Saç simülasyonu Türkiye de ilk yapan kişi olarak sizleri uyarmak isterim.Bu işin ömür boyu kalıcı renk değiştirmeyen formülü tekniği bende gizlidir ve bu iş geçici olarak yapılırsa kalıcılığı 3,5 yıl olmaz! en fazla kalıcılığı 6 ay en fazla taş çatlasın 1 yıl olur! Daha önce istek doğrultusunda bir kaç müşterimize uyguladık ve sonucu hüsran oldu.Ben bu işi ömür boyu kalıcı olarak uyguluyorum ve bir başkasının ömür boyu kalıcı yapması imkansızdır çünkü formül bende gizlidir ve Türkiye de kimseye vermedim! Türkiye de bu işi yapan amatörler gün geçtikçe çoğalmaktadır! Eğer bana güvenmiyorsanız yaptırmak istediğiniz yerden mutlaka 1,2 yıl önceden yapılmış bir müşteriyi mutlaka görmek isteyin çünkü bu işin iyi veya kötü olduğu fotolardan ve videolardan anlaşılmaz! Kesinlikle çıplak gözle görmeniz gerekir.Bu işte en önemli husus en yakından anlaşılmamasıdır yani saç kökü gibi durmalıdır .Eger size ömür boyu kalıcı yaptığını idda eden varsa mutlaka en az 1,2 yıl önceden yapılmış bir müşteryi yakından görmek isteyiniz! Eğer yakından anlamakta güçlük çekiyorsanız bu iyi bir iş demektir.Sizler ne reklamlara ne lüks işyerlerine aldanmayın! Mutlaka görmek isteyin! ben illa bana gelin demiyorum sadece kafanızı rezil etmelerine izin vermeyin! Bu işi rezil bir şekilde yapıp ve yaptığı rezaleti beğenen tehlikeli insanlar var! Piyasada bu kişilerin sertifikalarına aldanmayın! sertifikası olup bu işi rezil yapan birçok insan var! Kısacası Türkiye de bu işin cırkını çıkardılar! youtube Dinçer bektaş yazarak videolarımı izleyebilirsiniz. Face: hair Kadıköy