Gönderen Konu: Saç ekimi fiyatları 2020 güncel  (Okunma sayısı 104798 defa)

baldLion

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi fiyatları 2020 güncel
« Yanıtla #90 : 20 Eylül 2020, 22:18:56 »
Kimse bu söyleyeceğimi yanlış anlamasın euro istemek başlı başına bi saçmalık biz avrupada falan mı yaşıyoruz da euro isteniyor kesinlikle ama kesinlikle devletin bu konuya el atması lazım kendim cimere şikayet etmeyi düşünüyorum adam geliyor örnek olarak söylüyorum İstanbul da falan Ca yere ektirdim çok güzel oldu olsun kardeşim olsun da sen Almanya’dan ingiltereden gelmişsin euro verirsin sana dokunmaz euro kazanıyorsun çünkü kendim ekim için uzun süredir araştır ma yapıyorum istediğim bütün merkezler de euro euro falan Ca ekerse 3 euro amcasının kızı ekerse 2 euro baldızı ekerse 2.5 euro Kimse de demiyor ki bu ülkede asgari ücret 2500 tl.... biz TL kazanıyoruz TL yabancı gelir iste kardeşim neden iste adam euro dolar kazanıyor zaten kendi ülkenin insanına yapma bari en son aldığım rakamı söylüyorum greft başı 1.5 euro ortalama maliyetim 5000  euro bi de Euro’yu 6 liradan sabitlemişler 30 bin tl Allah razı olsun iyiki sabitlemişler haa derseniz Türk parasıyla ekim yapan bi yere git kardeşim seni zorla çağırmıyorlar diye saygı duyarım ama şunu ekleyelim gene benim şahsi fikrimde kimse katılmak zorun da değil ...

söylediklerinde haklılık payı var kardeşim sonuçta bu merkezlerin giderleri euro ile değil.yabancılara euro ok ama yerlilere  euronun bir mantığı yok tamamen yanlış ticari mantık güdüyorlar biraz düşünseler kendilerini düzeltirlee bu konuda ama yapacak bir şey yok burası tr ve bu konudada herhangi bir düzenleme yok serbest piyasa ekonomisi denilip geçiştiriliyor.

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 27 Eylül 2020, 13:18:20 »
Kimse bu söyleyeceğimi yanlış anlamasın euro istemek başlı başına bi saçmalık biz avrupada falan mı yaşıyoruz da euro isteniyor kesinlikle ama kesinlikle devletin bu konuya el atması lazım kendim cimere şikayet etmeyi düşünüyorum adam geliyor örnek olarak söylüyorum İstanbul da falan Ca yere ektirdim çok güzel oldu olsun kardeşim olsun da sen Almanya’dan ingiltereden gelmişsin euro verirsin sana dokunmaz euro kazanıyorsun çünkü kendim ekim için uzun süredir araştır ma yapıyorum istediğim bütün merkezler de euro euro falan Ca ekerse 3 euro amcasının kızı ekerse 2 euro baldızı ekerse 2.5 euro Kimse de demiyor ki bu ülkede asgari ücret 2500 tl.... biz TL kazanıyoruz TL yabancı gelir iste kardeşim neden iste adam euro dolar kazanıyor zaten kendi ülkenin insanına yapma bari en son aldığım rakamı söylüyorum greft başı 1.5 euro ortalama maliyetim 5000  euro bi de Euro’yu 6 liradan sabitlemişler 30 bin tl Allah razı olsun iyiki sabitlemişler haa derseniz Türk parasıyla ekim yapan bi yere git kardeşim seni zorla çağırmıyorlar diye saygı duyarım ama şunu ekleyelim gene benim şahsi fikrimde kimse katılmak zorun da değil ...
Cimere sikayet mantikli.
Zira suan doviz le dukkan vs kiralamak yasak. Bence dovizle sac ekimi yapmak da yasak olmali. Ofisinin kirasi tl, hastane ucreti tl, calisanlarinin maasi tl, yer turkiye, ucret euro.:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 27 Eylül 2020, 13:25:51 »
Arkadaşlar ülkede her sey tl de versen dolara endexli

Köprüler de buna dahil.

Ben kendi işimde sadece tl ile elektirik su faturamı ödüyorum onun dışında alınam her şey euro dolar yani kime kimi şikayet edeceksiniz :))

Kısaca evet durum bu bunu kabullensekte bu kabullenmesekte paramız pul oluyor
Bankadaki paramız her gecen gün eriyor.
Global Moderator

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 27 Eylül 2020, 14:11:39 »

Köprüler de buna dahil.

Ben kendi işimde sadece tl ile elektirik su faturamı ödüyorum onun dışında alınam her şey euro dolar yani kime kimi şikayet edeceksiniz :))

Tabiki hersey dovize endeksli ancak direk olarak doviz uzerinden fiyat yazmak  avukat arkdaslar daha iyi bilir baska bir olay. Yoksa, desinler
Koku 50 tl kimse birsey diyemez.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 20 Kasım 2020, 19:25:23 »

Köprüler de buna dahil.

Kardesim senin is icin anlarim ama sac ekimi emek yogun bir is, gerisi elektrik su kira isci gideri. Euro olmasi cok buyuk haksizlik.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 09 Aralık 2020, 20:45:54 »
Fiyatlar için artık 2021 konusunu günceliyoruz arkadaşlar lütfen saç ekim merkezlerinden aldığınız saç ekimi fiyatlarınu 2021 konusuna güncelleyelim.
Global Moderator

mehmetkaraagac

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #96 : 18 Ocak 2021, 13:13:33 »
Merhaba 2018 yılında saç ekimi yaptırmaya karar verdim.Fakat merkez araştırıp birde işlerin yoğunluğu derken yıl oldu 2021 saç ekimi için asmed klinikte olmaya karar verdiğim yer ile görüştüm resimlerim mail gönderdim bana gelen mailde A gurubu B gurubu ve C gurubu diye fiyat çıkartıldı.Zaten bu kadar süre geçti zor karar vermiş bir olarak şimdide koray hoca,alp hoca yoksa dilek hanım kafam tam karıştır neye karar vermeliyim fikrii olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 18 Ocak 2021, 13:55:59 »
Merhaba 2018 yılında saç ekimi yaptırmaya karar verdim.Fakat merkez araştırıp birde işlerin yoğunluğu derken yıl oldu 2021 saç ekimi için asmed klinikte olmaya karar verdiğim yer ile görüştüm resimlerim mail gönderdim bana gelen mailde A gurubu B gurubu ve C gurubu diye fiyat çıkartıldı.Zaten bu kadar süre geçti zor karar vermiş bir olarak şimdide koray hoca,alp hoca yoksa dilek hanım kafam tam karıştır neye karar vermeliyim fikrii olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

İmkanına göre kalite aynı
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #98 : 19 Ocak 2021, 21:20:51 »

Bence Asmed'in tüm ekibinin kalitesi aynı. Ben yerinizde olsam mevcut durumda Asmed Team'i seçerdim hatta.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram