Gönderen Konu: Dr Serkan Aygın 2020 fiyatları  (Okunma sayısı 54813 defa)

çükübik

• Yeni üye
  • *
Ynt: Dr Serkan Aygın 2020 fiyatları
« Yanıtla #45 : 22 Kasım 2020, 14:10:40 »
arkadaşlar serkan aygın ekimlerine biraz baktım ama hangi konuya baksam yok cüneyt bey ve ekibi, yok şu bey ve ekibi, yok bu bey ve ekibi yaptı yazmışlar
merkezin isminde serkan aygın var ama bana şimdi ekimi serkan aygın yapmayacak mı?

Belcikali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 24 Kasım 2020, 00:09:34 »
arkadaşlar serkan aygın ekimlerine biraz baktım ama hangi konuya baksam yok cüneyt bey ve ekibi, yok şu bey ve ekibi, yok bu bey ve ekibi yaptı yazmışlar
merkezin isminde serkan aygın var ama bana şimdi ekimi serkan aygın yapmayacak mı?

Serkan hoca ekim yapmiyor. Ekipler yapar ekimleri bildiğim kadar

kosovali82

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #47 : 06 Aralık 2020, 13:44:52 »
Merhaba, bana bugün 4600 greft için 26.500 TL yani 2800 Euro dendi. Sanırım yurtdışından geldiğim için bana da bu kazık fiyatı verdiler. Çok üzüldüm gerçekten çünkü bu klinikte yaptırmak istiyordum ekimi.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 06 Aralık 2020, 19:37:29 »
Merhaba, bana bugün 4600 greft için 26.500 TL yani 2800 Euro dendi. Sanırım yurtdışından geldiğim için bana da bu kazık fiyatı verdiler. Çok üzüldüm gerçekten çünkü bu klinikte yaptırmak istiyordum ekimi.

Bu muhabbete takılıp kalıyorum ben.  Türkiye'den tanıdık vasıtasıyla halledilemiyor mu? Bence o şekilde halledebilirsin.
Bu arada kazık olup olmadığını şu şekilde ölçebilirsin. Serkan Aygın'a bir ekim yaptırmak isteyen asgari ücretle çalışan bir kişinin 5 aylık maaşına denk geliyor. Sizin kaç aylık maaşınıza denk geliyor? Belki bu şekilde kıyaslama ile kazık mı değil mi daha somut karşılaştırabilirsiniz. Size mi kazık, yoksa burada yaşayanlara mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 06 Aralık 2020, 20:44:53 »

kazık değil türkiye dekı ekım merkezlerinin polıkası bu alım gücüne göre fiyat

12 bın türkiyede yaşayanların 4 maaşı

2500 euro sizin kaç maaşınız ?
Global Moderator

kosovali82

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #50 : 08 Aralık 2020, 14:23:06 »
Biraz geç cevap veriyorum ama düşünceniz bence yanlış.

Madem böyle bir kıyaslama yapıyorsunuz, bende ayda 12.330 TL kira (1.300€) ödüyorum / domatesin kilosunu yaklaşık 30 TL’ye alıyorum vs vs. buna benzer bir liste yapsam inanın siz bile bana hak verirsiniz.

Bu kıyaslama yanlış!

İnsandan insana resmen ayrımcılık yapılarak fiyat veriliyor ve bence bu haksızlık.
Sonuçta verilen hizmet aynı - ne artı, ne eksik.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 08 Aralık 2020, 15:53:55 »
yanlış anladın sanırım kısa ca herkes ıcın zor keşke sizler ıcın de aynı olsa en azından daha rahat ektirirsiniz bizlerden demek istedim ama bizim ülke saşrtlarına göre daha çok zor

saç ekiminden bağımsız

sizin kıyasınız gelnel bir konu olarak ele alırsak

benım 2500 tl ile yaptığım alışverişin

2500 euro ile

siz 4 katı fazlasına ulaşıyorsunuz alım gücünüz yüksek

mesala ıphone 12 16 bın tl  sız de 16 bın euroya alsanız okey derım hadi 8 bın euro olsun :D

ya da 500 bın euro verıp bır mercedes almazsınız sanırım bizim 500 tl ye en dandik mercedesi aldığımız gibi

para biri aynı olmasada kazanc bırimi aynı  kısaca hem paranız değerli hem alım gücünüz yüksek

bizim hem paramız değersiz hem alım gücümüz düşük

siz 30 euroyu benim 30 tl kazanmam gıbı kazanıyorsanır bu kıyası yapmanız olmaz

« Son Düzenleme: 08 Aralık 2020, 16:04:48 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 08 Aralık 2020, 18:08:13 »

Madem böyle bir kıyaslama yapıyorsunuz, bende ayda 12.330 TL kira (1.300€) ödüyorum / domatesin kilosunu yaklaşık 30 TL’ye alıyorum vs vs. buna benzer bir liste yapsam inanın siz bile bana hak verirsiniz.

Bu kıyaslama yanlış!

İnsandan insana resmen ayrımcılık yapılarak fiyat veriliyor ve bence bu haksızlık.

Böyle kıyaslama yanlış diyorsun ama sana fiyat veriyorlar sen Türkiye ile kıyaslama yapıyorsun.
Ama kıyası da yanlış yapıyorsun.
Ben 1300 tl kira veriyorum. Sen 1300 euro..
Biz 1 kira parasına saç ektiremiyoruz ama sen ektirebiliyorsun.
Ne istiyorsunuz bazen anlamıyorum..
Bu kadar kafaya takıyorsan Türkiyeden bir akrabanın telefonuyla irtibata geç. Niye kafaya takıyorsun.

3 kira parası= asmed.. Süper ya.. Keşke burda da öyle olsa

dusk

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #53 : 17 Aralık 2020, 21:12:53 »
Güncel fiyat nedir arkadaşlar ?
Ocak ayında randevum var bende öğrenip yazarım ama bilmek istiyorum gitmeden yakın zamanda yapılanlar kaça yaptırdı. 12 bin diye biliyorum ?
  • Ekim Tarihi: 28.01.21
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın Klinik
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Propecia, zma, omega 3

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 17 Aralık 2020, 22:59:54 »
dhi ve fue farklı fiyatlar. Öğrendiğinde ikisini de yazarsın kardeş

dusk

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #55 : 17 Aralık 2020, 23:49:18 »
dhi ve fue farklı fiyatlar. Öğrendiğinde ikisini de yazarsın kardeş

forumda fue 10 dhi 12 denmiş son ekimler için. Bende güncelleme yaparım öğrendiğimde aynı mı diye.
  • Ekim Tarihi: 28.01.21
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın Klinik
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Propecia, zma, omega 3

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #56 : 18 Aralık 2020, 15:34:09 »

Bu kıyaslama yanlış!

Sizi yanıltan nokta saç ekimi aslında euro, dolar bazlı bir işlem ancak Türkiye’de ekonomik koşullar ortada yoksa bu işin doğrusu greft başı euro’dur, merkezler biz türkleri düşünüyor diye kendinizi o gruba koymayın.

Bir de euro’yu tl’ye çevirmen baya komik olmuş, türk lirasıyla mı alışveriş yapıyorsun. Herkes kendi ülkesinde birim para kazanıyor, birim harcıyor. 1300 tl ile gel geçin bakalım Türkiye’de bırak saç ekimini, dandik peruk alamazsın.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Arkansas

• Full Member
« Yanıtla #57 : 19 Aralık 2020, 21:50:30 »
forumda fue 10 dhi 12 denmiş son ekimler için. Bende güncelleme yaparım öğrendiğimde aynı mı diye.

Fiyat güncel. Geçen çarşamba oradaydım

Yeşil

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #58 : 26 Aralık 2020, 14:30:08 »
Sizi yanıltan nokta saç ekimi aslında euro, dolar bazlı bir işlem ancak Türkiye’de ekonomik koşullar ortada yoksa bu işin doğrusu greft başı euro’dur, merkezler biz türkleri düşünüyor diye kendinizi o gruba koymayın.

Bir de euro’yu tl’ye çevirmen baya komik olmuş, türk lirasıyla mı alışveriş yapıyorsun. Herkes kendi ülkesinde birim para kazanıyor, birim harcıyor. 1300 tl ile gel geçin bakalım Türkiye’de bırak saç ekimini, dandik peruk alamazsın.

Katılıyorum.. Arkadaşın ödemek istediği rakam 10bin-12bin tl civarı yani maximum 1300 euro. 1300 euro arkadaşın ödediği kira parasına eşit ve ömürlük saç ektiriyosunuz. biz de 1300 lira kira ödüyoruz peki 1300 liraya serkan aygına saç ektirebiliyo muyuz? 9 kira parası veriyoruz ektirmek için :) istiyosanız avrupada ektirin 10bin euro civarında türkiyeden daha amatörce ekim yaparlar. Normalde bu işin piyasası dünyada belli, Serkan Aygın'da oldum ben de ve baktım ki benden başka türk yoktu o gün, ektirenlerin yüzde 90'a yakınının yabancı olduğunu söylediler, bize bu fiyata işlem yapmalarının sebebi içinde yaşadığımız ülkenin malum ekonomisi, sizin yaşadığınız ülkenin değil.
  • Ekim Tarihi: 01.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 3582
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Sabah Akşam Xpecia,Günde 1mg proscar

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 26 Aralık 2020, 15:36:24 »
Katılıyorum.. Arkadaşın ödemek istediği rakam 10bin-12bin tl civarı yani maximum 1300 euro. 1300 euro arkadaşın ödediği kira parasına eşit ve ömürlük saç ektiriyosunuz. biz de 1300 lira kira ödüyoruz peki 1300 liraya serkan aygına saç ektirebiliyo muyuz? 9 kira parası veriyoruz ektirmek için :) istiyosanız avrupada ektirin 10bin euro civarında türkiyeden daha amatörce ekim yaparlar. Normalde bu işin piyasası dünyada belli, Serkan Aygın'da oldum ben de ve baktım ki benden başka türk yoktu o gün, ektirenlerin yüzde 90'a yakınının yabancı olduğunu söylediler, bize bu fiyata işlem yapmalarının sebebi içinde yaşadığımız ülkenin malum ekonomisi, sizin yaşadığınız ülkenin değil.

Bende ikinize çokça katılıyorum. Belirtmeden geçemedim. |-onayisareti-|

Facebook Twitter Instagram