Gönderen Konu: Saç ekimi fiyatları 2020 güncel  (Okunma sayısı 104837 defa)

Hellranker

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekimi fiyatları 2020 güncel
« Yanıtla #46 : 15 Nisan 2020, 22:09:37 »
Kardeş önerin için sağol. Bu arada Şahin Hoca'ya baktım az önce detaylı gayet iyi. İnstagram profilinde bazı fotoğrafların altında protez saç bu diyenler var. O kafamı karıştırdı ama genel olarak ekimler kendini belli ediyor. O kadar çok doktor var ki bu işi yapan insanın kafası karışıyor. Hepsininde başarısız olduğu ekimleri illaki var ve her ekim risk. Birde bende seberoik egzema var şu an doktorun önerdiği kremleri ve şampuanları kullanıyorum. 1 yıla yakın kullan dedi. Belki benim saçlarda ki incelme ondandır. Bakalım tedavi süreci bitsin belki ihtiyacım olmaz ekime çünkü hoca dökülmen yok dedi. Dermatoloji profesör. Yinede elime saç telleri geliyor. Her ihtimale karşı burda arkadaşların süreçlerini takip ediyorum. Teşekkür ederim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 28 Nisan 2020, 01:13:53 »
Kardeş önerin için sağol. Bu arada Şahin Hoca'ya baktım az önce detaylı gayet iyi. İnstagram profilinde bazı fotoğrafların altında protez saç bu diyenler var. O kafamı karıştırdı ama genel olarak ekimler kendini belli ediyor. O kadar çok doktor var ki bu işi yapan insanın kafası karışıyor. Hepsininde başarısız olduğu ekimleri illaki var ve her ekim risk. Birde bende seberoik egzema var şu an doktorun önerdiği kremleri ve şampuanları kullanıyorum. 1 yıla yakın kullan dedi. Belki benim saçlarda ki incelme ondandır. Bakalım tedavi süreci bitsin belki ihtiyacım olmaz ekime çünkü hoca dökülmen yok dedi. Dermatoloji profesör. Yinede elime saç telleri geliyor. Her ihtimale karşı burda arkadaşların süreçlerini takip ediyorum. Teşekkür ederim.

dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum ki :))
Global Moderator

Yusufkilic34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 07 Haziran 2020, 19:31:44 »
Öncelikle böyle bir incelikte bulunup yardımcı olan kişiye teşşekür ederiz ve bu paylasımda buludunuğunuz merkezler seçilmiş olan  ekim merkezlerimidir sağlıklı günler dilerim ..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 08 Haziran 2020, 22:09:37 »
Öncelikle böyle bir incelikte bulunup yardımcı olan kişiye teşşekür ederiz ve bu paylasımda buludunuğunuz merkezler seçilmiş olan  ekim merkezlerimidir sağlıklı günler dilerim ..

Fiyat bilgisi denk gelenler isteyen ekleye bilir
Global Moderator

pp

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #50 : 09 Haziran 2020, 20:59:34 »
serdar görkem operasyon başı 8500 tl dedi, 1 ya da 2 ekimlik olarak diğer kliniklerin yapacağını söylediği ekim için 25.000 istemiş oluyor. şaka gibi fiyatlar.

MuhendisBey

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 21 Haziran 2020, 16:32:03 »
Serkan Aygın , Normalde 10.000 , pandemi sebebi ile FUE ile aynı fiyat dedi, Kalem tekniği ile ekim yapıldı 8.000 ödedim. Öncesindeki fiyatı bilmiyorum çokda araştırmadım açıkçası

Yeter Art?k

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 06 Temmuz 2020, 19:25:01 »
Serkan Aygın , Normalde 10.000 , pandemi sebebi ile FUE ile aynı fiyat dedi, Kalem tekniği ile ekim yapıldı 8.000 ödedim. Öncesindeki fiyatı bilmiyorum çokda araştırmadım açıkçası
kaç greft ekildi  sık ekim yapıldımi prp seansi uygulayacakmı

Patulya61

• Full Member
« Yanıtla #53 : 09 Temmuz 2020, 00:22:55 »
02.06.2020 tarihinde estecenter ibrahim cevik'e 4200 kök için 6000 liraya yaptırdım... isteyenlere bilgi verebilirim

EmreAlkn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #54 : 16 Temmuz 2020, 04:42:30 »
Arkadaşlar konuyu görünce fikrimi paylaşmak istedim. BEN YANDIM SİZ YANMAYIN OKUYUN!! SAKIN UCUZ FİYAT VERENLERE İNANMAYIN!!

Yaşım 28 ve saçlarım seyrek. Aslında çevrem saçlarımın görüntüsünün kötü olmadığını söylüyordu ama ben kafaya takmıştım bir kere yaptırmak istiyordum. Yaptırmaz olaydım.. Arkadaş tavsiyesiyle saçma sapan iğrenç bir yere gittim. Saç ekimim için greft hesaplaması yaptı falan sonra 1000 tl fiyat çıkarttı. Ben de salak gibi araştırmayıp, doktor kılığındaki adamın heyecanına kapıldım. Sonra araştırmaya başlayınca aslında ucuz bir şey olmadığını gördüm. İyi ki adamın gazına gelmedim valla .:D

Ayrıca internette böyle bir yazı buldum. Buraya bırakayım faydası olur muhtemelen. 2020 için saç ekim fiyatlarını anlamamızı sağlayan tek yazıydı internette..

https://www.

Ayrıca bu adresten de greft hesaplama yaparak az çok tahmin yürütebiliyorsunuz dostlar. https://

Belki işinize yarar diye buraya bıraktım forumu görünce. İyice araştırın.
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2020, 11:24:03 Gönderen: Hintell »

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #55 : 16 Temmuz 2020, 07:28:03 »
Arkadaşlar konuyu görünce fikrimi paylaşmak istedim. BEN YANDIM SİZ YANMAYIN OKUYUN!! SAKIN UCUZ FİYAT VERENLERE İNANMAYIN!!

Yaşım 28 ve saçlarım seyrek. Aslında çevrem saçlarımın görüntüsünün kötü olmadığını söylüyordu ama ben kafaya takmıştım bir kere yaptırmak istiyordum. Yaptırmaz olaydım.. Arkadaş tavsiyesiyle saçma sapan iğrenç bir yere gittim. Saç ekimim için greft hesaplaması yaptı falan sonra 1000 tl fiyat çıkarttı. Ben de salak gibi araştırmayıp, doktor kılığındaki adamın heyecanına kapıldım. Sonra araştırmaya başlayınca aslında ucuz bir şey olmadığını gördüm. İyi ki adamın gazına gelmedim valla .:D

Ayrıca internette böyle bir yazı buldum. Buraya bırakayım faydası olur muhtemelen. 2020 için saç ekim fiyatlarını anlamamızı sağlayan tek yazıydı internette..

https://www.tran

Ayrıca bu adresten de greft hesaplama yaparak az çok tahmin yürütebiliyorsunuz dostlar.

FLASH TV oyunculuğuyla reklam yapmak. :)
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2020, 11:24:35 Gönderen: Hintell »

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 16 Temmuz 2020, 10:02:23 »

https://www.t

Ayrıca bu adresten de greft hesaplama yaparak az çok tahmin yürütebiliyorsunuz dostlar. https://www.tra

Benim arkadaşım burada ektirdi çok pişman, sakın bulaşmayın.
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2020, 11:25:03 Gönderen: Hintell »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 16 Temmuz 2020, 11:33:12 »

Ayrıca bu adresten de greft hesaplama yaparak az çok tahmin yürütebiliyorsunuz dostlar. https://

Saç ekimi yaptırmış biri gibi gelip reklam yapaya kadar düşmenize üzüldüm. sizin etik anlayışınız bumudur?  ne oldu sürekli foruma mail atıyordunuz? Haksız rekabet olumsuz ekimleriniz den rahatsız oluyordunuz hastalarınınızın paylaşmasına ?  İhtarname filan ? Şimdi ne oldu foruma muhtaç mı kaldınız ? Hayırdır?

« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2020, 12:20:30 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #58 : 16 Temmuz 2020, 14:49:42 »
Saç ekimi yaptırmış biri gibi gelip reklam yapaya kadar düşmenize üzüldüm. sizin etik anlayışınız bumudur?  ne oldu sürekli foruma mail atıyordunuz? Haksız rekabet olumsuz ekimleriniz den rahatsız oluyordunuz hastalarınınızın paylaşmasına ?  İhtarname filan ? Şimdi ne oldu foruma muhtaç mı kaldınız ? Hayırdır?

Hayır bari atıyorsun 1000 TL ne ahahaha 3000-4000TL de inandırıcı olsun.
Yaptırmaz olaydım deyip adamın gazına gelmedim diyor. Yaptırdın mı yaptırmadın mı :d

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #59 : 16 Temmuz 2020, 15:03:08 »

Belki işinize yarar diye buraya bıraktım forumu görünce. İyice       anlatmaya  gerek yok görüyorsunuz  arkadaşlar bir reklam  yapmayı  bile  beceremiyorlar ☺ 

Facebook Twitter Instagram