Bence süper olmuş kesinlikle yüz ifadeniz değişmiştir. Çok açık bir alan ve yapılabilcek en iyi sonuçlardan biri bana göre. Bir de saçlarınızı üstlerden uzun tutmazsanız yanlardanda kısaltırsanız üstte daha yoğun bir görüntü elde edersiniz. Başarılı olmuş güle güle kullanın
Teşekkürler, yüz ifadesi değişiyor. Fazla abartmamak kaydıyla yüzümüze bakılacak hale geldik
iyi gidiyor
Teşekkürler. 6. aya 20 gün kaldı.
her iki ekimde toplamda kaç greft ekildi acaba?
İnanın serdar hoca riskli ekimler yaptığından greft sayısına değil ekim sayısına dikkat ediyor. Bu nedenle sayım yapılmıyor.
Hocam vertekste kalan kısımlara sakaldan girme vakti gelmis. Sakaldan seyrek yerlere de sıklaştırma yapılabilir.
Sakallar siyah ve kalın sayılır verteks sarı ve cansız saçlarla kaplı, Serdar hoca sanırım sorduğumda önermemişti.
Hocam uzun zamandır bekliyordum keske kuru atsaydın
Bunlar kuruydu ama 20 gün sonra merakını giderecek çok detaylı fotoğraflar paylaşacağım dostum.
Bu aciklikla ekim olayina girmek cok buyuk cesaret; tebrik ediyorum.
Sonuc bu sartlarda gayet guzel. Bundan sonra iki ekime daha ihtiyaciniz var. Bir tanesi vertexe, ikincisi agurlikli onlere, siklastirma olarak. Ikinci ve ucuncu ekimde de sakal destegi almanizi oneririm.
Açıkçası birden aklıma geldi saç ektirmek, bu siteyi görünce cesaret geldi doğrusu, çoğu yer kabul etmeyince hayal satan yerler de çok oldu ancak Serdar hoca doktor olduğu için riske girdim. Hocanın gözü de iyi bence planlama kabiliyeti yeterli bence.
umarım 3. ekim iyi geçer. teşekkürler
gayet güzel bence donör de yeterli saçınız varsa tepeye ekim yaptırmadan tekrar sıklaştırma yapın ön çizgi den geriye doğru
Teşekkürler. Hocaya da danışacağım ne yapmak istediğini paylaşır sanırım.