Gönderen Konu: Medical Park Hast (GoldCityHair)/ 4400 greft  (Okunma sayısı 11280 defa)

papito

• Sr. Member
Ynt: Medical Park Hast (GoldCityHair)/ 4400 greft
« Yanıtla #30 : 20 Aralık 2019, 18:54:22 »
Hocam nekrozlu bölgede hiç saç tutunamıyor mu yani? Senin resimde kabuk dökümünden sonra hiçbir anormal durum gözükmüyordu sanki..
Burada kan toplmıştı ilk yıkamada temizlediler sonra kabuklar olusmaya basladıgında orası daha sertti ve dökemedim..8 günde kabuk dökme yaptım ama o bölgeyi zorlamak istemedim ve 2 gün sonra gazlı bez yardımıyla temizledim..ekim yeri derinin bazı bölgelerinin daha gec toparlanabilecegini söyledi..
Diger bölgeler iyi köyü uzamıstı, orada sac vardı ama büyümemişlerdi..umarım nekroz falan degildir..
Dedigim gibi 1. Aydayım ve kafam hala uyusuk, sok dökülmede de baya sac gitti o bölgedekilerde gitti baya..bakalım nasıl bir sürec bekliyor bizi..

Bende nekroz olan yerde his de kalmamisti ama ben kendim ekstra anestezi isteyince doktorun bilincsizce anesteziyi vurmasindan kaynaklandigini biliyorum. Su an 3 yil oldu ilk ekimim hala his yok. Hissiz yere su an ekim yapildi bende cok merak ediyorum. Kabuklari attiktan sonra saclar duruyordu ama sok dokulmeden sonra hic cikmamisti. Nekrozlu bolgede.

Supermen

• Full Member
« Yanıtla #31 : 20 Aralık 2019, 19:00:06 »
Öyle bir durum yok, tesekkürler ilgin ve cevap için..

Supermen

• Full Member
« Yanıtla #32 : 26 Aralık 2019, 16:22:01 »
40.gündeyim, dökülme devam ediyor..
Simdilik görüntü aşırı rahatsız ediyor beni özellikle kabugu zor attıgım kısımda sac yok denecek kadar az var..his kaybıda var ekim yeri toparlanacak diyor..
kendi saçlarımda büyümedi sanki normal mi? Yani aralardaki saçlarda mı ekilenlerle güçlenecek..?? Sizce süreç nasıl ?

konyalim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 29 Aralık 2019, 13:33:14 »
sac diplerine baktigimda derinin altinda kokler var  suan icin anormal bi  durum yok

konyalim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 29 Aralık 2019, 13:36:57 »
yaglanma sorununuz varmis bu biraz hormanel birazda beslenmemizla ilgili yagli yiyeceklerden  uzak durun spor yapin sadece saciniz icin deil kendi sagliginiz icin

Supermen

• Full Member
« Yanıtla #35 : 29 Aralık 2019, 13:49:35 »
yaglanma sorununuz varmis bu biraz hormanel birazda beslenmemizla ilgili yagli yiyeceklerden  uzak durun spor yapin sadece saciniz icin deil kendi sagliginiz icin
hocam ergenlikten bu yana süren bir problem bu, bir de dermatit  var..kesinlikle dediginiz faktörlerde önemli..özellikle ekim sürecinde daha cok dikkat etmeye gayret ediYorum...
Sactaki yaglanma problemi icin vichy sampuana basliyorum bugün..haftada 2 kez vichy diger günler mossi kullanacagim..
Vichy kullanan arkadaslar Yorumlarini esirgemezse sevinirim..hergün kullanimda zarari olur mu?

Supermen

• Full Member
« Yanıtla #36 : 29 Aralık 2019, 15:05:02 »
Ekim yeri ile görüstüm bugün ve ilk 1 sene sadece bebek sampuani ve gerekirse ketoral kullanmam gerektigini söyledi..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 30 Aralık 2019, 10:32:16 »
Ketoral haftada en fazla 2 gün kullana bilirsin onun dışında istediğin şampuanı kullan sorun yok.
Global Moderator

Supermen

• Full Member
« Yanıtla #38 : 30 Aralık 2019, 12:55:11 »
Ketoral haftada en fazla 2 gün kullana bilirsin onun dışında istediğin şampuanı kullan sorun yok.
Tesekkürler

Mert060444

• Full Member
« Yanıtla #39 : 31 Aralık 2019, 09:43:58 »
Gayet normal gözüküyor inşallah iyi sonuç alırsın

Supermen

• Full Member
« Yanıtla #40 : 31 Aralık 2019, 10:35:08 »
Gayet normal gözüküyor inşallah iyi sonuç alırsın
Tesekkürler, insallah sende iyi sonuc alirsin kardesim

papito

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 03 Ocak 2020, 16:50:53 »
Hocam fotolarina baktim benim nekrozun daha bi butunlesmis hali vardi sende greftler yine belli oluyor ama bilemiyorum tabii. Cokuntu olduysa o bolgede hucreler ölüyor. 120 gunden sonra o bolgede tuylenme dahil hic birsey cikmiyorsa maalesef nekrozdur. Su an icin beklemekten baska çaren yok.

Supermen

• Full Member
« Yanıtla #42 : 05 Ocak 2020, 03:59:48 »
50.gün ve ilk tras..
Donör gayet iyi toparladi..

Supermen

• Full Member
« Yanıtla #43 : 16 Ocak 2020, 20:34:51 »
Gün isigi, islak ve normal isik altinda 2.ay fotograflari..yorumlarsaniz sevinirim.

Özellikle ekimin siki oldugu ön bölgede ekilen saclardan kurtulanlar var ama kendi saclarim baya döküldü..  günden güne tüylenme seklinde de olsa cikislar var.
Egzamaya bagli dönem dönem kabuklanmalar oldu, ekim yeri degilde tepede oldu neyseki simdilik hersey yolunda diye düsünüyorum..
Sanirim kullandigim vitaminler ve beslenmeden özellikle kendi saclarim kalknlasti ve cok cabuk uzuyor..
Yorumlarsaniz sevinirim, birde kasinti falan yok bende bu kötüye isaretmi, masajida biraktim yaglanma ve sivilceYi azdirdigi icin..

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 16 Ocak 2020, 21:10:36 »
abı hayırlı olması dılegı ıle ınsallaj ıstedıgın saclara kavusursun bendede egzema var suan kabuklanma felan yok temızledım fakat bende aynı korku ıle gırecegım ekıme genede nolur nolmaz dıye sahın bey bu sıvılcelerı gorseydı kesınlıkle ekımı ıptal ederdı  :D
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Facebook Twitter Instagram