Arkadaşlar merhaba. Ben şu an bir saç ekim firmasında koordinatörlük yapmaktayım. Çalıştığım yerin adını vermem etik olur mu bilmem ama bu sektöre ayak attığımda gerçekten çok şaşırdım. Olayın içi ve dışı bambaşka. O kadar çok para avcısı klinik var ki size anlatamam. Allahtan çalıştığım yer bu tarz bi yer değil çünkü vicdanım rahat etmezdi. Saç ekim teknikleri, işin teknik kısmı zaten internette vs her yerde yazıyor fakat kliniklerin çağrı personelleri işi öyle bir anlatıyor ki hop satış yapalım para kazanalım ee sonra hasta bize parayı verdi sonra ne oluyorsa olsun(Tabi her yer böyle değil). O yüzden iyi araştırın sakın içinize sinmeyen bir yere fiyatı ucuz diye bu işlemi yaptırmayın çünkü söz konusu olan sağlık. Bu işlem hayatınızda bir kere yaptırmanız gereken bir şey ve benim kanaatimce düzgün olması gereken bir işlem.
Çalıştığım yer böyle bir yer değil derken biz ekim yapamayacağımız hastalara size ekim olmaz diyoruz veya değişik yerlerden greft aldırmak isteyenleri geri çeviriyoruz çünkü sonuçta herkes mutlu olsun istiyoruz. Sormak istediğiniz bir şey varsa e-mail atabilirsiniz.