1. ay fotoğrafları-şok dökülme süreci
İlgilenenler için psikolojik süreçten bahsedeyim.
ön tarafa ekim yapıldığı için tuhaf bir görüntü tabi
https://www.sporx.com/ronaldo-2002deki-sac-stilini-neden-yaptigini-acikladi-SXHBQ695372SXQÇevrenizdeki insanlar alışıyor duruma bu nedenle düşündüğüm kadar zor geçmedi. Şok dökülme ile beraber saçlar eski haline geri döndü görüntü olarak biraz rahatladım.
Genelde kimse sizin saçınızla ilgilenmiyor zaten. Olumsuz bir şey söyleyen de olmuyor. Bir hafta sonra sizde alışıyorsunuz duruma. Bu nedenle ekimi part part olacaklar endişe etmesin bence.
Muhabbet açılınca toplamda 3 ekim olacağını söylüyorum sürekli, ilk ekim ne zaman olacak diyenler de oluyor
Xpecia b12 ve d vitaminlerine devam ediyorum.
Şampuan vichy dercos densi solition- Serdar hocanın tavsiyesi ile başladım. Şampuandan kısa vadede yan etki yapmadığı için memnunum.
Bu arada vichy ile ilgili bir anımı anlatayım. Lisede çok fazla sivilce vardı yüzümde o dönem vichy normaderm en iyi sivilce ilacı olarak pazarlanıyordu. Kullandığımda sivilcelerim artmıştı. Dermatoloğa gittiğimde kadın 3 yılda geçiremediğim sivilceleri 4 ayda geçirdi. Bir sonraki kan tahlilimi yaptırdığım zaman yine o bayanın yanına gideceğim.
Saçdaki yağ oranı, yıpranma durumu, kepek oranı, varsa hastalık bütün bunlara uygun bir ilaç, şampuan seçtireceğim arkadaşlar.