Gönderen Konu: Protez saç kullanan ünlüler  (Okunma sayısı 11145 defa)

kerimov

• Sr. Member
Ynt: Protez saç kullanan ünlüler
« Yanıtla #31 : 30 Kasım 2019, 13:18:08 »
Sakarya fırat osman ve seksenlerde şoray uzun da protez. Günlük hayatta kullanmıyorlar sanırım

Tavsiyem61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 30 Kasım 2019, 13:42:21 »
Bunların protezden önceki halleri yok mu hiç google de sadece mustafa Ceceli gördüm domates yerken bir fotosu orda protez yoktu

jadu55

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 30 Kasım 2019, 13:47:39 »
Anladığın dilden. 3 kere yazdım protez kullanıyorlar diye anlamadın, ben de vazgeçtim :)
Kimin kimle taşak geçtiği belli Rıfat kardeş ;senin tarzın da belli
Bak dalgana 😄

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 30 Kasım 2019, 13:52:53 »
Bunların protezden önceki halleri yok mu hiç google de sadece mustafa Ceceli gördüm domates yerken bir fotosu orda protez yoktu
Bunlar kamera önünde oldukları için saç tam seyrekleşmeden geçiyorlar proteze. Mesela Tarkan, saçı çok kötü değildi ama çok erken başladı proteze.İnternette dolaşan Tarkan'ın kel fotoğrafı fake.

Mehmet Alaycı

• Full Member
« Yanıtla #35 : 03 Aralık 2021, 00:58:34 »
Bunlar kamera önünde oldukları için saç tam seyrekleşmeden geçiyorlar proteze. Mesela Tarkan, saçı çok kötü değildi ama çok erken başladı proteze.İnternette dolaşan Tarkan'ın kel fotoğrafı fake.

Tarkan son dönemde baya saç uzattı, protez saçı mı uzatarak bu şekilde devam etti. İnsanlarla tartışmışsınız, iddialaşmışsınız, hala aynı fikirde misin merak ediyorum.

such

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #36 : 03 Aralık 2021, 20:19:05 »
Tarkan son dönemde baya saç uzattı, protez saçı mı uzatarak bu şekilde devam etti. İnsanlarla tartışmışsınız, iddialaşmışsınız, hala aynı fikirde misin merak ediyorum.
uzun saçlı protez?

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 04 Aralık 2021, 00:28:58 »
kenan doğulu denilen eleman da var
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 23 Aralık 2021, 21:13:46 »
Murat bozla Tarkan protez kullanmıyor arkadaşlar

BlackPill©

• Full Member
  • I'm fighting over a wreck...
« Yanıtla #39 : 23 Aralık 2021, 23:10:07 »
Ne Tarkan protez saç kullanıyor ne de Murat Dalkılıç ne de justin Timberlake ne de üstteki resimdeki beyaz saçlı adam
Kim kullanıyor bir örnek vereyim
Bakımlısı ve profesyoneli; Masterchef Danilo
 Halk tipi yani normal vatandaş tipi; Masterchef Rıfat
Her akşam televizyonda görebilirsiniz
Devamlı kuaföre gidip bakımını yaptırıp boyasını devamlı düzenleyip hergün profesyonel fön çektirirseniz 6 ayda bir yeniletirseniz Danilo olursunuz
Ama %90 Rıfat olursunuz benden söylemesi
Aga bizim arkadaş da Danilodan aşırı supheleniyordu diyordu ulan var ya bu adam protez kesin diye deyim de mutlu olsun çocuk
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride ( haftada 3mg olacak şekilde) , Xpecia haftada 1 kere , Ketoral Şampuan (haftada 1) , Dermaroller 0,75 haftada 1 ya da 2

BlackPill©

• Full Member
« Yanıtla #40 : 23 Aralık 2021, 23:51:46 »
Joe Biden ( Amerika eski B. Yardımcısı)
Yaşı dolayısıyla beyaz saç seçmiş ve gayet doğal durmuş.
Joe Biden ekim yaptırdı.
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride ( haftada 3mg olacak şekilde) , Xpecia haftada 1 kere , Ketoral Şampuan (haftada 1) , Dermaroller 0,75 haftada 1 ya da 2

BlackPill©

• Full Member
« Yanıtla #41 : 23 Aralık 2021, 23:56:39 »
.
Oğuzhan Koç'a saç ekimi de yaptı diyorlardı ama hayır. Treatmantlar ile saçlarını geri kazanmış zati ahım şahım açığı yoktu. Protezi ise sadece bi film çekiminde kullanmış hiç de tavsiye etmiyordu.
Kaynak : https://www.hurriyet.com.tr/galeri-oguzhan-koctan-sac-itirafi-bir-donem-kafamda-haliyla-gezdim-41495963
  • Yaşınız 20

Mehmet Alaycı

• Full Member
« Yanıtla #42 : 11 Nisan 2022, 21:27:39 »
uzun saçlı protez?

Twitter'dan ''saçlarım protez değil ama boyuyorum'' diye açıklama yaptı, sanmıyorum ki saçı protez olsa ''değil'' diye yazarak risk alsın.
Çoğu protez çok belli oluyor ama bazısının saçı da doğal da olsa çok az da olsa protez gibi durabiliyor.

Facebook Twitter Instagram