Saç Ekimi Sonuçları
Toplam Oy Verenler: 114
Oylama kapandı: 19 Ekim 2021, 23:15:57
Ben de bilmiyorum, hocanın böyle ektiğini daha önceden biliyordum ama kendisine sormadım. Sizin belirttiğiniz gibi olmasını ben de isterdim doğrusu; ikinci ekime kadar oldukça seyrek ama homojen bir görünüm. ilkinde arkalara doğru daha homojen görüntüde bir geçiş olsa bu sefer bir sonraki ekimde ekilecek bölge için önceden gereksiz ekim yapılmış olabilir. (ikili üçlü beşli saç kökü ile alakalı). Bu nedenle ekimi sanki yarıda bırakıyor gibi. Maalesef sabrediyorum.Ben sonuç odaklı olduğum için tamamen hocaya bıraktım. Kendisinin uluslararası makaleleri ve birçok deneyimi var. Ekim ile ilgili bana seçenek sunmadığı, fikrimi almadığı taktirde kesinlikle aklını karıştırmak istemiyorum, ancak nasıl bir sonuç tasarladığını da bilmiyorum. İkinci ekime giderken nihai olarak nasıl bir sonuç alabiliriz diye kendisine soracağım. Şu an için d ve b12 gibi eksikliklerim de var saçlarım çok ince, 8 ay sonra durumu daha net göreceğiz.Bu arkadaşa da önce ön bölge ekimi yapılmış.https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4023.360
maximum 5500-6000'e çıkarsınız gibi geliyo oda kafaya yetmez. sakaldan destek alınsamydı diye düşünmedim değil
Hocam fotoğrafla süreci paylaşabilir misiniz? 45 günü geçmiş en son 3. Gün var
Merhabalar ekiminiz hayırlı olsun.serdar bey dönor bölge içim neler dedi, ikinci ekinde sakaldan mı yapacak?ekimden sonra hangi şampuan ve ilaçlar önerildi?