Gönderen Konu: Medical Park Hast (GoldCityHair)/ 4400 greft  (Okunma sayısı 11281 defa)

Supermen

• Full Member
Ynt: Medical Park Hast (GoldCityHair)/ 4400 greft
« Yanıtla #16 : 03 Aralık 2019, 23:06:56 »
Arkadaslar ekimden sonra the mossi vitamin aliyorum 10.günden itibaren bugün bir haft oldu hapa baslayali ve acaip bir sivilcelenme var kafamda kücük kücük alerjiYmis gibi..cikolatayida fazla kacirdim bu ara, emin olamıyorum..bu vitaminler sivilce yapar mı içeriginde biotin cinko falan var..eger haptansa komple bırakmalı mıyım?

Supermen

• Full Member
« Yanıtla #17 : 16 Aralık 2019, 20:19:47 »
Bugün 1 ay tamamlandi, dökülme son hiz devam ediyor ve ayni zamanda sivilcelerle bogusuYorum..
Özellikle ekilen saclar biri saga biri sola yatmis baygin haldeler kalanlarda..sanirim normal?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 17 Aralık 2019, 13:41:44 »
Şok dökülme devam ederken senin tabirinle saçlar baygın halde görünüyor tabi umarım saç yönleri uyumludur. Şok dökülmen devam ediyor bir sorun yok.
Global Moderator

TheSaint

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 17 Aralık 2019, 20:46:00 »
Bugün 1 ay tamamlandi, dökülme son hiz devam ediyor ve ayni zamanda sivilcelerle bogusuYorum..
Özellikle ekilen saclar biri saga biri sola yatmis baygin haldeler kalanlarda..sanirim normal?

Benim saclar icin seninkiler benimkilerden daha iyi gozukuyor demissin ama bence yaniliyorsun. :)  Seninkilerle ayni durumda. Hergecen gun daha fazla seyreklesiyor saclarim. 2 gun onceki halinden bile farkli. Normal bir surec sonucta. Sok dokulmeyi hepimiz bekliyorduk. Ben de o baygin sac tellerine cok taktim son iki haftadir. Forumda cok fazla konusulmamis ama bende de direkt sac derisine yapismis bir ton bayilmis sac teli var :)

Acaba onlar sok dokulmeyle dokulenler mi diye sormadan edemiyorum. Cunku bazi ekilen sac telleri normal hayatina devam ederken bazilari sanki baygin bitkin haldeler gibi :)

Supermen

• Full Member
« Yanıtla #20 : 17 Aralık 2019, 23:39:20 »
Şok dökülme devam ederken senin tabirinle saçlar baygın halde görünüyor tabi umarım saç yönleri uyumludur. Şok dökülmen devam ediyor bir sorun yok.
Kabuk dökümünden sonra yönler gayet iyi gözüküyordu ama suan ki saca göre konusursak bilemiyorum hocam

Supermen

• Full Member
« Yanıtla #21 : 17 Aralık 2019, 23:41:20 »
Benim saclar icin seninkiler benimkilerden daha iyi gozukuyor demissin ama bence yaniliyorsun. :)  Seninkilerle ayni durumda. Hergecen gun daha fazla seyreklesiyor saclarim. 2 gun onceki halinden bile farkli. Normal bir surec sonucta. Sok dokulmeyi hepimiz bekliyorduk. Ben de o baygin sac tellerine cok taktim son iki haftadir. Forumda cok fazla konusulmamis ama bende de direkt sac derisine yapismis bir ton bayilmis sac teli var :)

Acaba onlar sok dokulmeyle dokulenler mi diye sormadan edemiyorum. Cunku bazi ekilen sac telleri normal hayatina devam ederken bazilari sanki baygin bitkin haldeler gibi :)
Kesinlikle hocam, ben de ayni düsüncelerdeyim..kimi bölgede deriE yapisik saclar, kimi bölge dimdik, kimi yerde kök bile gözükmüYor bosluklar olusmaya basladi..ekimde agri, sizi olmadi hatta hic agri kesici dahi icmedim bugüne kadar ancak bu sürec insani yipratiYor psikolojik olarak.

Supermen

• Full Member
« Yanıtla #22 : 17 Aralık 2019, 23:44:30 »
Hatta varolan saclarim bile ekilenlerin arasinda secilmeyecek durumda..sanki zarar görmüs ve ya yok olmus gibi geliyor..böyle bir durum olabilir mi Yoksa onlarda mi toparlanacak zamanla..

Mert060444

• Full Member
« Yanıtla #23 : 18 Aralık 2019, 00:47:12 »
Hocam hayırlı olsun ekimin güzel duruyor umarım güzel bir sonuç alırsın şok dökülmede kıvrılmış şeklinde saçlar geliyor demişsin bendede %90 aynı şekildeydi L ve baston şeklinde dökülüyordu ama araştırdım normalmiş korkacak bi durum yok çoklu greftler 2 liye yada tekliye dönebiliyormuş ama sık bir ekim yapıldıysa sorun yapılcak bişey yok  inşallah güzel günlerde tararsın saçını ☺ benim ekimimede bi bak istersen

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=10751.0

Supermen

• Full Member
« Yanıtla #24 : 18 Aralık 2019, 13:33:30 »
Hocam hayırlı olsun ekimin güzel duruyor umarım güzel bir sonuç alırsın şok dökülmede kıvrılmış şeklinde saçlar geliyor demişsin bendede %90 aynı şekildeydi L ve baston şeklinde dökülüyordu ama araştırdım normalmiş korkacak bi durum yok çoklu greftler 2 liye yada tekliye dönebiliyormuş ama sık bir ekim yapıldıysa sorun yapılcak bişey yok  inşallah güzel günlerde tararsın saçını ☺ benim ekimimede bi bak istersen

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=10751.0
Tesekkürler kardes yorumun ve güzel dileklerin için.umarım sen de iyi bir aonuc elde edersın, bakıyorum hemen

papito

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 20 Aralık 2019, 18:16:39 »
Hocam cöküntü ve sim siyah bir durum varsa nekroz olabilir degilse kurumus kan da olabilir. Ben yasadigim icin bende olan nekroz tirnak parmagim kadar butun bir kabuktu, aralari bos degildi. Sim siyah cikmisti. Tabii herkesde nekroz ayni seklini alirmi bilmiyorum. Ekim sonrasi 3/4 ay sonra hic tuylenme felan olmazsa, maalesef nekroz olmums olabilir. Sabirli olman lazim insallah nekroz degildir benimde tam bingildak bolgesinde olusmustu. Gunesli gunlerde o bolge seyrek oldugu belli oluyordu. Benim firkrim yinede cok sikintiya girme sonucta 4400 greftin bir kac tanesini kaybetmen normal bir sey.

Supermen

• Full Member
« Yanıtla #26 : 20 Aralık 2019, 18:23:54 »
Hocam cöküntü ve sim siyah bir durum varsa nekroz olabilir degilse kurumus kan da olabilir. Ben yasadigim icin bende olan nekroz tirnak parmagim kadar butun bir kabuktu, aralari bos degildi. Sim siyah cikmisti. Tabii herkesde nekroz ayni seklini alirmi bilmiyorum. Ekim sonrasi 3/4 ay sonra hic tuylenme felan olmazsa, maalesef nekroz olmums olabilir. Sabirli olman lazim insallah nekroz degildir benimde tam bingildak bolgesinde olusmustu. Gunesli gunlerde o bolge seyrek oldugu belli oluyordu. Benim firkrim yinede cok sikintiya girme sonucta 4400 greftin bir kac tanesini kaybetmen normal bir sey.
Hocam nekrozlu bölgede hiç saç tutunamıyor mu yani? Senin resimde kabuk dökümünden sonra hiçbir anormal durum gözükmüyordu sanki..
Burada kan toplmıştı ilk yıkamada temizlediler sonra kabuklar olusmaya basladıgında orası daha sertti ve dökemedim..8 günde kabuk dökme yaptım ama o bölgeyi zorlamak istemedim ve 2 gün sonra gazlı bez yardımıyla temizledim..ekim yeri derinin bazı bölgelerinin daha gec toparlanabilecegini söyledi..
Diger bölgeler iyi köyü uzamıstı, orada sac vardı ama büyümemişlerdi..umarım nekroz falan degildir..
Dedigim gibi 1. Aydayım ve kafam hala uyusuk, sok dökülmede de baya sac gitti o bölgedekilerde gitti baya..bakalım nasıl bir sürec bekliyor bizi..

Supermen

• Full Member
« Yanıtla #27 : 20 Aralık 2019, 18:30:50 »
Bu arada bir morarma ya da hissizlik de söz konusu degil..
Valla acı, sızı degilde bu bekleme süreci zor 😂😁

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 20 Aralık 2019, 18:34:07 »
Hocam bence gayet saglikli bi sorun gorunmuyor.The mossi’yi set olarak mi aldiniz ? Yoksa sadece vitaminini mi kullaniyosunuz ? Dilediginiz saclara en kisa zamanda kavusursunuz ins...

Supermen

• Full Member
« Yanıtla #29 : 20 Aralık 2019, 18:36:14 »
Hocam bence gayet saglikli bi sorun gorunmuyor.The mossi’yi set olarak mi aldiniz ? Yoksa sadece vitaminini mi kullaniyosunuz ? Dilediginiz saclara en kisa zamanda kavusursunuz ins...
Tesekürler..yurt dısında yasadıgım için 3 kutu vitamin aldım 6 ay yetiyor, 1 losyon hala kullanıyorum gerilmeye ve donör bölgeye iyi geliyor, 1 de sampuan o da daha yarıya inmemiştir..

Facebook Twitter Instagram