Gönderen Konu: Saç ekimi fiyatları 2020 güncel  (Okunma sayısı 104821 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Saç ekimi fiyatları 2020 güncel
« Yanıtla #60 : 16 Temmuz 2020, 15:20:42 »
:D :D :D :D
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

memox

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #61 : 01 Ağustos 2020, 19:24:36 »
Ankara için hangi firma ve fiyatlar var ? Bilenler yazabilirlerse seviniriz.

osmangazi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #62 : 06 Ağustos 2020, 20:07:28 »
Dr. Sibel Ulusan - Izmirde 3 bin euro odedim. Medicalhair merkezin adi

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 06 Ağustos 2020, 20:09:13 »
Dr. Sibel Ulusan - Izmirde 3 bin euro odedim. Medicalhair merkezin adi

Sibel Hanım sabit bir kur mu kullanıyor fiyatlama yaparken yoksa güncel kurdan mı fiyatlama devam ediyor? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Pavel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #64 : 15 Ağustos 2020, 00:21:12 »
Sibel Hanım sabit bir kur mu kullanıyor fiyatlama yaparken yoksa güncel kurdan mı fiyatlama devam ediyor? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

sabit kur yapmıyor maalesef. Euro 9'lara dayandı. En azından Türkiye'deki hastalara kur sabitleme yapmaları gerek.. 

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 15 Ağustos 2020, 00:48:27 »
sabit kur yapmıyor maalesef. Euro 9'lara dayandı. En azından Türkiye'deki hastalara kur sabitleme yapmaları gerek..

Gerçekten öyleyse yüksekmiş fiyatı. Bence de Türk hastalara sabit kur yapılması lazım. 3 yıl önce 7.500 TL ekim yapan merkezin şimdi fiyatı 26.000 TL bandında. Zor bir durum gerçekten. Bu zorluğu kendi ülkemizin insanın yaşaması daha üzücü durum. Yabancılar için bir sıkıntı yok onlar rahatlıkla işlemleri yaptırıyorlar! Bence Avro çalışan merkezlerin şu günlerde Türk hastalar için formül üretmesi lazım. Asmed'in bu konu da yaklaşımı gerçekten çok iyiydi. Ben Sibel Hanımın ekimlerini de çok beğeniyorum. Umarım bir düzenleme yapar.

Mons

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #66 : 15 Ağustos 2020, 01:04:24 »
İzmir içinden kendimiz gitsek de mi 3 bin euro dur ?

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #67 : 15 Ağustos 2020, 01:14:07 »
fiyat ve performans  bakın   fiyat uygun  müşteri  Memnuniyeti  yüksek yerlerle  bakın   fiyat yüksek diye  en iyi yer saç ekimci  algısı bırakın  forumda   müşteri memnuniyeti  yüksek  işini hakkıyla  yapan yaptığı  işe  göre  hakini alan  Ekinciler  var

ax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 15 Ağustos 2020, 13:33:16 »

Gerçekten öyleyse yüksekmiş fiyatı. Bence de Türk hastalara sabit kur yapılması lazım. 3 yıl önce 7.500 TL ekim yapan merkezin şimdi fiyatı 26.000 TL bandında. Zor bir durum gerçekten. Bu zorluğu kendi ülkemizin insanın yaşaması daha üzücü durum. Yabancılar için bir sıkıntı yok onlar rahatlıkla işlemleri yaptırıyorlar! Bence Avro çalışan merkezlerin şu günlerde Türk hastalar için formül üretmesi lazım. Asmed'in bu konu da yaklaşımı gerçekten çok iyiydi. Ben Sibel Hanımın ekimlerini de çok beğeniyorum. Umarım bir düzenleme yapar.
Asmed mecburiyetten yaptı bu indirimi.pandemi öncesi böyle bir güzellik yapmıyorlardı türk hastalara.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 15 Ağustos 2020, 15:56:18 »
Asmed mecburiyetten yaptı bu indirimi.pandemi öncesi böyle bir güzellik yapmıyorlardı türk hastalara.

Mecburiyet olsa tüm merkezler yapardı dostum o süreçte. Arada imkan olunca Türk hastalara bir fırsat yaratıldı. Zaten çok talep olan bir yer. Önemli olan o indirimin yapılması. Eğer indirim yapılmasa 1 aylık indirim sürecinden sonra Türkiye'ye yabancı hastalar gelmeye başlamıştı. Muhtemelen sabit fiyattan gitselerdi benzer bir gelirleri olacaktı. Ben isterdim diğer merkezlerin de böyle bir uygulama yapmasını. Asmed şuan kuru da sabitlemişler 6 TL'den. Avro bugün itibariyle 8,73 TL. Bende bunun için keşke diğer merkezler de böyle uygulamalar yapsalar diyorum. Herkes Asmed'e ulaşamıyor ama aklında bulunan merkezlerde arkadaşlarımız daha uyguna ekim yaptırsa bu dönemde çok güzel olurdu.

Pavel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #70 : 15 Ağustos 2020, 22:22:40 »
Mecburiyet olsa tüm merkezler yapardı dostum o süreçte. Arada imkan olunca Türk hastalara bir fırsat yaratıldı. Zaten çok talep olan bir yer. Önemli olan o indirimin yapılması. Eğer indirim yapılmasa 1 aylık indirim sürecinden sonra Türkiye'ye yabancı hastalar gelmeye başlamıştı. Muhtemelen sabit fiyattan gitselerdi benzer bir gelirleri olacaktı. Ben isterdim diğer merkezlerin de böyle bir uygulama yapmasını. Asmed şuan kuru da sabitlemişler 6 TL'den. Avro bugün itibariyle 8,73 TL. Bende bunun için keşke diğer merkezler de böyle uygulamalar yapsalar diyorum. Herkes Asmed'e ulaşamıyor ama aklında bulunan merkezlerde arkadaşlarımız daha uyguna ekim yaptırsa bu dönemde çok güzel olurdu.

Şu süreçte ASMED'in kuru 6 TL olarak sabitlemesi gerçekten takdir edilesi bir tutumdur. Ben de burada bir mecburiyet göremiyorum. Onizuka Eikichi dostuma katılıyorum. Maalesef bu dalgalı kuru fırsat olarak görenlerin yanında kuru Türk müşteri lehine düzenleyen merkezlere artı puan vermeli. Sibel Ulusan da umarız Türk lirası ile hayatını kazananlar için bir düzenleme yapar. Zira bir hafta on gün içindeki 3-4 bin TL'lik fırlamalar gerçek rakamlar olmasa gerek. 

AS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 18 Ağustos 2020, 12:57:28 »
Mecburiyet ya da değil ASMED'in fiyat politikası çok iyi bir fikir. Keşke Türkiye'deki tüm saç ekim merkezleri bu Türkiye'dekiler için sabit kur politikası uygulasalar

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #72 : 28 Ağustos 2020, 16:22:25 »
Merhaba arkadaşlar. ben Dr Sibel hanımın eşiyim. Kendisi ile ekimlere giriyordum. Artık kendi ekibimle ayrıca ekim yapıyorum. Benim ekibimin fiyatı 10000. TL dir. Dr hanım kanal açımına girerse fiyatımız artıyor.
Bilgilendirmek istedim.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 28 Ağustos 2020, 18:02:35 »
Hayırlı olsun Doktor Bey. İzmir'i düşünen arkadaşlarımız için güzel bir alternatif olmuş. Peki sizin başında olduğunuz ekim de Sibel Hanım kanalları açarsa fiyat ne oluyor? Bilgi verebilirseniz ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlar için yararlı olacaktır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 28 Ağustos 2020, 19:03:25 »
Merhaba arkadaşlar. ben Dr Sibel hanımın eşiyim. Kendisi ile ekimlere giriyordum. Artık kendi ekibimle ayrıca ekim yapıyorum. Benim ekibimin fiyatı 10000. TL dir. Dr hanım kanal açımına girerse fiyatımız artıyor.
Bilgilendirmek istedim.

Hayırlı olsun hocam.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram