Arkadaşlar merhaba bir şey danışmak istiyorum. Saç ekimi için uzun zamandır doktorları araştırıyorum. Koray ERDOĞAN ve Muttalip KESER orta düzey bütçem için çok zor görünüyor. Sanıyorum 4000 grefte 70000-80000 lira civarı ödeme yapmamız gerekiyor Türk parasıyla. Şu an kel falan değilim sadece saç diplerim gözükmeye başladı ama birkaç sene daha idare eder diye düşünüyorum.Yaşım 25 bu arada. İlhan Hoca ve Özgür Hoca'ya saçlarımın fotoğraflarını attım ekim için uygun değilsiniz dediler.Murat Hoca cevap vermedi. Olası bir sıklaştırma işlemi yada tamamen bekleyip tam bir ekim yaptırabilirim. Bu işlem için Murat KÜÇÜKTAŞ - İlhan SERDAROĞLU - Özgür NALBANT - Serdar GÖKREM'i düşünüyorum. Siz ne dersiniz ? Kimi önerirsiniz ? Bu arada Koray Hoca gerçekten diğer doktorlardan ziyade inanılmaz farklı sonuç veriyor mu ? Saç kalınlığı, maksimum greft gibi ön çalışmaları sadece kendi kliniği mi yapıyor ? Hiç başarısız sonucu yok mu ? Demek istediğim sadece marka haline geldiği için mi böyle ? gerçekten 70000 - 80000 lira vermeye değer mi diğer hocalardan bu denli sonuç kesinlikle alınamıyor mu ? Bu arada saçım ince telli ve kıvırcık. bonus değil. Daha çok puyol tarzı. Yardımcı olursanız çok memnun olurum şu an için değil zaten en azından ileri bir dönem için.