Eğer ekimden 6 ay sonra tamamen bırakıp beslenme ve doğal besleyicili şampuan kullansak ekilen saçlarda zayıflama dökülme vs. oluyor mu?
3) Ekim sonrası ve ekim öncesinde kullanmanın "saçların tutması açısından" ciddi anlamda bir artısı olur mu?

Eğer 3. madde için katkısı yok, 1. ve 2. maddeler için kullanıyor isek ilaca ısınamadığımdan devam etmenin çok bir anlamı yok benim için, merakımdan soruyorum bu nedenle özellikle 3. maddeyi bilen biri var mı?

Bir ay önce bende saç ektirdim propecia biotin ve vitamin takviyesi alıyorum ve 6. Aydan sonra bunlar bırakmayı düşünüyorum sorduğun soruların cevabını bende ciddi anlamda merak ediyorum.. ilk aşamada saçların beslenmesine destek oldu ve çıktılar diyelim bir sene sonra dökülüp normal görüntüsünü alacaksa o kadar takviyeyle vücudu niçin yoralım.. Bilgi ve deneyim sahibi arkadaşlar edinimlerini paylaşırsa bende sevinirim
Saç Ekim sürecim
06.12.19 Bilgehan Aydın
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=11693.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 10 Ocak 2020, 10:56:56 »
Hayırlı olsun şok dokülmede tamamlanmış Donörde güzel toparlamış daha da toparlar.
Global Moderator

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #50 : 11 Ocak 2020, 00:40:42 »
36. gün

Bugün itibariyle şok dökülme neredeyse tamamlandı diyebilirim. Bu sefer saçımı yıkadıktan sonra hafif nemli şekilde ve ters ışık altında dezavantaj görüntü çektim fotoğrafları paylaşıyorum.
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2020, 01:45:06 Gönderen: anonymous0 »

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #51 : 11 Ocak 2020, 00:42:05 »
36. gün

30. gün ve sonrası dökülen saçlardan örnek vaka fotoğrafları. İlk günler düz kıl şeklinde dökülmeler olmuştu. Günler geçtikçe dökülen kıllar çoğunlukla aşağıdaki gibi döküldü.

« Son Düzenleme: 11 Ocak 2020, 00:49:14 Gönderen: anonymous0 »

Doktore

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 11 Ocak 2020, 00:55:02 »
Bu baston tipi dökülme koray erdoğanın keep yöntemiyle ekilen kişilerde de oluyor mu merak ediyorum
Bunlar greft kaybi mi yoksa şok dökülme mi bunu bilebilsek keşke

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 12 Ocak 2020, 16:07:41 »
Bu baston tipi dökülme koray erdoğanın keep yöntemiyle ekilen kişilerde de oluyor mu merak ediyorum
Bunlar greft kaybi mi yoksa şok dökülme mi bunu bilebilsek keşke
Ekimlerin hepsünde nerdeyse var bu tel kırılmaları, saç derisi üzerinde tutunamayanlar bu tip dökülüyor, L ve J tipi. Greft veya kök değil sadece tutunamayanlar. Bu sebeple strese gerek kalmadan sürecimize devam edebiliriz.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 12 Ocak 2020, 16:10:15 »
Mühendis Bey senin ekim de güzel olmuş, kafa yapın çok iyi, kellik bile yakışmış, saçları düşünemiyorum😉Fransua  Alberto Del Palmetto mübarek😉
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #55 : 12 Ocak 2020, 16:39:20 »
Saçlar çıksa da keşke sıfıra vursak, kel kafayı sıfıra vurmaktan bıktım :)

Mühendis Bey senin ekim de güzel olmuş, kafa yapın çok iyi, kellik bile yakışmış, saçları düşünemiyorum😉Fransua  Alberto Del Palmetto mübarek😉

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #56 : 15 Ocak 2020, 23:50:46 »
Hayırlı olsun, plana göre güzel bir ekim olmuş. Gayet sık. Dediğin gibi  çizgi hatları çok keskin ama 2. ekimle hiçbir sıkıntı kalmaz
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #57 : 16 Ocak 2020, 01:00:41 »
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Ancak alın genişliği çok fazla ekim sonrası üstten paylaştığım fotoğrafları gorduyseniz. Şu an için besin ve hijyen açısından en sağlıklı şekilde 2. Ekime girmeye çalışıyorum. Birinci ekimin uzun saç fotoğrafları ve dermatolog sonuç ve önerileri ile paylaşıma devam edeceğim. Benim seviyemde olanlar için maximum yarar sağlayacak şekilde sonuçlanmış bir vaka bırakmayı planlıyorum en sonunda. Mükemmel iyinin düşmanıdır. Şu an için elimizdekini en iyi şekilde kullanmak beni tatmin edecek, ekim estetigi konusunda da Serdar Hoca'ya güveniyorum.
Hayırlı olsun, plana göre güzel bir ekim olmuş. Gayet sık. Dediğin gibi  çizgi hatları çok keskin ama 2. ekimle hiçbir sıkıntı kalmaz

Doktore

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #58 : 28 Ocak 2020, 12:57:10 »
Hocam 50. Gün fotosu atabilir misiniz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 28 Ocak 2020, 13:15:15 »
donör daha iyi duruma gelmş zamanlada çok daha iyi olacaktır şok dökülmen bitmiş cildin gayet sağlıklı görünüyor bundan sonrası artık beklemek hayılırlısını dilerim
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram