Gönderen Konu: Protez saç kullanan ünlüler  (Okunma sayısı 11123 defa)

kerimov

• Sr. Member
Ynt: Protez saç kullanan ünlüler
« Yanıtla #15 : 30 Kasım 2019, 11:55:44 »
Ne Tarkan protez saç kullanıyor ne de Murat Dalkılıç ne de justin Timberlake ne de üstteki resimdeki beyaz saçlı adam
Kim kullanıyor bir örnek vereyim
Bakımlısı ve profesyoneli; Masterchef Danilo
 Halk tipi yani normal vatandaş tipi; 
Her akşam televizyonda görebilirsiniz
Devamlı kuaföre gidip bakımını yaptırıp boyasını devamlı düzenleyip hergün profesyonel fön çektirirseniz 6 ayda bir yeniletirseniz Danilo olursunuz
Ama %90 Rıfat olursunuz benden söylemesi

Senin beğenip beğenmemenin bi önemi yok. Tarkan da M.Dalkılıç da protez saç kullanıyor

jadu55

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 30 Kasım 2019, 12:02:33 »
Senin beğenip beğenmemenin bi önemi yok. Tarkan da M.Dalkılıç da protez saç kullanıyor
sen protez saç kullandın mı hiç

TheSaint

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 30 Kasım 2019, 12:03:16 »

Bu kadar nasil emin olabilirsin?

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 30 Kasım 2019, 12:05:13 »
sen protez saç kullandın mı hiç

Tarkan ve Murat Dalkılıç protez saç kullanıyor, gereksiz post kasmayı bırak. Engelle butonu gelmeli foruma artık.

jadu55

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 30 Kasım 2019, 12:12:57 »
Tarkan ve Murat Dalkılıç protez saç kullanıyor, gereksiz post kasmayı bırak. Engelle butonu gelmeli foruma artık.
niye gereksiz post kasayım anlamadım .Kendim bunu kullanan olarak yorum yaptım ve insanları bilgilendirmek için de yaparım
Kendin kullanmış olsaydın bilirdin onu söylüyorum
Ya ordan burdan duyumla bu işleri över pozisyon alıyorsunuz ya da saç protezi işiyle uğraşıp müşteri kovalıyorsunuz

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 30 Kasım 2019, 12:17:08 »
niye gereksiz post kasayım anlamadım .Kendim bunu kullanan olarak yorum yaptım ve insanları bilgilendirmek için de yaparım
Kendin kullanmış olsaydın bilirdin onu söylüyorum
Ya ordan burdan duyumla bu işleri över pozisyon alıyorsunuz ya da saç protezi işiyle uğraşıp müşteri kovalıyorsunuz
Tarkan ve Dalkılıç protez kullanıyor.

jadu55

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 30 Kasım 2019, 12:24:41 »
Tarkan ve Dalkılıç protez kullanıyor.
kullanmıyorlar sen öyle zannediyorsun😄

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 30 Kasım 2019, 12:28:15 »
kullanmıyorlar sen öyle zannediyorsun😄

Saç protezi mükemmel bir şey, problem yaşayan herkes saç protezi yaptırmalı.Çok doğal duruyor. Tarkan ve Murat Dalkılıç bile protez saç kullanıyor

jadu55

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 30 Kasım 2019, 12:33:08 »
Saç protezi mükemmel bir şey, problem yaşayan herkes saç protezi yaptırmalı.Çok doğal duruyor. Tarkan ve Murat Dalkılıç bile protez saç kullanıyor
Bingöllü bilmem ne vardı onun gibi bişeysin sen 😂😂😂

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 30 Kasım 2019, 12:35:15 »
Bingöllü bilmem ne vardı onun gibi bişeysin sen 😂😂😂

Türkiyede protez saçı ilk yapan kişi benim. Hatta kendime bile protez yaptım ve bunu video çektim.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 30 Kasım 2019, 12:46:59 »
Tarkan %100 kullanıyor şüphe yok onda ama murat dalkılıçı bilmiyordum şimdi baktım bazı fotolarda klasik norwood comboverı yapmış hele eski 3 numaraları hallerinde net şakaklar diffuse pozisyonundaymış.
Bence joe biden ekim ve pattinsonun orjinal saçı geri kalanları doğrudur herhalde

jadu55

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 30 Kasım 2019, 12:48:00 »
Türkiyede protez saçı ilk yapan kişi benim. Hatta kendime bile protez yaptım ve bunu video çektim.
Yoksa....
Niye bu kadar içerledi mesajımı diyorum ben de😆
Masterchef Rıfat’sın sen  .Eğer öyleysen değiştir şu protezi Rıfat çok kötü görünüyor

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 30 Kasım 2019, 12:50:11 »
Tarkan %100 kullanıyor şüphe yok onda ama murat dalkılıçı bilmiyordum şimdi baktım bazı fotolarda klasik norwood comboverı yapmış hele eski 3 numaraları hallerinde net şakaklar diffuse pozisyonundaymış.
Bence joe biden ekim ve pattinsonun orjinal saçı geri kalanları doğrudur herhalde

Dalkılıç'ın Google görsellerde protezli fotoğrafları var, aktif olarak kullanıyor mu o ayrı konu takip etmiyorum ünlüleri. Google Görsellerden oluşturdum listeyi zaten.

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 30 Kasım 2019, 12:56:47 »
Yoksa....
Niye bu kadar içerledi mesajımı diyorum ben de😆
Masterchef Rıfat’sın sen  .Eğer öyleysen değiştir şu protezi Rıfat çok kötü görünüyor

Son zamanlarda forumda zaman geçiren herkes dinatatoo rp'si yaptığımı ve seninle t.şak geçtiğimi anlamıştır zaten. Başta dediğim gibi senin ne düşündüğünün bi önemi yok. Anlamsız,desteksiz ısrarından anlaşılıyor ki boş bi adamsın

jadu55

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 30 Kasım 2019, 13:04:51 »
Son zamanlarda forumda zaman geçiren herkes dinatatoo rp'si yaptığımı ve seninle t.şak geçtiğimi anlamıştır zaten. Başta dediğim gibi senin ne düşündüğünün bi önemi yok. Anlamsız,desteksiz ısrarından anlaşılıyor ki boş bi adamsın
taşak geçmek falan.Tarza bak
Kimin ne biçim adam olduğu belli

Facebook Twitter Instagram