Donör pek iyi durmuyor 3 bir ekim senin için doğru bir karar olmaya bilir dostum?
Bir miktar doku küsmesi oldu mu? Donör saçlar uzunken hala yeterli mi çözümleyemedim? Sanırım en zor hassas süreç 3. alım olur diye düşünüyorum.
Hocam ben ekimin başarısız olduğunu düşünüyorum . Serdar hoca standartı altında kaldı bence . 2 . ekim sonunda iyi bir ön çizgi oluşmadı . Sen ne düşünüyorsun ?
Teşekkür ederim. Başında bir ekim daha yaptırmayı düşünüyordum, süreç devam edebilir, sürecin sonunda kesin olarak yorum yapacağım. Saçı ön bölgeden arkaya doğru sıfır seviyesinde dökülmeye başlayan vakalarda belirgin bir ovallik oluşur, bundan mı bahsediyorsunuz yoksa geride oluşu mu? Geride oluşu konusunda çok sıkıntım yok, bir miktar daha ovalleştirebilirim, siz neyi kastettiniz tam anlamadım.
Toplam 5000 greft ekildi sanırım? Üçüncü Ekim kaldırmaz doner sen sonuç memnunmusun?
Toplam greft sayılmadı. Süreç ciddi hassaslaştı belirttiğiniz gibi. Sonuç ne olur bilmiyorum, bir miktar daha uzatıp inceleyeceğim, değerlendirmeyi ekim süreyi devam ederse yapacağım.
Hocam artık 2. Ekimin de sonlarına gelmişsiniz, bi ekim planınız daha vardı ne oldu o konu da ki fikriniz nedir yaptıracak mısınız?
Ayrıca 1 ve 2. Ekimlerin toplam sonucundan memnun musunuz ?
Olabilir, biraz daha araştırıyorum, teknik, yöntem, bölge vs. En uygun riskleri değerlendirmeye çalışıyorum.
Toplam sonuc: yorumları önemsiyorum, ortak bir fikir oluştu sanırım, mevcut sonuca nasıl katkı yapılabilir bunu araştırıyorum.